2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tamam canım bakalım benimki ne zaman gelecek sanki 37. haftada doğum yapcakmısım gibime geliyor ama hayırlısı bakalım :)
Slm canım bende bu topikteydim şükür hamileym sen bi ara buraya bebek erkek mi yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum

yerleşme kanaması da olabilir adet başlangıcıda çünkü tam mevsim değişikliği zamanları...kasık batması aslında gebelik belirtisi olabiliyor bir test yap derim inş hamişsindir :)

Evet tam mevsim değişikliği aklımı karıştıran ilk defab böyle bişeyin başıma gelmiş olması . ağrılar beni biraz tedirgin etti. Bakalım bugün adet günüm hafta sonuna kadar beklemek en iiyisi olacak sanırım. Yardımın için çok teşekkür ederim . Umarım herşey hepimizin gönlümüze göre olur :)

Slm canım bende bu topikteydim şükür hamileym sen bi ara buraya bebek erkek mi yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum
canım benim çok sevindim hayırlı olsun..evet yazmıştım başka bi doktor büyük olasılık erkek ama yanılma payı var falan demişti memlekete gidip kendi doktoruma muayene oldum kız olduğunu öğrendim :KK70:

Evet tam mevsim değişikliği aklımı karıştıran ilk defab böyle bişeyin başıma gelmiş olması . ağrılar beni biraz tedirgin etti. Bakalım bugün adet günüm hafta sonuna kadar beklemek en iiyisi olacak sanırım. Yardımın için çok teşekkür ederim . Umarım herşey hepimizin gönlümüze göre olur :)
umarım canım bi bekle bakalım belkide hamilesin ama en erken kan yoluyla öğrenirsin ama beklemeye sabrım var diyorsanda bekle bakalım bizede sonuç bildir :KK52:

verırım tatlım tabıkıde sen merak etme eger bebekle ılgılıs orun olmassa bende normal ıstıyorum zaten doktor bunuda 36 da gelır dedı ınsallah gecıkmesın zaten sıpa dogumdan sonra yazarım sıze herseyı merak etmeyın
Merhaba üzüm34 nerelerdesin uzun süre göremedik seni. Bebiş nasıl?

aaa eskiler gelmiş bugün çok sık takip etmiyorum ama petty, esra51 hayırlı olsun :)

Çok şükür iyiyiz :) kilo almaz mıyım dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım bile :KK43: ama olsun ne yapalım sağlık olsun :)

olsun canım verırsın senın kı kız mı erkekmı

Eskiler cok tatlisiniz :KK19:
Masallah kacinci haftalara gelmissiniz hamilelikte :nazar::nazar:
Insallah Rabbim kisa zamanda bizlere de nasip eder sagliklisindan

yok canım hıc almadım ben bunda 74 den 68 dustum su an 69 ama hala zayıflamaya devam ben zayıflıyorum bebek alıyor ama kılo sabıt :D
yaa inanmıyorum sana aslında bende 3 kilo almıstım 5 aya kadar ama memlekete gidince 2 kilo daha aldım 6 ayın ortasında malesef 5 kiloya cıktı çok imrendim sana :KK76:

yaa inanmıyorum sana aslında bende 3 kilo almıstım 5 aya kadar ama memlekete gidince 2 kilo daha aldım 6 ayın ortasında malesef 5 kiloya cıktı çok imrendim sana :KK76:

valla canım otekınde 5 aldım ama ondada 69 basladım 74 doğuma gıttım cıktım 65 dım bunda 74 basladım 69 su anda ınsallah almamda yemıyorumkı kız yarı ac gezıyorum resmen ama bebegımın gelısımı ıyı kılosu boyu onden gıdıyor hep

valla canım otekınde 5 aldım ama ondada 69 basladım 74 doğuma gıttım cıktım 65 dım bunda 74 basladım 69 su anda ınsallah almamda yemıyorumkı kız yarı ac gezıyorum resmen ama bebegımın gelısımı ıyı kılosu boyu onden gıdıyor hep
yemeyide tamamen bırakma genede annesi yazık ama ona :KK35: ben cok cok yememeye calışyorum ama aç kalmıyorum çok fazlada aş ermedim canımın istediğinide azar azar yedim :KK73:

inş doğumda gene kilo verirsin dahada incelirsn :rolleyes:

Back
X