2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar iyi aksamlar..bugun adetimin 12.gunu ovi testi yaptım silikti 3 ay boyunca 12. Gun hep cift cizgiyi gordum gecen ay 11.gun cift cizgiyi gordum..dun ovi testi testi yapmistim saat 18..30 civariydi yine silikti. .yoksa yumurtlamadim mi ne oluyor bana bilmiyorum yaaa :( 9-10 12 gun iliski oldu keske bu ay bebegim gelse bana ahh ahhhh

Erkek olabilir o zaman :) masaAllah canim Allah kucaginina aldigin gunleride gostsrsin insaAllah:D
Olabilir kuzumm... 5 hafta sonra çağırdı elifimm... Nasil sabredecegim...sen ikili test için tam olarak ne zaman gitmiş oldun...bide zeka olcumu yapacağım dedi...sana da yaptı mi :)

Aşılar iğneler falan dahil değildir o paraya ...biz sırayla tüm hastaneleri dolaştık butun doktorların muayenesinden geçti arkadaşım ...gülüyorum ona bu kadar pimpirikli olma diye ama insanın kendi başına gelmeden anlayamıyor galiba
Olabilir bak... Aman canim... Doğum bir kerelik halledilir Allahimin izniyle :) oyle oluyor insan... Her yere çıkasim var yani :)

Kizlar iyi aksamlar..bugun adetimin 12.gunu ovi testi yaptım silikti 3 ay boyunca 12. Gun hep cift cizgiyi gordum gecen ay 11.gun cift cizgiyi gordum..dun ovi testi testi yapmistim saat 18..30 civariydi yine silikti. .yoksa yumurtlamadim mi ne oluyor bana bilmiyorum yaaa :KK43: 9-10 12 gun iliski oldu keske bu ay bebegim gelse bana ahh ahhhh
Belki dahaerken çatladı veya daha geç çatlayacak...rahat olmaya çalış canim benim... Nasibiyle gelecek o inşaAllah..:)

Olabilir kuzumm... 5 hafta sonra çağırdı elifimm... Nasil sabredecegim...sen ikili test için tam olarak ne zaman gitmiş oldun...bide zeka olcumu yapacağım dedi...sana da yaptı mi :)
Canim bugün hastaneye gidecektin. Ne durumdasin. Duydunuz mu pit pitlari

Tatlim takriben yarım saat 40 dakika kadsar...tabii önce pirinci azcik pişirip pişirmediginle de alakalı...patlicani yarım saat sonra catalla kontrol et.. kivami gelmişse kapatırsin altını...:)
Çok teşekkürler canımcığm, pirinci öncesinde pişirdim azcık .:KK48:karadenizli ile evlenmek kolay değil :KK57::KK57:

Canim 12+4 te ikili teste cagirdi bizimki biraz cabuj buyumustu 13+1 cikti velhasil sata gore 12+4 te yapildi zeka testide o oluyor zaten yani ikilinin icinde o da..valla canim 5 hafta gecmek bilmez insana bir omur gibi gelir:D

Çok teşekkürler canımcığm, pirinci öncesinde pişirdim azcık .:KK48:karadenizli ile evlenmek kolay değil :KK57::KK57:
Hehe ben karadenizli değilim ama bayılırım dolmalara...:) he o zaman yarım saat ideal... Sen kontrol edersin tatlim..ni demek :)

Canim 12+4 te ikili teste cagirdi bizimki biraz cabuj buyumustu 13+1 cikti velhasil sata gore 12+4 te yapildi zeka testide o oluyor zaten yani ikilinin icinde o da..valla canim 5 hafta gecmek bilmez insana bir omur gibi gelir:D
Hmm tamam canim...evet bir ömür gibi gelecek... Ne yapalım...sağlıklı olsun da sabretmeye calisacagim...:) o zaman bende aralığın ilk haftası gidecegim... 5 hafta o zaman doluyor ne yapak :)

Hmm tamam canim...evet bir ömür gibi gelecek... Ne yapalım...sağlıklı olsun da sabretmeye calisacagim...:) o zaman bende aralığın ilk haftası gidecegim... 5 hafta o zaman doluyor ne yapak :)
Resmine bakar bakar heyecaninj biraz dibdirmis olursun canim:)..ayy canim benim dis gitti evdekilerin hepsi grip olmustu bugun itibariyle banada bulastirdilar nefes bile zor aliyorum dudagimin kenarinda koca bir ucuk varr..

Resmine bakar bakar heyecaninj biraz dibdirmis olursun canim:)..ayy canim benim dis gitti evdekilerin hepsi grip olmustu bugun itibariyle banada bulastirdilar nefes bile zor aliyorum dudagimin kenarinda koca bir ucuk varr..
Oyy inanmıyorum kendine dikkat et kuzum benim... Bol bol c vitamini al e mi...kiyamam sana... Büyük geçmiş olsun...
Resmi yok ki...doktor vermiyor :( neden bilmiyorum... O vermeyince bende isteyemiyorum... Allahtan eşimle gittik de o da gördü yoksa göremeyecekti...:(

valla ne kadar çabalamayan gördüysem hepsi de hamile kalıo hemen biz çok kafaya takıoruz olmuo ondan bence canım zaten hastalanırsam dr a gitcem bi baksın yoksa bişey ben de takmıcam olursa olur dicem
Benim ilk 2. Ayimda oldu hic olsun diye ugrasmamistim.arkadasim da oyle 6. Ayinda tek seferde hamile kalmisti.doktorum da oyle soyledi stres yapma rahat birak kendini.bu ay yumurtlama gunleri sarhos olmayi deniycem.kafa guzel olursa belki ise yarar:KK50::KK53:

Back
X