2014 nisan anneleri bebeklerinizin hareketini hissettinizmi?

canım bu senin ilk gebeliğinse 18 19 haftalarda ancak hissedersin çünkü ilk gebelikte rahim küçük olduğu için hareket etmesi ve bubu sana hissettirmesi zorr benim ilk bebeğim de 19 haftada hissetmeye başlamıştım bu ikinci gebeliğim 16 17 hafta arası hissetmeye başladımm

sabırsızlanıyorum artık dört gözle bekliyorum umarım bir ana önce ben de yaşarım o mutluluğu ve heyecanı

merhaba arkadaşlar. ben 21+1 günlük hamileyim bebişimin hareketlerini 1 haftadır hissediyorum tarifi bulunmaz bir duygu... hep hareket etsin istiyorum bazen konuşuyorum 2 dk sonra kıpırdıyor sanki cevap veriyor gibi :) ALLAH'ım yaşamayan herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu....:49::nazar:

Şuan 20+4. günümüzdeyiz ve bu hafta anlayabildim:16: geçen hafta seyriyor diyolar ya öyle oldu sanki ama ilk bebek bilinemiyor yine de çok merak ediyordum ama bu hafta tek tek ara ara içimden hareketler hissediyorum sanki içimde gaz boloncuğu patlıyor gibi:9: 21.haftayı bekledi kızımız :46:

21.haftanın içindeyiz son bir haftadır dışarıdan da görüyorum kızımın hareketlerini,geçen akşam eşim karnıma dokundu hareketini o da hissetti :3: gerçekten müthiş bi duygu:emir_bebek: bugün sabah hiç hareket etmedi kasıklarımda da çok ağrı vardı baya korktum bişemi oldu diye ama Allah'a şükür öğlen sağdan sola döndüde rahatladım:49:

21.haftanın içindeyiz son bir haftadır dışarıdan da görüyorum kızımın hareketlerini,geçen akşam eşim karnıma dokundu hareketini o da hissetti :3: gerçekten müthiş bi duygu:emir_bebek: bugün sabah hiç hareket etmedi kasıklarımda da çok ağrı vardı baya korktum bişemi oldu diye ama Allah'a şükür öğlen sağdan sola döndüde rahatladım:49:

ben de dünden beri çok hissetmiyorum oynadığını ya normal mi bu kadar uzun oynamaması yada ben mi hissetmiyorum acabaaa :(

:) dün çekirdek yedik 15 dakika sonra falan tekmeledi bebişim. bugün yine yedim 15 dakika sonra tekmeledi. çekirdek canavarı olacak kayram. maşallah oğluma

kızlar ben 20. haftamda hissettim ama çok hafif.ultrasonda bile elini ayagını oynatıyo yaramaz ama hissedemiyorum.ne zaman sertleşicek hareketleri oğlumun merak içerisindeyim :emir_bebek::nazar:

Back
X