2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar slm bizim kız 12 buçuk aylık oldu ama hala Yü rü Mü yorrrr biz ellerinden tutunca yürüyor birde koltuk kenarına koyunca sıralıyor tek başına oyuncağa gitmek için.. Tek başına ne zaman adım atmaya bşlıcak acaba doktorumuz bebeklere 15 aya kadar süre verdiğini belirtti ama bizimki çoook tembel ztn emeklemeside enteresan yuvarlanarak ilerliyor :) bizimki gibi olan var mı??

Selam guzeller, keyifli haftalar;)

Mavi01 tutacagim kismetse canim. Gecen senekuleri de ramazandan sonra kaza ederim, Allah tan bir mani gelmezse. Sende ne var ne yok canim?;) Soru sorup gidiyorsun, senden bihaberiz;)
slm cnm
ben de bu sene tutacagim Allah izin verirse
biz ayniyiz cnm extra bir vukuat yok cok sukur salincaktan kayacaktan dusmeler,yuvarlanmalar extraya girmiyor yalniz dikkat
cok hareketli her yerden yuvarlaniyor,dusuyor Allah esirgesin
hala uykusuz
ama bal bal
sor soyleyim cancagizim :)

slm cnm
ben de bu sene tutacagim Allah izin verirse
biz ayniyiz cnm extra bir vukuat yok cok sukur salincaktan kayacaktan dusmeler,yuvarlanmalar extraya girmiyor yalniz dikkat
cok hareketli her yerden yuvarlaniyor,dusuyor Allah esirgesin
hala uykusuz
ama bal bal
sor soyleyim cancagizim :)

Iyi olmaniza sevindim canim. Zaptetmesi zor bu yaramazlari;) Uykusu girmedi anlasilan daha duzene. Gunduz nasil canim, aliyor mu uykusunu?

Selam canlar;) Yaramazim buyudu. Kitapliktan kitap secmeye dakikalarca dikkatle incelemeye basladi. Hikaye kitaplarini da elimize tutusturup okumamizi istiyor. Seviye atlamis, okul zamanlari gelmis gibi hissettiriyor bana;) Ne cabuk buyudu bu kuzular;)

Mavis masallah canim. Uykusuz deyince duzeni oturmadi sanmistim. Yormuyor seni desene annesi;)

Kızlar slm bizim kız 12 buçuk aylık oldu ama hala Yü rü Mü yorrrr biz ellerinden tutunca yürüyor birde koltuk kenarına koyunca sıralıyor tek başına oyuncağa gitmek için.. Tek başına ne zaman adım atmaya bşlıcak acaba doktorumuz bebeklere 15 aya kadar süre verdiğini belirtti ama bizimki çoook tembel ztn emeklemeside enteresan yuvarlanarak ilerliyor :) bizimki gibi olan var mı??
benimkide yürümüyor canim...korkuyor çok düştü...bekliyoruz bakalım...

Selam canlar;) Yaramazim buyudu. Kitapliktan kitap secmeye dakikalarca dikkatle incelemeye basladi. Hikaye kitaplarini da elimize tutusturup okumamizi istiyor. Seviye atlamis, okul zamanlari gelmis gibi hissettiriyor bana;) Ne cabuk buyudu bu kuzular;)

Mavis masallah canim. Uykusuz deyince duzeni oturmadi sanmistim. Yormuyor seni desene annesi;)
Masaallah maşallah. ..
nerde ee bizimki kitabı kaptığı gibi yiyor...kazma dişleriyle naSil kemiriyor görsen...benim kız kitap kurdu olacak ama yiyerek

Canim benim oglumda 13,5 aylik bizde ayniyiz bizede dr 15 ayliga kadar normal dedi anlattiklarin ayni oglum benee sabirsizlikla bekliyorum

Kizim bir haftadir tutunmadan kisa kisa yuruyor istediği yere tutunarak gidiyor gözüne mesafeyi kestirip dengeyi sağlayıp yuruyor
mavis benim kızında gece uykusu 9 saat doktor normal dedi kaliteli uyku önemli 10-12 arasını uykuda geciigeçirmesi önemli imiş gelişimi için bende ise gittiğim için zorlanıyorum ama hanım uyumuyor

Kizlar teldeki sorundan yazamiyorum..sakinlesmis buralar ...bebisler demiycem cocuklar ne alemdeee ..yyurumeyenler yyururler bide asil zorluk basliyo kizlar tumgun alpi takipten bitap dusiyorum.elini tutturmuyo bizim ozgur cocuk birakin gidicem hemde kosarak..bahcedeyiz tumgun nerdeyse..utanmasa hava kararincada orda..sokakta dogurdum sanki..burun akintisi gecmedi gitti..sacini kestirdik alisamadim..

Selam guzeller;)

Hirsizi nasil gidiyor canim?;) Profil mesajini bir iki uc yapmissin. Var mi bir anlami?;) Benim sipa da kitabin yenmeyecegini ogreninceye kadar birkac sayfa kemirdi;) Simdilerde elinden dusunmuyor pandi pandi diye geziyor ortalikta (kitabin adi panda pandi;)).

Supapatya gozun aydin canim, darisi kosmasina;)

Ardaannesi masallah pasana;) Sokaktan iceri alabilene helal olsun zaten. Dedigin gibi ev dar geliyor miniklere. Biz kestirmedik sacini. Kivircik oldugundan gostermiyor ama omuzlarina geliyor. Kiyamayiz boyle uzar gider sanirim. Baba ogul bir ornek oldular;)

Kizlar teldeki sorundan yazamiyorum..sakinlesmis buralar ...bebisler demiycem cocuklar ne alemdeee ..yyurumeyenler yyururler bide asil zorluk basliyo kizlar tumgun alpi takipten bitap dusiyorum.elini tutturmuyo bizim ozgur cocuk birakin gidicem hemde kosarak..bahcedeyiz tumgun nerdeyse..utanmasa hava kararincada orda..sokakta dogurdum sanki..burun akintisi gecmedi gitti..sacini kestirdik alisamadim..
benim kızında burun akıntısı 1 aydır geçmedi sürekli tıkalı horluyor geceleri...geniz eti de mi var acaba...

Selam guzeller:KK66:

Hirsizi nasil gidiyor canim?:KK66: Profil mesajini bir iki uc yapmissin. Var mi bir anlami?:KK66: Benim sipa da kitabin yenmeyecegini ogreninceye kadar birkac sayfa kemirdi:KK66: Simdilerde elinden dusunmuyor pandi pandi diye geziyor ortalikta (kitabin adi panda pandi:KK66:).

Supapatya gozun aydin canim, darisi kosmasina:KK66:

Ardaannesi masallah pasana:KK66: Sokaktan iceri alabilene helal olsun zaten. Dedigin gibi ev dar geliyor miniklere. Biz kestirmedik sacini. Kivircik oldugundan gostermiyor ama omuzlarina geliyor. Kiyamayiz boyle uzar gider sanirim. Baba ogul bir ornek oldular:KK66:
selam canım...spordan dolayı 1-2-3 :))))...birde 2 yeğenim birde benim kız 3 evlat...birde 3,5 kilo gitti ondan yazdım...

Günaydın 2014 ün güzel nisan annaleri bende eylül annesiyim, bebeğim için oto koltuğu arayışına girdim. Uzun yol yapacağımız için güvenli bir şey arıyorum. arabamızda isofix yok kemerle sabitliycez koltuğa. Bi kaç şey araştırdım ama takıldım kaldım deneyerek alma şansım yok çünkü antalyanın uzak bi ilçesindeyim. fazla pahalı bişeyde alma durumum yok 400-500 gibi olabilir en fazla,Lütfen Bana aşağıdaki modeller hakkında bilginiz varsa veya yeni bir tavsiyeniz varsa yazar mısınız.
-Römer Eclipse
-Römer King Plus (farkları nedir eclipsenin içi daha mı dar acaba bilmiyorum )
-Koala Secura
-Chicco elletta
-Bellelli Leonardo (ilk defa duydum ama güzele benziyo)
ARKADAŞLAR GÜNLERDİR YAZIMI KALE ALIP CEVAP VERMEDİNİZ OYSAKİ SİZDE BU ARAŞTIRMA SÜRECİNDEN GEÇİP İYİ KÖTÜ BİR OTO KOLTUĞU ALMIŞSINIZDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, YİNEDE OLMAYAN DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Masallah hirsizi. 3.5 kilo, cok guzel vermissin;) Cabucak forma gireceksin;)

ARKADAŞLAR GÜNLERDİR YAZIMI KALE ALIP CEVAP VERMEDİNİZ OYSAKİ SİZDE BU ARAŞTIRMA SÜRECİNDEN GEÇİP İYİ KÖTÜ BİR OTO KOLTUĞU ALMIŞSINIZDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, YİNEDE OLMAYAN DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Fiyat araligi ve belirli markalarla ilgili gorus istedigin icin cevap alamamissindir ktpkurdu. Mesajini ben de gordum. Besafe izi combi x3 isofix li kullandigimdan yorum yapamadim. Diger topiklere de yazarsan benzer tercihleri olan arkadaslardan yanit alabilirsin. Burada 3-5 kisiyiz zaten...

Masallah hirsizi. 3.5 kilo, cok guzel vermissin:KK66: Cabucak forma gireceksin:KK66:

Fiyat araligi ve belirli markalarla ilgili gorus istedigin icin cevap alamamissindir ktpkurdu. Mesajini ben de gordum. Besafe izi combi x3 isofix li kullandigimdan yorum yapamadim. Diger topiklere de yazarsan benzer tercihleri olan arkadaslardan yanit alabilirsin. Burada 3-5 kisiyiz zaten...
canım anlıyorum ama en azından ben şunu kullanıyorum ama şunu da denedik güzeldi değildi falan diye yorum yazan olur diye düşünmüştm, ama gördümki kimse kale bile almamış üzüldüm açıkçası, yinede verdiğin yanıt için teşekkürler

canım bende gördüm mesajını ama arabamız olmadığı için kızımı oturtacak koltukta almadık kucakta taşıyoruz...

Masallah hirsizi. 3.5 kilo, cok guzel vermissin:KK66: Cabucak forma gireceksin:KK66:

1 ay oldu ama 3,5 az gibi...gerçi benim acelem yok yavaş yavaş gitsin bir daha gelmesin... 2 günde 2 kilo verdiren detoks yapıyorum... ödemlerim için... belki yarın tartıda 1,5 kilo gitmiş olabilir...toplamda 5 kilo olur inşallah.

canım bende gördüm mesajını ama arabamız olmadığı için kızımı oturtacak koltukta almadık kucakta taşıyoruz...

1 ay oldu ama 3,5 az gibi...gerçi benim acelem yok yavaş yavaş gitsin bir daha gelmesin... 2 günde 2 kilo verdiren detoks yapıyorum... ödemlerim için... belki yarın tartıda 1,5 kilo gitmiş olabilir...toplamda 5 kilo olur inşallah.

Hadi insallah;) Yaza fit gireceksin;)

ıyı aksamlar kızlar ıns herkes ıyıdır hırsızı bende yetmısten 63dustum ve kaldım aslında sonra dıkkat etmedım sımdı yenıden duzenlı beslenmeye karar verdım hedef 58 ıns zayıflarız
kızlar benım oglum kagıt hastası okudugum butun kıtapları yemek ıstıyor kı bazen yıyor malesef sızdede boyle bır durum var mı yoksa demır eksıklıgı mı var cozemedım

Back
X