2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şekerim öncelikle geçmiş olsun, polip gidecek bebeğe yer açılacak sonuçta, bak şimdi ben bile erken yumurta yetmezliğim var ve hala inanıyorumki bebeğim olacak Allah ın izniyle. senin bu karamsarlıktan bir an önce çıkmanı ve dermansız derdin olmadığı için şükretmeni istiyorum, ne yazıkki herşey biz hemen istediğimiz zaman olamıyor, Rabbim diyecek ol diyecek olacak. Allah ceza falan vermedi sadece vakti gelmediği için önümümüze çeşitli engeller koyuyor diyelim. Allah a sığın yer gök dua,sen dr un dediğini yap denemelerini aksatma, dua et eşinde yanında, dr. bana dene dediği zaman ama eşim yokki neyi deneyeyim demiştim, sen çabala gerisini Allah a bırak.

Evet doğru söylüyosun canım ama sinirlerim bozuldu sanırım artık. Ben çok tez canlı bi tipim, istediğim bi şey hemen olmayınca dibe vururum böyle. Silkelenmem lazım, dua ediyorum etmesine ama bi taraftan da zorlamasam da bu fikri tamamen hayatımdan atıp önüme mi baksam diyorum. Kötü yani. Karışığım :(

Canım dediğin gibi sabit kalıyorsa olmadımı şimdi yinemi gol değil yani benim 1 derece düşmüştü bugün anamm kafayı sıyıracam bilimsel çalışmada olmadı o zaman :KK34::KK34:bu işin şakası tabii herşeyin zamanı var ne diyeyim olacağı varsa olur zati :KK66:
yok tatlım 4-5 derece düşüyor olmamışsa :) belli değil o zaman hani ;)

Miden bulandı kustun basında donuyor heyecadan degılde baska bırseyden olmasın sekerım :-) bende cok heyecanlıyım canım yakınmı eczane
fıstığım napıyosun sen ben gene hamarat ev kadını kostümümü giymiş tereyağ yapıyorum :kk77::KK52:

Kızlar aman diyeyim acele iş yapmayın.. Az önce plastik bardakla sıcak su alayım dedim.. Dakikası dolmadan karnıma döktüm o kadar canım acıyor ki anlatamam.. Allah tan hhemen hekime gittim de krem sürdü.. Dikkat edin bacılar.. Hele ki hamiş olanlar.. Rabbim hepinize yardım etsin..

Evet doğru söylüyosun canım ama sinirlerim bozuldu sanırım artık. Ben çok tez canlı bi tipim, istediğim bi şey hemen olmayınca dibe vururum böyle. Silkelenmem lazım, dua ediyorum etmesine ama bi taraftan da zorlamasam da bu fikri tamamen hayatımdan atıp önüme mi baksam diyorum. Kötü yani. Karışığım :KK43:
BAK ŞİMDİ BENDE ÖYLE DİYORDUM AYNEN SENİN GİBİ BİR DE ZORA GELEMEMEKMİ YOKSA ZATEN OLUMSUZLA KARŞILAŞMAK İSTEMEMEKMİ NEDİR TAM BİLMİYORUM AKIŞINA BIRAKMAK İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ GÜNDEN GÜNE YUMOŞLARIM AZALDIĞINDAN AKIŞINA BIRAKMAK BENİM İÇİN ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR LÜKS, EĞER Kİ BİR BEBEK İSTİYORSAM. BÖYLECE SİLKELENDİM HEM DUAMI EDİYORUM HEM DE ARTIK ELİMDEN NE KADAR GELİRSE TEDAVİMİ OLACAĞIM GERİSİ ZATEN ALLAH IN TAKDİRİ...KARIŞIK OLMAN O KADAR DOĞAL Kİ, AMA BELKİDE SENİN İÇİN DOĞRU ZAMAN BU ZAMAN, AYNI SENİN GİBİ TEZ CANLIYIM SABRI BU YOLA ÖĞRENİYORUM, RABBİM ARATMADAN VERSİN, AMELİYATINI OL EĞER ŞARTSA, BİR ENGEL OLARAK ÇIKMASINLAR ARTIK KARŞINA ...

inşallah canım olmadı bi doktora görünürsün bi ara için rahat eder rahimle ilgili :)
:KK51:
aslında pazartesiye anca randevu buldum hormon testi yapmaktı niyetim hani öylesine ama sıra yoktu bunu da iptal etmeyi düşünüyorum yani yum günü doktora gidip de ne diyeceğim ki zaten ultrasonları berbatmış arkadaş 4. ayda cinsiyeti öğrenemedi o sebeple

Kızlar aman diyeyim acele iş yapmayın.. Az önce plastik bardakla sıcak su alayım dedim.. Dakikası dolmadan karnıma döktüm o kadar canım acıyor ki anlatamam.. Allah tan hhemen hekime gittim de krem sürdü.. Dikkat edin bacılar.. Hele ki hamiş olanlar.. Rabbim hepinize yardım etsin..
bende ayağı kırıyordum ya çok kötü burkuldu bugün nasıl ağrıyor hala :(

fıstığım napıyosun sen ben gene hamarat ev kadını kostümümü giymiş tereyağ yapıyorum :kk77::KK52:

Masallah sekerım sana ben malesef senın gıbı hamarat degıılım :) ellerıne saglık bende kuzum dosya hazırlıyorum ıs yetırtırmeye calısıyorum bır yandanda sızı takıp etmeye calısıyorum canımın ıcı

çoook geçmiş olsunnn, umarım hemencecik geçer :( Allah şifa versin dikkat et kendine...

Masallah sekerım sana ben malesef senın gıbı hamarat degıılım :) ellerıne saglık bende kuzum dosya hazırlıyorum ıs yetırtırmeye calısıyorum bır yandanda sızı takıp etmeye calısıyorum canımın ıcı
benim iş yeri de sıkıntılı beni köye görevlendirme vermişler bi de ayda bi kez köyde rehberlik yapcam :KK51: kolay gelsin tatlım :)

canım yaptım ve kocaman bi tek çizgi ...

Hım hayırlısı canım benım kırmızılar gelmede umudu yıtırmek yok
benim iş yeri de sıkıntılı beni köye görevlendirme vermişler bi de ayda bi kez köyde rehberlik yapcam :KK51: kolay gelsin tatlım :)

Sagol canım degısıklık olur sanada kuzum köy havası alırsın ohh mıs gıı koyede gıtmısken koy yumurtası taze sut derken mıs gıbı olur .9

Öyle dusunme herseye hazırlamalıyız kendımızı olumsuzsa sonuc bunu yarında ogreneceksın fark eden bırsey olmayacak guclu olmalıyız
canımcım sarı akıntı gebelik habercısıdır derler.umut verme kendine üzülme sonra bizde üzülürüz senin adına.çok heveslisin heyecanını tahmin ediyorum ama kaptırma bu kadar kendini güzelim :) sabırla beklicez hepimiz.allahın izniyle gelmiştir inş bebişin.ayak üşümesi bata yakın bendede olmuştu ayrıca.

canım yaptım ve kocaman bi tek çizgi ...

Canım senin bugün adet günün müydü bekle bakalım kırmızılar gelmeden belli olmaz bende adete bir gün kala akşamki idrarla yaptım 3 dakika falan bekleyip bir şey çıkmayınca sinirlenip attım salı adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha olmamda inşallah umutlu değilim hatta adeti bekliyorum salı gününden beri pedle dolaşıyorum. Bugünde kasık ağrım oldu oldum zannettim öğle arasından dönünce tuvalete koştum ama olmamışım.

Back
X