- 31 Ekim 2008
- 1.769
- 2.025
- 248
BAK ŞİMDİ BENDE ÖYLE DİYORDUM AYNEN SENİN GİBİ BİR DE ZORA GELEMEMEKMİ YOKSA ZATEN OLUMSUZLA KARŞILAŞMAK İSTEMEMEKMİ NEDİR TAM BİLMİYORUM AKIŞINA BIRAKMAK İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ GÜNDEN GÜNE YUMOŞLARIM AZALDIĞINDAN AKIŞINA BIRAKMAK BENİM İÇİN ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR LÜKS, EĞER Kİ BİR BEBEK İSTİYORSAM. BÖYLECE SİLKELENDİM HEM DUAMI EDİYORUM HEM DE ARTIK ELİMDEN NE KADAR GELİRSE TEDAVİMİ OLACAĞIM GERİSİ ZATEN ALLAH IN TAKDİRİ...KARIŞIK OLMAN O KADAR DOĞAL Kİ, AMA BELKİDE SENİN İÇİN DOĞRU ZAMAN BU ZAMAN, AYNI SENİN GİBİ TEZ CANLIYIM SABRI BU YOLA ÖĞRENİYORUM, RABBİM ARATMADAN VERSİN, AMELİYATINI OL EĞER ŞARTSA, BİR ENGEL OLARAK ÇIKMASINLAR ARTIK KARŞINA ...
Evet hatırlıyorum senin yumoşlarınla ilgili durumu canım, konuşmuştuk burda o zamanlar. İnşallah senin için de hayırlısı olur, Allah büyük ne diyeyim, dediğin gibi o isterse olacak. Bende zora gelememek değil de tam tersi var aslında, hayatım boyunca bi şeyler için hep mücadele ettim, hala da ediyorum. Hiç önüme gelmedi fırsatlar vs. Bi şeyi elde etmek için debelendim hep. Üstelik dediğim gibi çok sabırsız bi insan olmama rağmen. Neden her şeyi bu kadar zorlanarak elde ediyorum diye düşünmeden edemiyorum. O da sinirimi bozuyo haliyle. Millet korunmadan 1 ilişki yaşar, tak diye gebe kalır. Yıllardır formasyon almaya çalışıyorum mesela. Ales sınavı istedikleri için alamadım bi türlü. İlk defa bu sene Ales istemeden veriyo bazı okullar. Ona başvurdum. Mezun olduktan 10 küsur yıl sonra alıcam alabilirsem o da. Kabul edilirsem.
Allah bugünümü aratmasın, tabii ki sahip olduklarıma şükrediyorum ama çocuk işi bi çeşit patlama noktası oldu sanırım. Kısmet artık, Allah hakkımızda hayırlısı versin.