Nasil gidiyor peki cok mu zor simdiden arada agliyorum walla ekimde baslicam bende sutu nasil yapıyorsun sen n yokken nasıl besliyorlarBen varım ama yeni geldim23 mayısts doğdu kuzularım 36.haftada 2700 ve 2500 olarak öğretmenim 1 eylül itibariyle işe başladım maalesef
Ayy iste bundan cok korkuyorum butun gun aglarim artik isyerinde ben onlar trip yaparsa.gerci simdiden dusunup basladim aglamaya ama mecburum maddiyat.peki ne sıklıkla mesela bir mama bir sutmu veriyorlar ve ne kadae veriyorlarZor evetgözlerinde ben işe giderken resmen hayalkırıklığı ifadesi var özellikle oğlumun bakışları mahfediyor beni ama hem maddi hemde manevi açıdan çalışmak zorundayım...sütümü geceden sağıyorum ayrıca mama da yiyorlar oğlum biberon hiç almıyordu ama anne sütünü kavga dövüş içirince mamayıda yiyormuş sıpa Ama eve gelince resmem tavır yapıyorlar kızım memeyi önce aldı sonra beni itip ağladı
Merhaba bnmde 15 mayis ekimde ise baslicam emziriyorum ben sagma nasul olcak merak ediyorum sakn sutum.kesilcek deme doktorum oyle kizdi ki bana takinti yaptim ben bu emzirme isini mama vermek istemiyorum pek mecbur kalmadikca ya kesilirrse ya yetmezse diye düşünüyorum çok sakın dedi bunu düşünmek bile azaltiyormus beyin istebenim ikizlerimde 9 mayıs 2014 doğumlu ikisinide memeden emziremiyorum.. ilk 3 ay 500-600 cc süt sağıp 2ye bölüp içiriyordum 5-6 kere pompa yapabiliyordum ama artık huzursuz 2 bebeğim var(diş cıkarıyorlar sanırım) bir türlü oturamıyorum gunde 2-3 kere yapabiliyorum 1 pompa nerdeyse 1 saat sürüyor ... en fazla 350 cıkıyor toplamda.
ben 2 sene sağarım diye dusunurken nerdeyse sutum kesilicek ..
sizde durum nasıl
Canım diş olduğuna eminmisin sanki çok erken bizimkilerinde sürekli salyalari akıyor bende inş diş değildir diyorumbenim ikizlerimde 9 mayıs 2014 doğumlu ikisinide memeden emziremiyorum.. ilk 3 ay 500-600 cc süt sağıp 2ye bölüp içiriyordum 5-6 kere pompa yapabiliyordum ama artık huzursuz 2 bebeğim var(diş cıkarıyorlar sanırım) bir türlü oturamıyorum gunde 2-3 kere yapabiliyorum 1 pompa nerdeyse 1 saat sürüyor ... en fazla 350 cıkıyor toplamda.
ben 2 sene sağarım diye dusunurken nerdeyse sutum kesilicek ..
sizde durum nasıl
hamileyken aklıma bile gelmezdi emzirememek , sutumun yetmemesi falnMerhaba bnmde 15 mayis ekimde ise baslicam emziriyorum ben sagma nasul olcak merak ediyorum sakn sutum.kesilcek deme doktorum oyle kizdi ki bana takinti yaptim ben bu emzirme isini mama vermek istemiyorum pek mecbur kalmadikca ya kesilirrse ya yetmezse diye düşünüyorum çok sakın dedi bunu düşünmek bile azaltiyormus beyin iste
yok diş cıkarmaya başlamadılarda belirtileri başladı huyları değişti.. eskiden evde bebek varlığı bile belli olmuyodu sessizlerdi.. yine cok değil ama bi ağlıyolar durup dururken .. salyalardan önluk yetiştiremiyorum , uykularıda azaldı.. belirti bunlar diyolar .. değilse daha kötüCanım diş olduğuna eminmisin sanki çok erken bizimkilerinde sürekli salyalari akıyor bende inş diş değildir diyorum
Bir süt bir mama veriyorlar canım. Oğlum meme emerken beni dövüyor resmen eliyle tüm göğsümü tırmaladı, mutlu mesut emen bebek şimdi ağlıyor . Bu arada daha küçük anlamaz demeyin bebekler çok zeki annem oğluma annen yok işe gitti sen bu biberonu almak zorundasın yavrum diyor benim ki öyle anlamlı bakıp istemeye istemeye de olsa biberonu alıyor..öff zormuş çok zor ..Ayy iste bundan cok korkuyorum butun gun aglarim artik isyerinde ben onlar trip yaparsa.gerci simdiden dusunup basladim aglamaya ama mecburum maddiyat.peki ne sıklıkla mesela bir mama bir sutmu veriyorlar ve ne kadae veriyorlar
Ayy bizimkilerde çok huzursuz umarım diş değildir bugün aksama kadar biri esimin kucağında biri bende yere koyduğumuz anda mız mız uykuları çok hafif çıt desen uyaniyorlarbende ağladıklarında parmağım dokunuyorum diş etlerine susuyorlar öyle tahmin ediyorum diş diye zaten normalr 4 aylık cıkaranda var..
bide buyudukleri için sesleri falan cabuk algılıyolar uyanıyolar.. mızmızlık ve senkronize ağlamalar bazen zor oluyor ama en gec bi kaç ay sonra gecicek diye umuyorum =) zaten bi doğdular buyuyup gidiyolar valla ..Ayy bizimkilerde çok huzursuz umarım diş değildir bugün aksama kadar biri esimin kucağında biri bende yere koyduğumuz anda mız mız uykuları çok hafif çıt desen uyaniyorlar
Ins canım çok ağlıyor bizimkiler artık gaz sancısı değildir diye düşünüyorum 5 aylık olduk eskiden uyanikken yere mindere yatirirdim ellerini ayaklarını sallayarak oynarlardi şimdi yuvarlaniyorlar dönüyorlar öyle hızlı buyuyorlar ki maşallah sabah uyandığımizda yeni bir şey ysptiklarinda çok mutlu oluyorum iki bebek 2 kat yorgunluk ama bir gulusleri yetiyor bütün yorgunluğu alıp götürüyorbide buyudukleri için sesleri falan cabuk algılıyolar uyanıyolar.. mızmızlık ve senkronize ağlamalar bazen zor oluyor ama en gec bi kaç ay sonra gecicek diye umuyorum =) zaten bi doğdular buyuyup gidiyolar valla ..
Ins canım çok ağlıyor bizimkiler artık gaz sancısı değildir diye düşünüyorum 5 aylık olduk eskiden uyanikken yere mindere yatirirdim ellerini ayaklarını sallayarak oynarlardi şimdi yuvarlaniyorlar dönüyorlar öyle hızlı buyuyorlar ki maşallah sabah uyandığımizda yeni bir şey ysptiklarinda çok mutlu oluyorum iki bebek 2 kat yorgunluk ama bir gulusleri yetiyor bütün yorgunluğu alıp götürüyor
cnm sutunu sağarken cok acıkıyormuydun ben de sağıyorum az cıkıyo ama sağıyorum yinede dobişkoya döndum zaten cok zayıf değildim hamilelikten öncesinde bile .. senin iştahın açıldımı sağarken varmı kilo problemin bilmiyorum ama merak ettim yani. bide meyve püresi ve yoğurdu dr mu gecirdi. kiloları nasıl bebeklerin. çok mu soru sordum =)Merhaba kızlar benim Mayıs değil ama yakınız 14 nisan 5.ayimizi dolduracagiz bir oğlum bir kızım var bende öğretmenim ama kuzularim biraz buyuyene kadar calismayacagim ilk 4 ay çok yoğun gaz sancısı çektik sütum hiç bir zaman cok olmadı emmediler bende makine ile sagip verdim şimdi ise iyice çekildi mama ile besliyorum günde bir kere meyve püresi ve yoğurt veriyorum gaz sancimiz ara ara oluyor bizimkiler artık dönüyorlar yere mindere yatiriyorum bir geliyorum ki ikiside sırt üstü yatarken ağız aşağı yatisa geçmiş iyice tehlikeli oldular çok hareketliler maşallah bizden bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?