2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oww geçmiş olsun benim baya şişik bi ayak bilekliği verdi takıyorum hamileleik istiyorum deyince röntgenin yanından bile geçme edi tatlı dilli iyi bi doktordu :) evdeyim işe gitmedim öyle spor falan aldım işe giderken de spor giyeceksin dedi :KK66:
Oyy kuzum dikkat et kendine rabbim acil sifalar versin him evet rontgen tehlikeli bebek isteyince insallah cabucak iyilesirsin bol bol dinlen ayagina fazla yuklenme is yapma kuzum

röntgen çekelim dedi doktor, çekmesek olur mu dedim o da hamilelik mi dedi bende bebek düşünüyorum deyince doktor röntgenin yanından bile geçme dedi.. :) şu an ayağımda iyi gibi :KK66:
o vakit iyi olmuş canım hem bende öğrenmiş oldum

Banada oyle geliyor tatlim hayirlisi olsun senin kirmizilar gelmemis insallah hamissindir
gelmedi canım en geç 2 gün içinde gelir diye umuyorum gelmezse de 2 gün sonra test yaparım...

kızlar özellikle hamişler x-ray cihazlarından geciyormusunuz ben gecmiyorumda abartıyormuyum acaba:)

oww geçmiş olsun benim baya şişik bi ayak bilekliği verdi takıyorum hamileleik istiyorum deyince röntgenin yanından bile geçme edi tatlı dilli iyi bi doktordu :) evdeyim işe gitmedim öyle spor falan aldım işe giderken de spor giyeceksin dedi :KK66:
Gülcüm çok çok geçmiş olsun, Allah bir an önce şifa versin inşallah, annesi röntgen e girmedi,seninki kıymetini anlasada yola düşse hemencecik :)

Oyy kuzum dikkat et kendine rabbim acil sifalar versin him evet rontgen tehlikeli bebek isteyince insallah cabucak iyilesirsin bol bol dinlen ayagina fazla yuklenme is yapma kuzum
Kayınvalidene de çok çok geçmiş olsun, çok yorulmuşsundur eminim, sende dikkat et kendine, lazımsın bize :)

bende kürtaj olalı 15 gn oldu...doktor korun yada korunma diye bişey demedi...bugün kontrole gittim... sorun yok dedi... korunmayıda düşünmüyorum... akışına bırakıcam... bakalım MEVLAM ne zaman nasip edecek
Geçmişolsun canım senin kaçıncı denemende olmuştu?

evet bet başına bi iş gelse ilk milli eğitim seni yüz üstü bırakır bende çocuğu takipteyim o da yalanlar söylüyor, okuldan kaçıyor falan, annesi yapıyo o işi evet. :KK43: napacam şaşırdım bende keşke sistem iyi bi sistem olsa adımız bi yerde geçmeden bu işi halletseler ama yok maalesef çok kızıyorum elimden bişey gelmiyor bunu yapan toplama 4 anne var düşünsene bi de hepsinin arkası pislik dolu:KK12:
Canim nasıl bi yermis orasi yaa 4 kadin ha.. allah yardimcilari olsun.. evet milli eğitim kesinlikle arkamizda degil o yuzden çok dikkatli olmamiz lazim elden gelse neler yapicaz da iste sistem.. sitemimiz sisteme ☺

Bu sayfada hamile kalıp bu sayfada paylaştım mutluluğumu inş yukarıdaki sayfada uğurlu gelir hepimiz sağlıkla hamile kalır sağlığıyla doğururuz inş
gelir kuzum zaten bu sayfanın devamı niteliğinde...hem hayata yeni sayfalar açmak lazım...eski talihsizliklerin hepsinin geride kaldığı bir sayfa olsun inşallah

İnş kuzum senin bat yaklaşıyoo ben yine ateş ölçmeye başladım biliyosun hamileliğimde 36.9dan aşağı düşmemişti

Evet canım yaklasıyor ayaklarım buz gıbı evdeyken boyle soguk olmazdı corap ıcerı terlıgı vardı yıne buz gıbıydı sımdı bırde patık gıydım ama buz gıbı hala canım hadı bakalım yıne aynı devam eder ınsallah atesın canım

Evet canım yaklasıyor ayaklarım buz gıbı evdeyken boyle soguk olmazdı corap ıcerı terlıgı vardı yıne buz gıbıydı sımdı bırde patık gıydım ama buz gıbı hala canım hadı bakalım yıne aynı devam eder ınsallah atesın canım
Guzel haberlerini bekliyoruz canimmm;)

Back
X