Canım Hem seni cvplamış olayım hemde rapor çıkarma aşamasındakilere faydası olsun.ilk tüp bebek denemesini geçen sene buzamanlarda yaptırdık.elimizde özel hastanede yapılmış 1,2 sperm testi ve benim hormon değerlerim vardı.zekai tahir burak doğum evi hastanesini bilirsiniz oraya gittik adetin 1.günü.birinci gün olunca bizde bakalım dediler hormonlara.eşimdende sperm örneği aldılar.önceki örneklere bakınca zaten size rapor çıkar dediler.benim daha önce orada yapılmış histereskopim vardı onuda aldılar.sonra bu hafta raporunuz çıkar dediler.ama histereskopim olmasaydı rapor öbür aya kalacaktı.adetin ilk günü o hastanede geçti biz onlardan bu cvbı alınca ertesi gün genart tüp bebek merkezine koştuk rapor çıkma aşamasında dedik ve tedaviye başladık,onlarda raporlu gibi ücret aldılar raporumuz tedavi ortasında çıktı ve ödemede bir sorun olmadı.yalnız rapor üniversite hastanelerinden ve büyük doğum hastanelerinden alınabiliniyor.heryer vermez.özel merkezler anlaşmalıysa devletten aldığınız raporla sizin tedavinizi başlatır.örneğin ben ilaçlar dahil 1500 e yaptırdım tüp bebeği.rapor olmasaydı 6000 demişlerdi.sonuç düşük oldu.2.tüp bebekte özel üniversite hastanesine gittik ve raporla hiç uğraşmadık biz size çıkarırız dediler ve tedavi direkt başladı.özel üniversite hastaneleri çok kolay çıkarıyor.2.deneme negatif oldu ama Allahtan dondurulmuş embriyolar vardı ve dün 3.denememizi dondurulmuşlarla yaptık 😊 inşallah bu kez olur kızlarr.11 mayıs test günüm.2 tane iyi kalite 5.gün embriyosu koydular.dondurulmuşların maliyeti de düşük oluyor.rapor hakkınız varsa kesinlikle raporlu yaptırın maliyet baya rahatlatıyor.eşinizin değerleri yıkama işleminden sonra 5 milyon ve altı olursa evlilikte 3 yıl şartına bakmıyorlar ve aşılama şartı aramıyorlar.ayrıca bütün testlerin rapor alınacak hastanede yapılması şart değil sadece bir sperm testinin onlara ait olması gerekiyor.yani özelde yaptırdıklarınızı kabul ederler.inşallah açıklayıcı olmuştur canım