- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında pazartesiye anca randevu buldum hormon testi yapmaktı niyetim hani öylesine ama sıra yoktu bunu da iptal etmeyi düşünüyorum yani yum günü doktora gidip de ne diyeceğim ki zaten ultrasonları berbatmış arkadaş 4. ayda cinsiyeti öğrenemedi o sebeple
Günaydın Bebekler, Fıstıklar ben evde yatıştayım işe gitmedim çok şişti ayağım ortopediye sıra aldım da röntgene sokarsa napacam benyumoş günlerindeyim ama
![]()
Mogami
tatlım ilçedeyim özel yokcanım kan testi yaptrmadan girme mutlaka konuş röntgen çekenlerle bu durumu bir de ayağının nesi var?
Amiin canım , cümlemizinkini inşaAllah :) beta hcg'yle alakası var diye düşünüyorum canım... çünkü her yerde öyle yazıyor lakin ben en son beta'mı beklenen adet günümde ölçtürdüm... 214,6 ydi... bundan 10 gün sonra kese için gittim 5+4 tüm , doktorum keseden sonra 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi..ben daha önce de işim var hastanede diye 6+1 ken bir görüneyim dedim ve o gün görmüştük kalp atışlarını ilk olarak... ama çok minikti doktor bebeğe baya yaklaşarak göstermişti, dün gittiğimde yaklaşmasına bile gerek yoktu , pıt pıt atıyordu kalbi maaşAllah 7+4tük, 8 çıktık... öyle canım ,umarım sende göreceksin, sakın stres yapma , zorlu bir süreç bu zamanlar ama rahat olmaya çalış :)
tatlım ilçedeyim özel yokzaten yum bugüün yarın yani sabahta çalışma oldu ama ben röntgene girmek istemiyorum ayağım dün feci burkuldu bi sağ bi sol basınca acıyor şuan, ve mandalina kadar bi şişlik var
![]()
Yumos gunuyle röntgenin ne alakasi var canm bu kadar düşünme benm ablam uzun eşek oynamisti piknikte dusun erkek kuzenler falan bele bastiratak atlamalar falab ertesi gun test yaptik pozitif cok şükür 13.hafta saglikla devam.. allah koruyo diyecegim sen suan ayagini düşün ve cektir rontgenini. Bi de senin ilce ne tek dr varmia oyle canim daha once de sormuştum ama cevap alamadim galiba ☺Günaydın Bebekler, Fıstıklar ben evde yatıştayım işe gitmedim çok şişti ayağım ortopediye sıra aldım da röntgene sokarsa napacam benyumoş günlerindeyim ama
![]()
Mogami
Merhaba bayanlar. Uzun zamandır forma girmiyordum. Yorumlar beklentiler bana iyi gelsede yumurlama dönemi ha adet oldum acaba olacakmıyım, midem bulanıyor oram ağrıyor buram ağrıyor acaba hamilemiyim diye diye kafayı yemek üzere olduğumu fark ettim. Burada gebe kalan çok arkadaşdan üzerine ne kadar düşersen o kadar hayal kırıklığı olduğunu ve umursamadığın zamanda hamile kaldıklarını ve öğrendiklerini anın heyecanını anlatamadılar yaşanmalı dediler. Bende 2-3 aydır bunu yapmaya çalıştım. Ama başaramadım yine buradayım ve umutsuzum...![]()
tatlım git çektir röntgenini bişey olacağını sanmıyorum daha yumoş günleri, çektir kurtul Allah korusun daha büyük bişey olmasın, önlemini alın hemenGünaydın Bebekler, Fıstıklar ben evde yatıştayım işe gitmedim çok şişti ayağım ortopediye sıra aldım da röntgene sokarsa napacam benyumoş günlerindeyim ama
![]()
Mogami
Yumos gunuyle röntgenin ne alakasi var canm bu kadar düşünme benm ablam uzun eşek oynamisti piknikte dusun erkek kuzenler falan bele bastiratak atlamalar falab ertesi gun test yaptik pozitif cok şükür 13.hafta saglikla devam.. allah koruyo diyecegim sen suan ayagini düşün ve cektir rontgenini. Bi de senin ilce ne tek dr varmia oyle canim daha once de sormuştum ama cevap alamadim galiba ☺
beti görmemiş olabilirsin :) ilçe tatlım yozagatın ilçesi eş durumundan düştüm burayaYumos gunuyle röntgenin ne alakasi var canm bu kadar düşünme benm ablam uzun eşek oynamisti piknikte dusun erkek kuzenler falan bele bastiratak atlamalar falab ertesi gun test yaptik pozitif cok şükür 13.hafta saglikla devam.. allah koruyo diyecegim sen suan ayagini düşün ve cektir rontgenini. Bi de senin ilce ne tek dr varmia oyle canim daha once de sormuştum ama cevap alamadim galiba ☺
pancarım doktor derse hayır demem belki bakalım kırık çatlak olsa üstüne basamazdım sabah kahvaltı hazırladım, dün kociş işten geldi yemek bulaşık çay meyve dinlendim hep bugün daha iyi gibitatlım git çektir röntgenini bişey olacağını sanmıyorum daha yumoş günleri, çektir kurtul Allah korusun daha büyük bişey olmasın, önlemini alın hemençok geçmiş olsun.
Günaydıınn...Gecmis olsun cnm neyin var
bence onlardan en az 1 i hamiş umarım ikiside olur da ses yok wuslt negatif dedi ama onun günü gelmişmiydi hatırlamıyorum
Günaydıınn...
sağol tatlım.. Dün akşam karnıma kaynar su döküldü.. ama şimdi iyiyim Allah a şükür..![]()
anladım tatlım o zaman şu kas gevşetici mentollü merhemlerden alıp dıştan sürüp ılık havlu ya da bandajla kapat, dinlen geçer inşallahhpancarım doktor derse hayır demem belki bakalım kırık çatlak olsa üstüne basamazdım sabah kahvaltı hazırladım, dün kociş işten geldi yemek bulaşık çay meyve dinlendim hep bugün daha iyi gibi![]()
wust in bati 1 eyluldu benle beraber ama bugun yapacaktilar test meraktayim acaba noldubence onlardan en az 1 i hamiş umarım ikiside olur da ses yok wuslt negatif dedi ama onun günü gelmişmiydi hatırlamıyorum![]()