- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sabahi bekleme yap hemen sen kesin hamilesin.bu arada kacinci ayindasin
8 canım ama çok korkuorum ya çıkmazsa en azından şimdi gelmio umutluyum ozman umudum kırılabilirBence sabahi bekleme yap hemen sen kesin hamilesin.bu arada kacinci ayindasin
Ahhh bebeğim amin sanada allah versin hayırlı si ile
canımm hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun isteyen herkese de inşallah verir RABBİM :)
bak o da olabilir ama içimden hiç öle şeyler düşünmek gelmio![]()
cumanın hayrı ile umutlandırmak istemem ama siz buraya yazmaya başladığınızdan beri içimden hamileymişsiniz diye geçiyor, inşallah yanılmam, hakkınızda hayırlısı olsunbak o da olabilir ama içimden hiç öle şeyler düşünmek gelmio![]()
sorma meraktan gebericem ama nası bi sabırsa bekliorumartık bi test yapta çatlamayalım lütfenn :)
eseslamazi26 kuru kuru beğenmek yok ilişki günlerinizi alalım hanfendiciimm.
Ay bu arada hanfendi demişken onunda batı geçti ondan haber var mı? @hanfendi25
çok sevindim çok tuhaf oldum daha kaç gün önce de demiştim bunu![]()
cumanın hayrı ile umutlandırmak istemem ama siz buraya yazmaya başladığınızdan beri içimden hamileymişsiniz diye geçiyor, inşallah yanılmam, hakkınızda hayırlısı olsun
Bende öyle canım ya inanamıyorum hâlâ kan testi ni yapmadan doktor hamile sin demeden de zor inancam gibiçok sevindim çok tuhaf oldum daha kaç gün önce de demiştim bunu![]()
inşallah canım yanılmıosundur bence yani en azından öle olmasını ümit ediorum :)cumanın hayrı ile umutlandırmak istemem ama siz buraya yazmaya başladığınızdan beri içimden hamileymişsiniz diye geçiyor, inşallah yanılmam, hakkınızda hayırlısı olsun
tamam ama akşam yapabilirim şimdi kocam çıkamazmış evden akşam yapınca haber veririm :)ben düşünücem onu sen düşünme öğürüp çıkarmışsın ötesi var mı psikolojik olarak hiç kimse böyle bir belirti göstermedi daha :) gitte test al iş bitmeden göreyim şu çift çizgiyi
Benimde kasim 8 olucak bu ay olmadi.salicam bu ay robota dondum surekli belirti ariyorum.artik spor ve diyet zamani.barda disko da takilmaca8 canım ama çok korkuorum ya çıkmazsa en azından şimdi gelmio umutluyum ozman umudum kırılabilir
tamaaaam ısrarlara dayanamayıp akşam yapıorum zaten şimdi çişim yok biraz önce yapmıştımSabahbır daha yaparsn bak hepımız senı beklıyoruzuzzzzzzzzzzzzzzzz