- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Bende öyle canım ya inanamıyorum hâlâ kan testi ni yapmadan doktor hamile sin demeden de zor inancam gibi
inan inan bu test normal test di mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle canım ya inanamıyorum hâlâ kan testi ni yapmadan doktor hamile sin demeden de zor inancam gibi
iyi olmaya çalışıyorum, uzaktan uzaktan sizleri takip ediiyorum kafa dinginliği iyi geliyor :) hamişlerle coşuyorum falan :) hepinizi gebe görmeden ayrılamam buradan zaten, haberdar edicem kuşum sizleri mutlaka, pazartesi belli olacak durumum bakalım, yani tedavi olacakmı ne olacak, sizleri okuyorum iş yoğunluğuda var bir yandan ondanda yazamıyorum, kocaman kocaman öpüyorummmpancarım sen nerdesin iyi misin ?
ohh takıl bakalım hayatını yaşa kafayı boşalt ama arayı uzatmadan devam bebiş çalışmalarına :)Benimde kasim 8 olucak bu ay olmadi.salicam bu ay robota dondum surekli belirti ariyorum.artik spor ve diyet zamani.barda disko da takilmaca![]()
Yap yap ilk ben bozdum yapmiycam yarin.kirmizilari bekliyorum.o da doğru ama zaten @wuslt la birlikte yapcaktk bozmim düzeni :)
Hımmmmmmmmmmmm umutsuz vaka olduk deseneeneeeeeeeeeeeeeeee![]()
tebrıkler canım hayırlı olsun bebişin :):):):)Kızlar ilk siz bilin
tamam ozman bu akşam yapıorum yarın bitane daha yaparım olmazsa canımYap yap ilk ben bozdum yapmiycam yarin.kirmizilari bekliyorum.
tamaaaam ısrarlara dayanamayıp akşam yapıorum zaten şimdi çişim yok biraz önce yapmıştım![]()
Evet canım gebelik testiinan inan bu test normal test di mi ?
Denemeye devam ama udtune dusmuycem.ilkinde oyle hamile kalmistimohh takıl bakalım hayatını yaşa kafayı boşalt ama arayı uzatmadan devam bebiş çalışmalarına :)
yok yoookkkk öyle değilll daha önce senden ve lovely den o kadar emindim ki artık hislerime güvenemiyorummm inşallahh gelsin o minik tospaaa da nerdesin deyip ısırayım totosundan :))
4 saat ustune kesin cikar sivi da almatamaaaam ısrarlara dayanamayıp akşam yapıorum zaten şimdi çişim yok biraz önce yapmıştım![]()
Şaka yaptım kuzum benım anlıyorum senı sende haklısın ben bıle kendıme dıyorum aman elısa daha oncede belırtı yasadın ama sonu husran oldu dıye gelsınde ısıralım teyzesı nerelerdydın mınık tospa dıyelım :)
nerde kaldın senn diye diye gobüşüne yumulurum oda kıkır kıkır gülerr![]()
Ayyyy nede guzel guler benım mınık tospam ahh ahh gelsınde sız yumulusun teyosu![]()
getirelim öyleysee :):) bekliyoruzzz :))
selam kızlarr nasılsınız... :) ben bugün 13. günümdeyim.. 12. günü değerlendirdim. kısmetse 14. 16. 18. 20. günleride değerlendirip daha sonra BAT için geri sayıma başlıyorum :) Allah hepimizin gönlüne göre verir inş...
ya bu arada sigara kullanan var mı?
ben bırakmıştım ama şu bi kaç gündür içiyorum ara ara..![]()
hımmm iyi bakalım kim önce müjdeli haberi verecek bakalım hadi hayırlısıAmin canım senınle batlarımız yakınmıs canım bende haftanın basından berı cok kotuydum yorgunluk sureklı uyumak ıstıyordum ama bugun ıyıyım cok sukur bende bazen acaba erkenmı dıyorum beklemekten bska caremız yok tatlım ama sen gonlunu ferah tut aynısı olacakmı deme ınsallah hayırlısıyla hersey cok guzel olacak RABBIM aynı acıları yasatmaz
hımmm iyi bakalım kim önce müjdeli haberi verecek bakalım hadi hayırlısıvalla canım işallah bu sersemlik bebiştendir ben hala ayakta uyuyarak geziniyorum hiç böle olmadıydı işallah rabbim tez iyi haberler verir...