- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki kuşum tahmini bi bat söyle o zaman ilerde düzeltiriz birde deneme sayın...kasımda yeni topiğe geçiyoruz haberin olsunMerhaba Mogami ciğim.. Beni de listeye eklermisin? yeni batım henüz belli değil ama Ekim ayı için umutlar böyle![]()
evet canım ya kayıp duruyor evet olmamalı ama esım ders calısınca pek karısmıyorum sadece yum donemlerını degerlendırıyoruz![]()
sinirlerim bozuk olduğunda yaparım arada böyle gelir geçerde bu geçmiyo bekliyorum bakalım benim bu aydan beklentim yok çalışmalarda boş geçti bir de kan testim var yani koccaman :))
nasıl laf o kızıyorum bak....geçmiş olsun balım...çek battaniyeyi üstüne şöyle kat kat da giyin biraz terle tylol hot falan iç ve dinlen...benim bat dündü gelen giden yok hala...beklemedeyim kırmızılarıMogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edin
ders çalışıyor bizimki ne yapıyor diyorum çiftin yaşı 25 cinsel hayat yaşı 50![]()
bebiş iyidir herhalde ağrım dışında bişe yok şimdilik merak ediyorum çarşamba doktora gidecem bekliyorum bakalım bazen unutuyorum da kendini hatırlatıyo birden sancı giriyo kasılarıma o kadar
Canlar doktor randevum 3 buçukta... güzel bir haber var mı diye hızlıca bakayım istemiştim..şimdi çıkıyoruz eşimle , çok öpüyorum siziiii![]()
Yattığım yerden kalkamıyorum ki midem de bulanıyor...hastaneye gitmek istemiyorum ya gitsem de yuzune bakıp antibiyotik yazıyo evde var içiyorum onlardan...sağol bu aradaay töbe töbe ölmezsin de o nasıl laf geçmişş olsun çok kötüysen acile gitsene neyi bekliyorsun allah korusun her şey olur git bir iğne yaparlar rahatlarsın belki![]()
var canm kavsakta oldu olay 2 mob kamerası var mahkemelik olduk zaten o zaman incelenecek dediler ayrıca otobusun kamerası da var ona da bakacaklar ..hiç korkma daha tek başlarına bi şey yapamazlar . bir de mobese yok mu ? ben olsam kamera kayıtlarından onları mahkemeye verir hem işlerinden ederim hem cezaya tabi tutarım ne demekmmiş cana kast resmen allah cezalarını neyse demiyorum ama verir elbet yaptıklarını bulsun külhanbeyleri
Hiç sorma ya aynen öyle olduk kuzum 40 yıllık evlı gıbı ıyıkı arada su yum gunlerı varr oda olmasa tenlerımızı unutacagız![]()
Yattığım yerden kalkamıyorum ki midem de bulanıyor...hastaneye gitmek istemiyorum ya gitsem de yuzune bakıp antibiyotik yazıyo evde var içiyorum onlardan...sağol bu arada
amin canm benm sağolasınÇok geçmiş olsun canımcığım Allah beterinden sakınsın.
var canm kavsakta oldu olay 2 mob kamerası var mahkemelik olduk zaten o zaman incelenecek dediler ayrıca otobusun kamerası da var ona da bakacaklar ..
bana göre de yazın olmazinşallah biz böyle çalışırsak yok olmaz ama ne yapayım eşim diyo kış geldi bu havalarda şeyde olmuyor dedim sanki ev buzhane kalorifer var yalıtım her şey varbahane çok yakında hıyarlı baba havuçlu anneye dönücez
![]()
fotoya gerek kalmadı canm mobese varmış olay yerinde ona bakacaklar biz de hasar tespiti için foto çektik ayrıca polis de çekti..aslında hemen fotoğraf çekeceksin.. kimin kşme vurduğu belli değil sonuçta.. Gangasterleri belgeleyeceksin.. İnsan sonradan musallat olurlar die korkuyor ama, sen şikayet etmicen ben etmicem, de kim edecek.. öff.. sıkıntılı işler..
ben bir de trip atıyorum yoksa çekici değil miyim yoksa istemiyor musun diyeerkekler biraz daha keyfiler yeri geliyor 4 gün yeri geliyor her gün değişikler :)
Kız Allah razı olsun senden boşuna demezler akıl akıldan ustundur diye tylolhot var bi de ondan içeyim....boşver o kırmızıları umarım gelmezlernasıl laf o kızıyorum bak....geçmiş olsun balım...çek battaniyeyi üstüne şöyle kat kat da giyin biraz terle tylol hot falan iç ve dinlen...benim bat dündü gelen giden yok hala...beklemedeyim kırmızıları
yeme bacım.. tut kendini.. sonra bebiş olsun die zayıflamaya çalışırsın ben gibi... Allah korusunALLAHIM SEN NEFSİME HAKİM OLMAYI NASİP ET GÜZEL RABBİM BU NASIL BİR AÇLIK YEMEK SÖYLEYECEĞİM HEPSİNDEN SÖYLERİM UTANMASAM HER ŞEYİ Mİ ÇEKER İNSANIN CANI BEN EKMEK YEMEYEN BEN EKMEK YİYORUM BU ARA EVET AŞIRI YEMEK YEMİYORUM AMA ARADA BİR ÇOK YİYORUM VE HEP AÇIM CANIM Bİ ŞEYLER ÇEKİYORR KİLO ALIYORUMM KORMONLAR BOZULACAK BEBİŞ OLMAYACAK YAA![]()