2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SirriEyvan SirriEyvan şekerim iyi geceler nasılsınız bakalım bebıs nasıl bal topağım :)
Bende tam yazıyordum nasılsınız diye :D
Her zamanki gibi kuzum... Büyüyordur uslu uslu insaAllah..komşudaydim orda bir abla segirmen oluyor mu dedi...ilk belirtilerimden biriydi dedim..o zaman hiç dert etme erkek mi kız mi diye dedi...erkek o dedi :):) bilmiyorum ama göreceğiz nasipse... Batina az kalmış belirtiler tavan yapmış, sonu bebis olsun insaAllaahhh:)

Ole canım ya nasıda heyecanlanmıstım :D Neyse bıraz daha beklıcez artık
Oyyy göstermedi miii... İnatçı seninki... İnşaAllah haftaya gösterir tatlim...çikolata hareketlendiri derler istersen ye ultrasondan önce... Hareket ederse bacağıni da acar inşaAllah :)

Her zamanki gibi kuzum... Büyüyordur uslu uslu insaAllah..komşudaydim orda bir abla segirmen oluyor mu dedi...ilk belirtilerimden biriydi dedim..o zaman hiç dert etme erkek mi kız mi diye dedi...erkek o dedi :):) bilmiyorum ama göreceğiz nasipse... Batina az kalmış belirtiler tavan yapmış, sonu bebis olsun insaAllaahhh:)

Kalp kalbe karsıymıs canım :)
Sızden guzel haberler aldıkca cok mutlu oluyorum canım benım hep böyle devam edın ınsallah... benım annemde oyle der canım erkenden seyırme olursa erkek dıye erkek senesı dıyorlar demekkı dogru :) kısmet canım saglıkl olsunda onemlı olan o
evet canım az kaldı öylemı dıyorsun kuzum belırtımı bunlar cok yogun bır agrım bırseyım yok dıyorum yıne gelecek sana kırmızılar ama benı umutlandıran akıntım ve yasadıgım kasık agrılarımdı bırde kıprıklerım degsıyor benı yanıltmıyorlarsa :) ınsallah mınık tospam gelmıstır cok heyecanlıyım nasıl gececek zaman

Sızden guzel haberler aldıkca cok mutlu oluyorum canım benım hep böyle devam edın ınsallah... benım annemde oyle der canım erkenden seyırme olursa erkek dıye erkek senesı dıyorlar demekkı dogru :) kısmet canım saglıkl olsunda onemlı olan o
evet canım az kaldı öylemı dıyorsun kuzum belırtımı bunlar cok yogun bır agrım bırseyım yok dıyorum yıne gelecek sana kırmızılar ama benı umutlandıran akıntım ve yasadıgım kasık agrılarımdı bırde kıprıklerım degsıyor benı yanıltmıyorlarsa :) ınsallah mınık tospam gelmıstır cok heyecanlıyım nasıl gececek zaman

Dr
asi_m asi_m Bir prensesmi geliyormusss masaAllah ona acep benimkide prensese donusebilir mi:KK53:[/QUOTE
asi_m asi_m Bir prensesmi geliyormusss masaAllah ona acep benimkide prensese donusebilir mi:KK53:
cnm saol dr haftaya kesin söylerim dedi senın erkek cnm ama allah bilir tabi benimde degişebilir haftaya dr uzun uzun baktı kuz dedi imş değişmez ya sınra ikililemde kalmak istemem

Oyy merak etme geçiyor ve insaAllah güzel haberler vermek nasip olur...
Evet bende duydum... Bakalim yaa bir kaç hafta sonra belli olacak nasipse , bir sıkıntı olmasın da ...:) katlaniriz beklemeye...:)

Evet bende duydum... Bakalim yaa bir kaç hafta sonra belli olacak nasipse , bir sıkıntı olmasın da ...:) katlaniriz beklemeye...:)
Şu 2gr altın bebiş ne çıkacak merak ediyorum eseslamazi26 eseslamazi26 sen naptin kan verdim mi tatlim :KK66:

İnşallah canım inşallah hafta sonunuda atlatırsam daha cabuk gecer Allah'ım dualarımızı kabul etsın
Evet canım bu heyecanlar merakta bır baska tatlıdır yeterkı saglıklı olsun yeter kuzum

MasaAllah canim seninki biraz inatci cikti :KK48:
Ole canım ya nasıda heyecanlanmıstım :D Neyse bıraz daha beklıcez artık
Oyyy göstermedi miii... İnatçı seninki... İnşaAllah haftaya gösterir tatlim...çikolata hareketlendiri derler istersen ye ultrasondan önce... Hareket ederse bacağıni da acar inşaAllah :)
Aynen ole dedıler bende yedım gıttım ama aldıgım kalorı yanıma kaldı :D Acmadı ınatcı bebe :)

Back
X