2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam canım ıyıyız cok sukur bol bereketlı calısmaların olur ınsallah amın Rabbım hepımıızn gonlune gore versın
ben hıc kullanmadım hıc sevmem ama sende bırakmıssın bak yenıden baslama bebegın ıcın cok tehlıkelı olur hersekılde saglıgına dıkkat etmelısın sen artık bır anne adayısın ve anne olacaksın

inşallah canım senin de çok az kaldı BAT a yaa ben bile çok heyecanlanıyorum senin için :)
bende sevmezdim normalde de üni. ortamında falan alıştım :( şimdi de bi ark. içiyo onun vesilesiyle alıyorum 1-2 dal arada ama iradeli olmam gerek cnm çok haklısın tehlikeli zararlı :(

Hadı bakalım canım arka arkaya olsun guzel haberler benım 6 kasımda canım eger adet olmazsam pazar sabahı test yaparım inşallah bebıstendır canım
işallah canım benimkide 8 inde....ilk gebeliğimde çok enteresanki şöyle bişe oldu... döngüm 28 günde olurum...ben yanlış hatırlamıyorsam 26, gün test yaptım çok çok çok dikkatli bakıldığımda çizgiyi gördüm...meğersem mol olduğum için betahcg tavan yapmış

inşallah canım senin de çok az kaldı BAT a yaa ben bile çok heyecanlanıyorum senin için :)
bende sevmezdim normalde de üni. ortamında falan alıştım :KK43: şimdi de bi ark. içiyo onun vesilesiyle alıyorum 1-2 dal arada ama iradeli olmam gerek cnm çok haklısın tehlikeli zararlı :KK43:

Ayyyy canım benım cok tesekkur ederım sagol ınsallah bu heyecanların sonucu bebıs olur evet canım az kaldı ama zaman gecmeyecekıs gıbı gelıyor bakıyorum aaa ne kaldıkı dıyorum
anladım canım evet kararlı olmalısın kuzum

işallah canım benimkide 8 inde....ilk gebeliğimde çok enteresanki şöyle bişe oldu... döngüm 28 günde olurum...ben yanlış hatırlamıyorsam 26, gün test yaptım çok çok çok dikkatli bakıldığımda çizgiyi gördüm...meğersem mol olduğum için betahcg tavan yapmış

Hım anladım canım Allah'ım bır daha yasatmasın ıstersen pazar sabahı beraber test yapalım

Ayyyy canım benım cok tesekkur ederım sagol ınsallah bu heyecanların sonucu bebıs olur evet canım az kaldı ama zaman gecmeyecekıs gıbı gelıyor bakıyorum aaa ne kaldıkı dıyorum
anladım canım evet kararlı olmalısın kuzum

canım seninle hep BAT dönemlerimiz de aynıydı ya bu zamana kadar hep yazışırdık paylaşım yapardıkk o yüzden sanki aynı anda bebişlerimiz olacak gibi hissediyorum... :) ve senin için de çok umut doluyum her zaman seni özellikle takip ediyorum :)
ama testini çok geç yapma ya 6 kasımda olmazsa hemen 7 kasımda yap bence.. sonuc olumsuz da olsa er ya da geç öğreniceksin zaten ama olumlu olsa erken öğrenmek daha güzel olur bence :)

canım seninle hep BAT dönemlerimiz de aynıydı ya bu zamana kadar hep yazışırdık paylaşım yapardıkk o yüzden sanki aynı anda bebişlerimiz olacak gibi hissediyorum... :) ve senin için de çok umut doluyum her zaman seni özellikle takip ediyorum :)
ama testini çok geç yapma ya 6 kasımda olmazsa hemen 7 kasımda yap bence.. sonuc olumsuz da olsa er ya da geç öğreniceksin zaten ama olumlu olsa erken öğrenmek daha güzel olur bence :)

Canım benım bu guzel dusuncelerın ıcın cok sagol evet canım bat heyecanı beraber yasıyorduk ınsallah ben guzel haber verırım sende arkamdan gelırsın batım 6 sı olunca bırkac gun bekleyım cıkması daha kesın olur dıyorum belkı ama en az gun gecmesını beklemyı dusunuyorum tabı bekleyebılırsem ınsallah ıcımıze dogan dogru cıkarda bebısım benımle beraberdır senınde bebısın gelır konar gobusune esının beslenmesıne dıkkat et canım bol bol batl cevız fındık yedır :)

WOWWWWWW küçük dilimi yuttum ben burdaaaaa bebeğim orda minik bir yawru görünüyorrr :KK71::KK71::KK71: tebrik ediyorum güzeller güzeli taze anne kana gittin mi hemen ay resmi tıkladım açınca çok heyecanlandım burdan :KK9::KK9::KK73::KK73::KK73: maşallah bebişine:nazar: sağlıklı doğsun inşallah :KK46:

Canım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından

Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah

Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....

Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)
sağol mogamim yaaa amin bi uğursuzluk var zaten :( şimdi az önce dışarıda ayağımı burktum ve düşün ayakkabı yırtıldı ben kendimi yere attım artık nasıl ağrıyor nasıl anlatamam :(

aminn canım amin ben ov testleri yapıyorum son 4 gündür koyu bakalım bugün nasıl çıkacak acaba benim testler bozuldu mu ne oluyor
bende devam ediyorum silik daha benimki ateş desen 36.1 4-5 gündür anlamadım noluyor :( geçen ay benim o parçanın anlamı ... olabilir.. adını ağzıma almak istemiyorum ama düşünsene ateşim37.1 deydi şimdi ise 36.1 de yuma yakın

Back
X