2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bizde öyle 2009'da çıkmaya başladık ne sorunlar ne sorunlar anlatamam. 2011'de nişanlandık 2 sene nişanlı kaldık. Nişanlandığımızda ne okulu bitmişti ne askerlik tek bir sözümle 1 senede hepsini halletti geldi evlendik yıl 2013 ama şimdi musmutlu bir evliliğim var çok şükür.:nazar: Diyorum ya er ya da geç sonu güzel olsun.

Amin kuzum amin

Hepımızın yaptıgı gbı beklemek canım bak kaygılıda yapmıstı cıkmamıstı bır kac gun sonra yaptıgında cıktı kırmızılar gelmedıgı surece umut var demektır sen yeterkı kendıne stres yapma
yok aslında yapmak iyi oldu şuan daha gerçekçi bakıyorum canım zaten ben tahmin edebiliyorum hemen öğrenemeyeceğimi olsa bile hep içimden böyle geçerdi belkide hamileyim ama çıkmadı olabilir yani şuan rahatladım biraz

Peki normal gebelik testi mi erken gebelik testi mi yaptın canım ve keşke sabah ilk idrarınla yapsaydın.
al bi die bi test sanırım erken gebelik testi canım hiç duydun mu aman bikaç gün geçsin gelmezse bu sefer öyle yaparım napalım

BAK TATLICIM DURUMUMUZ ÇOK BENZER NE İŞİME NE DE EŞİME KOLAY ULAŞAMADIM, EVLENDİM OH DİCEM BABACIĞIMI KAYBETTİM, BU SEBEPLE AKILLANIYORUM YAVAŞ YAVAŞ, BİR ŞEYİ ÇOK FAZLA İSTEMEYECEKSİN, O ZAMAN BAŞKA BİR ŞEYLE SINANIYORSUN...VARDIR İNSANIN ÖYLE KIRILMA NOKTALARI.MESELA BENİMKİ BABAMDI..O KADAR HAZIRLIKSIZDIMKİ O KADAR ANLATAMAM...ŞİMDİYSE BU DURUM ÇIKTI ORTAYA. DİYORUM ALLAH IN BENİM İÇİN BİR PLANI VAR YADA BANA YÜKLEDİĞİ GÖRMEMİ İSTEDİĞİ BİR MİSYONU VAR,BUNA İNANMAK İSTİYORUM, ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYOR,BUNADA YÜREKTEN İNANIYORUM ARTIK.
İNŞALLAH FORMASYONU DA ALACAKSIN, HAYIRLISI BU ZAMANMIŞ UNUTMA, DAHA ÖNCE ALSAYDIN BELKİDE O KADAR HAYIRLI OLMAYACAKTI, BELKİ ZÜĞÜRT TESELLİSİ BENİMKİSİ AMA ÖYLE.SEN KAFAYI RAHATLAT BİRAZ ŞU GÜNLERİDE EŞİNLE GÖNLÜNCE DEĞERLENDİR,KEYFİNE GÖRE :)

Başın sağolsun canımcım, Allah gani gani rahmet eylesin babana da. Hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık. Dediğine çok katılıyorum ama, çok fazla isteyince bi şeyi hayırlısı değilse mutlaka uzuyo o işin olma süresi. Allah razı olsun tesellin için de :KK19:

Bizde öyle 2009'da çıkmaya başladık ne sorunlar ne sorunlar anlatamam. 2011'de nişanlandık 2 sene nişanlı kaldık. Nişanlandığımızda ne okulu bitmişti ne askerlik tek bir sözümle 1 senede hepsini halletti geldi evlendik yıl 2013 ama şimdi musmutlu bir evliliğim var çok şükür.:nazar: Diyorum ya er ya da geç sonu güzel olsun.

Allah bozmasın canımm :nazar::nazar:

yok aslında yapmak iyi oldu şuan daha gerçekçi bakıyorum canım zaten ben tahmin edebiliyorum hemen öğrenemeyeceğimi olsa bile hep içimden böyle geçerdi belkide hamileyim ama çıkmadı olabilir yani şuan rahatladım biraz

sevındım canım böyle dusunme hakkımızda hayırlısı olsun fıstıgım

Kuzum öyle ama, yıllarca çocuk istemiyorum ben diye dolaştım etrafta. Kocam da çocuk istemeyen biri olur inşallah diye dua ettim. Allah o zamanki dualarımı kabul etmiş gibi hissediyorum. Bu kadar zor olmamalı bu iş, ne bileyim sinirlerim bozuldu.
Canım olurmu öyle şey biz evlenmeden önce dahi çocuk diye yanıp tutuşuyorduk, şu andada çocuk için uğraşıyoruz kayıplarımız oldu hayal kurduk hayallerimiz hüsran oldu, ama pes etmeden hayırlısı buymuş diyerek halen elimizden geleni yapıyoruz.

Başın sağolsun canımcım, Allah gani gani rahmet eylesin babana da. Hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık. Dediğine çok katılıyorum ama, çok fazla isteyince bi şeyi hayırlısı değilse mutlaka uzuyo o işin olma süresi. Allah razı olsun tesellin için de :KK19:
Çook çok teşekkür ederim amin çok sağol. teselli olabildiyse birazcık bile sevinirim inan, çünkü kapatıyoruz burayı hayatta gerçeklerle başbaşa kalıyoruz. sizler iyi niyetli iyi yürekli insanlarsınız hep iyi olun çok iyi olun...Allah cümlemizden razı olsun.

kızlar o burkulan ayağım varya davul gibi şimiş ağrıyor acil yardım edin napayım korktum yaa soğan büyüklüğünde şişlik :(

Kızlar aman diyeyim acele iş yapmayın.. Az önce plastik bardakla sıcak su alayım dedim.. Dakikası dolmadan karnıma döktüm o kadar canım acıyor ki anlatamam.. Allah tan hhemen hekime gittim de krem sürdü.. Dikkat edin bacılar.. Hele ki hamiş olanlar.. Rabbim hepinize yardım etsin..
geçmiş olsun canım lütfen dikkatli ol

Canım olurmu öyle şey biz evlenmeden önce dahi çocuk diye yanıp tutuşuyorduk, şu andada çocuk için uğraşıyoruz kayıplarımız oldu hayal kurduk hayallerimiz hüsran oldu, ama pes etmeden hayırlısı buymuş diyerek halen elimizden geleni yapıyoruz.

Tatlım öyleydim ama napayım, hissim oydu o zamanlar. İstemiyodum. Doğru zaman değildi o zamanlar.

Teyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)

:110::110: Yarin bi daha yaparsin o test cift olacak o kadar :KK54:cok umit veriyorum ama oyle hissediyorum.benimde karnim agirmaya basladi:KK61:
şuanda yapmam iyi oldu yarın da yaptığımda çıkmazsa yıkılmam testin ismi al bi duydun mu hiç nasıl canım ve nie ağrıo o karın acabaa :)

Back
X