2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba Mogami ciğim.. Beni de listeye eklermisin? yeni batım henüz belli değil ama Ekim ayı için umutlar böyle :KK43:
tabi ki kuşum tahmini bi bat söyle o zaman ilerde düzeltiriz birde deneme sayın...kasımda yeni topiğe geçiyoruz haberin olsun

sinirlerim bozuk olduğunda yaparım arada böyle gelir geçerde bu geçmiyo bekliyorum bakalım benim bu aydan beklentim yok çalışmalarda boş geçti bir de kan testim var yani koccaman :))

hiç belli olmaz sekerımmmmmmm bekleyıp gorelım :)

Mogiş nasılsın ne durumdasın....ben çok kotuyum ya oluyorum resmen dun kendimi grip oldum çok kötü sanıyordum bugünü görene kadar tabi gribe iyi gelebilecek herşeyi yaptım. Bana mısın demedi daha çok hasta oldum...herhalde oluyorum hakkınızı helal edin
nasıl laf o kızıyorum bak....geçmiş olsun balım...çek battaniyeyi üstüne şöyle kat kat da giyin biraz terle tylol hot falan iç ve dinlen...benim bat dündü gelen giden yok hala...beklemedeyim kırmızıları

bebiş iyidir herhalde ağrım dışında bişe yok şimdilik merak ediyorum çarşamba doktora gidecem bekliyorum bakalım bazen unutuyorum da kendini hatırlatıyo birden sancı giriyo kasılarıma o kadar

:) öyle unutmak yok diyor :) büyüsün büyüsünn bakalım da çarşamba annesine gözüksün en son hcg değerin nasıldı?

ay töbe töbe ölmezsin de o nasıl laf geçmişş olsun çok kötüysen acile gitsene neyi bekliyorsun allah korusun her şey olur git bir iğne yaparlar rahatlarsın belki :(
Yattığım yerden kalkamıyorum ki midem de bulanıyor...hastaneye gitmek istemiyorum ya gitsem de yuzune bakıp antibiyotik yazıyo evde var içiyorum onlardan...sağol bu arada

hiç korkma daha tek başlarına bi şey yapamazlar . bir de mobese yok mu ? ben olsam kamera kayıtlarından onları mahkemeye verir hem işlerinden ederim hem cezaya tabi tutarım ne demekmmiş cana kast resmen allah cezalarını neyse demiyorum ama verir elbet yaptıklarını bulsun külhanbeyleri
var canm kavsakta oldu olay 2 mob kamerası var mahkemelik olduk zaten o zaman incelenecek dediler ayrıca otobusun kamerası da var ona da bakacaklar ..

Hiç sorma ya aynen öyle olduk kuzum 40 yıllık evlı gıbı ıyıkı arada su yum gunlerı varr oda olmasa tenlerımızı unutacagız :-):-):-)

ben bir de trip atıyorum yoksa çekici değil miyim yoksa istemiyor musun diye :-) erkekler biraz daha keyfiler yeri geliyor 4 gün yeri geliyor her gün değişikler :)

Yattığım yerden kalkamıyorum ki midem de bulanıyor...hastaneye gitmek istemiyorum ya gitsem de yuzune bakıp antibiyotik yazıyo evde var içiyorum onlardan...sağol bu arada

nane limon artık bol bol biri yapsın versin sıcak çorba da :( biri bizim arsinlimize baksın lütfenn :(

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme --------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ----------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme ---------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ----------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:

Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ----------> :KK43:
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ----------> :KK43:
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme ---------> :KK43:
Pielorr --------------------> 17 Ekim --------> 5. deneme ----------> :KK43:
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ----------> :KK43:
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ----------> :KK43:
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> :KK43:
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme -----------> :KK43:
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme -----------> :KK43:
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme ----------> :KK43:
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme -----------> :KK43:
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme ------------> :KK43:
Berlinberlin -------------> 27 Ekim ---------> 1. deneme ------------> :KK43:
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 6 Kasım ------> 3. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım -------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Friendly8584 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım -----> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım -----> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım -----> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

var canm kavsakta oldu olay 2 mob kamerası var mahkemelik olduk zaten o zaman incelenecek dediler ayrıca otobusun kamerası da var ona da bakacaklar ..

bencede görsünler ne yaptıklarını inşallah gerçekleri görür ona göre karar verirler canınıza bir şey olmasında :(

inşallah biz böyle çalışırsak yok olmaz ama ne yapayım eşim diyo kış geldi bu havalarda şeyde olmuyor dedim sanki ev buzhane kalorifer var yalıtım her şey var :-) bahane çok yakında hıyarlı baba havuçlu anneye dönücez :-)
bana göre de yazın olmaz :D zaten yazın o scağında evlenen hatunlar varsa kızmasınlar bana ama bence hiç te evlenilecek zamn değil yaa :-) daha bismillah yeni evlenmişsin, hava da o kadar bunaltıcıyken,, insan adamın yanına yatmayı istemezki :-) şahsen ben kuruyup kalıyorum :-) heheh .. yazın bekar, kışın evli olacan.. ohh misss, ısıtan olacak seni :-) yazın uzak dursun.. aman amannn.. :KK70::KK70:

aslında hemen fotoğraf çekeceksin.. kimin kşme vurduğu belli değil sonuçta.. Gangasterleri belgeleyeceksin.. İnsan sonradan musallat olurlar die korkuyor ama, sen şikayet etmicen ben etmicem, de kim edecek.. öff.. sıkıntılı işler..
fotoya gerek kalmadı canm mobese varmış olay yerinde ona bakacaklar biz de hasar tespiti için foto çektik ayrıca polis de çekti..

ben bir de trip atıyorum yoksa çekici değil miyim yoksa istemiyor musun diye :-) erkekler biraz daha keyfiler yeri geliyor 4 gün yeri geliyor her gün değişikler :)

Yok ben trıp atmıyorum canım kendı halıne bıraktım baktım yumdan once nazlanacak dedımkı bak hamıle kalırım cokararsın bu gunlerı bır sure ılıskı olmayacak dedım :-):-):-) nıye dedı hemen :-) valla canım bende onu cozmus degıl bazen ust uste oluyor dedıgın gıbı bazende 4 5 gunu buluyor nasıl bır bıyolojılerı varsa :-)

nasıl laf o kızıyorum bak....geçmiş olsun balım...çek battaniyeyi üstüne şöyle kat kat da giyin biraz terle tylol hot falan iç ve dinlen...benim bat dündü gelen giden yok hala...beklemedeyim kırmızıları
Kız Allah razı olsun senden boşuna demezler akıl akıldan ustundur diye tylolhot var bi de ondan içeyim....boşver o kırmızıları umarım gelmezler

ALLAHIM SEN NEFSİME HAKİM OLMAYI NASİP ET GÜZEL RABBİM BU NASIL BİR AÇLIK YEMEK SÖYLEYECEĞİM HEPSİNDEN SÖYLERİM UTANMASAM HER ŞEYİ Mİ ÇEKER İNSANIN CANI BEN EKMEK YEMEYEN BEN EKMEK YİYORUM BU ARA EVET AŞIRI YEMEK YEMİYORUM AMA ARADA BİR ÇOK YİYORUM VE HEP AÇIM CANIM Bİ ŞEYLER ÇEKİYORR KİLO ALIYORUMM KORMONLAR BOZULACAK BEBİŞ OLMAYACAK YAA :KK43::KK43::KK43::KK43:
yeme bacım.. tut kendini.. sonra bebiş olsun die zayıflamaya çalışırsın ben gibi... Allah korusun :KK57:

Back
X