- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
İnşallah canım hayırlısı ile dualarimiz seninleİnşallah canım bende test alıcam şimdi predictor ne kadar bilginiz var mı? Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bana dua edin ne olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısı ile dualarimiz seninleİnşallah canım bende test alıcam şimdi predictor ne kadar bilginiz var mı? Yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bana dua edin ne olur.
Zaten şişmiştim valla şu batı geçipte hala test yapmayanlardan ötürü eyicene şiştim haaKızlar predictor alamadım. Çünkü arabayla arkadaşımın nişanlısının kardeşi bıraktı. Yarın evdeki gebelik testimle yapacağım sabah ilk idrarla ama nedense çok umutsuzum.
İyiyim ben çok şükür bebiş ne alemde merak ediyorum.önümüzdeki hafta gitmek istiyorum doktora.sanki karnım kocaman oldu.karnım sert gergin,kasıklarda agrı var birkaçgündür.memeler desen kafam kadar oldularlarsson nasılsın bebıs nasıl bakalım annesini üzüyormu :)
Zaten şişmiştim valla şu batı geçipte hala test yapmayanlardan ötürü eyicene şiştim haahep sizden ötürü
CanımHATUNLAR BUGÜN BU TOPİKTEKİ SON GÜNÜMÜZ YARIN İTİBARİYLE YENİ TOPİĞİMİZ
LİNK:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...isan-mayista-hamile-kalmak-isteyenler.729788/
röntgen çekelim dedi doktor, çekmesek olur mu dedim o da hamilelik mi dedi bende bebek düşünüyorum deyince doktor röntgenin yanından bile geçme dedi.. :) şu an ayağımda iyi gibiCanım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
beklemedeyim canım hala gelmedi
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
Yarin tatlim gecmis olsun canim ayagini burkmussun nasil oldun iyimisin ben dunden beri pek giremiyorum kv dustu dun kolu hem cikmis hem catlamis sabahtan aksama kadar ordayim 2 gundur surekli gelen giden yoruldum eve geldim simdiWusltum bugün mü bat![]()
Hayirlisi olsun canim zamani degilmis demekkibenim de negatif canım
Aynen tam gaz devam 7 aydir tam gaz gidiyoruz ama bizim spermcikle yumos bulusamadilar bi turluGünaydın canım.. hayırlısı olsun.. Bu ay olmadı diğer ay tam gaz..![]()
hayırlısı olsun tatlım... :) elbet biz de göreceğiz o günleri :)
Banada oyle geliyor tatlim hayirlisi olsun senin kirmizilar gelmemis insallah hamissindirCanım hayırlısı olsun sanırım rüyan doğru çıkacak
doktora ne zaman gideceksin kuzum...yum günleri geçtikten sonra gideceksen gitme ama yumun içindeyken gideceksen git derim ben
beklemedeyim canım hala gelmedi
hayırlısı balım ekliyorum şimdi ayrıca yeni topiğin linkini de paylaşıyorum şimdi
fıstığııııııııııııııııııım iyiyim sen nasılsın bakayım
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
oyyyyy belliydi ama çizgi çok netti çünkü...kıyamam ya çok güzel bi değer hep böyle devam etsin inşallah
İyiyim ben çok şükür bebiş ne alemde merak ediyorum.önümüzdeki hafta gitmek istiyorum doktora.sanki karnım kocaman oldu.karnım sert gergin,kasıklarda agrı var birkaçgündür.memeler desen kafam kadar oldulartaşıyamıyorum valla bi hamal tutucam yakında.senin bata 4 gün kaldı galiba az kalmış hadi bakalım kasımdaki aşk bebek aşkı olsun sana inş canım
oww geçmiş olsun benim baya şişik bi ayak bilekliği verdi takıyorum hamileleik istiyorum deyince röntgenin yanından bile geçme edi tatlı dilli iyi bi doktordu :) evdeyim işe gitmedim öyle spor falan aldım işe giderken de spor giyeceksin dediYarin tatlim gecmis olsun canim ayagini burkmussun nasil oldun iyimisin ben dunden beri pek giremiyorum kv dustu dun kolu hem cikmis hem catlamis sabahtan aksama kadar ordayim 2 gundur surekli gelen giden yoruldum eve geldim simdi
bence hoş bi davranış değil de sebebi neymiş o da önemli yani hemen yargılamayayımkv dün dediki kaygılı yarın akşam senin annene çaya gidelim tamam dedimm anneme haber verdim annemde bugün tülleri yıkamış börek dolma yapmış kek hazırlamışşş derken kv aradı yok gitmiyoruz niye diyorum sebebi yok siz olsanız ne dersiniz sebepsiz yere gelmiyorum demek hemde annem kadın yazık yorulmuş hazırlık yapmış![]()
evet kuzum bu geceden itibaren yeni topikteyizCanım
Bende tam onu yazmıştım senden cevap gelmiş![]()
elisacım yerim seni benPamukprncess seker gul arkadasım gecmıs olsun dıkat et kendıne kuzum