2014 mayis ikiz anneleri buraya ;)

Evet canım zor ama yine onların iyiliği için çalışıyorum diye kendini avutuyorum .evet kızım önceden sakin di şimdi mızmız eli sürekli ağzında ve alt dişlerinin çıkacağı yere sürterek kaşıyor resmen salyada var doktora gittiğimizde sorucam bakalım çok erken ama bende 5 aylık diş çıkarmışım annen tam çıkması 2ay sürüyor zaten dedi

Canım benimde kilo problemim var malesef 63 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim şimdi 73 kiloyum bir gram bile gitmiyor süt sagarken bende çok acıkıp dim gece kalkıp atistirdigim bile olurdu şimdi süt yok biraz dikkat edeyim diyorum bu seferde halsizlik oluyor malum minikler çok yoruyor.koltuga falan koyamiyorum canım birden dönüyorlar yere minder yaptık ikisini de onun üstüne yatiriyorum 5 dk sonra biri bir yere yuvarlanmis diğeri başka yerde.bizim miniklerin kilosu kızım 6 kilo oğlum 7 kilo her ikiside 2150 dogmuslardi kızım biraz geriden takip ediyor.yogurt ve meyve püresi ni Dr tavsiye etti mama ile beslendikleri için alışsinlar dedi.bir kaç hafta sonrada corbalara gecicez inş .seninkilerin kilosu nasıl

bizimkiler cok farklı birbirlerinden kızım 2360 doğdu 6400 şu an ,oğlum 3100 doğdu 8 kilo şu an maşaAllah.. oğlum benim gibi yiyor ilerde kilo sorun olmaz umarım.. kızlar ufak oluyo yani hep duyuyorum bende ikiz annelerinden.
bizde ek gıdalara gecicez mi acaba merak ettim
sutu bırakınca iştahın azalmadımı yani kilo vermeliyim yada en azından durmalıyım doğumdan sonra 10 kilo aldım

Maşallah canım kiloları gayet iyi ben Dr zayiflar dediğim zaman obezitenin temelleri bebekken atılır çocuklar sağlıklı ne yapacaksın kiloyu diyor.kendi kiloma gelince bu zamana kadar hep zayıf biriydim şimdi aynaya bakmak istemiyorum istahimda maşallah çok kıyafetlerini hiç biri olmuyor bu halimle alışveriş yapmak istemiyorum spora gitmeyi düşünüyorum sezeryanda 6 ayin geçmesi gerekiyormus

gercekten sağlıkları gelişimleri iyiyse kilosunun alt sınırda olsa bile önemli değil.. bende arada oyalıyorum oğlumu hemen biberon dayamıyorum . gerci ust sınır 8400 mş 4 aylık erkek bebeklerde ama yinede şişko olmasın bana benziyo cunku huyu suyu tipi bile ..
bende 158 boyunda 64 kilo gezdim yıllarca hep 5-10 kilo fazlam vardı yani onları veremeden hamile kaldım 81e kadar cıktım doğum yaptım 71dim hemn 68 oldm.. ama nolduysa şu an 78 im .. eskiden yemeğe duskun değildim çikolata ile besleniyordum . şimdi bi açlık tutuyo ustune tatlı krizi .. cikolatayı pastayı bi kessem..az cok sporda yapardm şimdi içimden gelmiyo 15 dk yuruyim diyorum sanki dağları tasıcam.. bikaç ip atlıyım bir iki hareket yapıyım diyorum bi baş ağrısı bi uyku .. bu durum gecicek mi artıcakmı kestiremedim. 3 ay sonra eşim gelicek inşAllah ama ben daha gaza gelemedim

mrb hanımlar benim ikiz lerim 6 aylık oldular biri 5 ayında dısını patlattı bırının salyası hala akıyo corba tarıfıniz varmı

Kizlar bebekleriniz erken dogmamis peki son ay karninizin buyuklugu nasildi?rahat nefes alip rahat yuruyebiliyormuydunuz? birde karniniz cok catladimi?

Kızlar merhaba bende 28 mayista ikiz kızlarimi dünyaya getirdim,36.haftada 2130 2090 doğdular,hem emzirdim hemde mama verdim. Şimdi ek gıdalara başladik,tek başıma bakuorum şuanda kızlarıma,siz neler yediriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…