2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinnn kizlar..sabah oglym beni sasirtti omxeden heraltini actigimda cis diyodu..bugun kahvalti yapoyoruz.biden kucagima geli omuzuma yatti ne oldu oglum dedim ciss ded..ucdkk felan hic kipirdamadi.sonra bi baktim kaka yapmis..ogrenecekmi sasirtti cok beni..akka diyip kapiya kostu ayakkabilarini giymeye calisti dunde bugunlerde. Hergun bir sey cikariyo ogreniyo..

IMG_20150528_085300.webp Kizlar bahcemdeki ilk salatalik oldu...hergun izliyoruz inip buyummesini

Benim oğluşum dünden beri yerde otururken bir ayağının üstüne basıp diğerini büküyor tam kalkacak düşüyor emeklemesi de ona benzer olmuştu sonra birden emeklemişti inşallah yürümesşi de en kısa zamanda öyle olur. Doktorumuz 15 aylığa kadar yürümeme oluyor demesine rağmen ben yinede tedirgin oluyorum bazen.

Selam canlar, hayirli cumalar;)

Ardaannesi masallah akilli kuzuna canim;) Ne guzel bahceniz de var. Keske bizler de yavrularimizi doga ile daha icice buyutebilsek...

Aktar sizler kac aylikken yurumussunuz biliyor musun canim? Teorik olarak demir ve b12 eksikliklerinde bu tarz gelisimde gecikmeler oluyor. Et tuketimi nasil?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Dünden beri yazan olmamış kızlar haydi hareket admin kapatmasın.
Bende baktim kimseyk kendim caldim kendim oymasim gibi oldu..benimse yogunlugum cok oluyo yinede kaciyom buraya..kizlaaar nerdesiniz...gecenin busaatinde mutfakta bem bulasik mutfak temiligindeyim..ozellikle bulasik yikatmiyor ufaklik isiroyo..ok

İyi geceler hanımlar ve tatlı kuzuları

Ben ara ara okuyorum,yazamamıştım,benim kızım da yürümeye yeni başladı,tüm gün ter içinde peşindeyim desem yeridir.gün nasıl geçiyor,akşam oluyor hiç anlamıyorum.
Çok şükür iyiyiz ikimizde.
Hepinize selamlar :KK200:

Selam guzeller;)

Ardaninannesi;) Gecenin 2 si mutfaktasin canim. Saati gorunce kucuk capli bir sok gecirdim;) Masallahin var, Allah guc kuvvet versin. Benim enerjim yetmiyor;) Aksam 21.3 gibi oglan uyuyor. Ben de 22 de uyumus oluyorum. Sabah yine de dinlenmeden kalkiyorum. Helal olsun sana;)

Simca hos geldin canim;) Masallah guzeline;)

Slm kızlar hatirlarsaniz kuzumun gecmeyen balgam hırıltısi var diyordum kbb götürdüm burnunda kemik var dedi bu yüzden tikanan burun ona bağlı olarak ağızdan nefes alma balgam a ve hırıltıya sebep oluyormus kaç defa kbb götürdüm bır şey deme diler bun kbb bır defa daha götürmüştüm bır şey dememisti aklım karıştı başka bır dok daha gösterecek bakalım ne diyecek.herkes iyidir inşallah

Selam guzeller:KK66:

Ardaninannesi:KK66: Gecenin 2 si mutfaktasin canim. Saati gorunce kucuk capli bir sok gecirdim:KK66: Masallahin var, Allah guc kuvvet versin. Benim enerjim yetmiyor:KK66: Aksam 21.3 gibi oglan uyuyor. Ben de 22 de uyumus oluyorum. Sabah yine de dinlenmeden kalkiyorum. Helal olsun sana:KK66:

Simca hos geldin canim:KK66: Masallah guzeline:KK66:
Bunye alisti artik..sabah atlibcuk yedi ayaktayiz..aciktiik sesleriyle...sekiz sekizbucuk bahcedeyiz..asagi komsumda abla maasallah ben birtaneyle yoruluyom diyo..bende birtane varken oyle diyodum..alisiyo tecrube kazaniyo insan..simdi bir cocuk ohoo cok kolay diyorum.

Slm kızlar hatirlarsaniz kuzumun gecmeyen balgam hırıltısi var diyordum kbb götürdüm burnunda kemik var dedi bu yüzden tikanan burun ona bağlı olarak ağızdan nefes alma balgam a ve hırıltıya sebep oluyormus kaç defa kbb götürdüm bır şey deme diler bun kbb bır defa daha götürmüştüm bır şey dememisti aklım karıştı başka bır dok daha gösterecek bakalım ne diyecek.herkes iyidir inşallah
Aynen baska dra daha gorsun..cok farkediyo niyeyse..tip farkli sanki.

Selam guzeller, iyi pazarlar;)

Yarem tedavi oluyor mu canim, nasil bir yol izlemeni onerdi doktorun?

Ardaannesi haklisin, mecbur kalinca insan herseyi yapabilir hale geliyor canim. Sen bol bol oku uzerine nazar degmesin;)

Selam guzeller, iyi pazarlar:KK66:

Yarem tedavi oluyor mu canim, nasil bir yol izlemeni onerdi doktorun?

Ardaannesi haklisin, mecbur kalinca insan herseyi yapabilir hale geliyor canim. Sen bol bol oku uzerine nazar degmesin:KK66:
Canim sadece burnunu açık tut dedi yapılacak bır şey yok 16 yaşına gelince ameliyat e bu çocukta hep balgam ve hirilti mi olacak iyi bakılmasa bronsiolit olur canım çok sıkılıyor dok sormaya unuttum burnu neden bu çok doluyor gecenin bır yarısı çocugün burnunu açıyorum hafta ici tekrar goturecem bır Doç bakalım ne diyecek birde yenge devlette iyi bır fok var dedi onada gösteririm çünkü bu çocuğun gecmeyen balgami var genelde sabah uyanınca

merhaba kızlar herkese iyi pazarlar okullar kapanacak çok mutluyum :)gerçi 1 aydırtam gun gidiyorum 12 kadarken hiç anlamıyordum ama simdi özluyoruz birbirimizi :(bu yıl oruç tutmayı planlıyorum ben Allah nasip ederse sizne düşünüyorsunuz kuzuları öpüyorum

Kızlar iyi geceler...berat kandiliniz mübarek olsun...girdik sayılır güne...Allah hayırlı yazılar hayırlı ölümler nasip etsin...
Canim sadece burnunu açık tut dedi yapılacak bır şey yok 16 yaşına gelince ameliyat e bu çocukta hep balgam ve hirilti mi olacak iyi bakılmasa bronsiolit olur canım çok sıkılıyor dok sormaya unuttum burnu neden bu çok doluyor gecenin bır yarısı çocugün burnunu açıyorum hafta ici tekrar goturecem bır Doç bakalım ne diyecek birde yenge devlette iyi bır fok var dedi onada gösteririm çünkü bu çocuğun gecmeyen balgami var genelde sabah uyanınca
canim benim kızda aynı..ben daraliyorum onun bütün tikanikligindan...neredeyse doğduğunda beri böyle...hirilti. .bağlam....horlama...ne yaptıysam acamadigim burnu...doktora gösteriyorum..bakmıyor bile...serum fizyolojik yazıp gönderiyor...ben et ten suphelenmistim ama bu yaşta et olmaz dediler...kemik hiç aklıma gelmemişti...bu çocukların burnu nu tıkayan bir sey var...sümük değil et değil kemik te değilse o halde ne olabilir...bir türlü açılmıyor...yerken içerken emerken hep soluk soluğa...

Kızlar iyi geceler...berat kandiliniz mübarek olsun...girdik sayılır güne...Allah hayırlı yazılar hayırlı ölümler nasip etsin...canim benim kızda aynı..ben daraliyorum onun bütün tikanikligindan...neredeyse doğduğunda beri böyle...hirilti. .bağlam....horlama...ne yaptıysam acamadigim burnu...doktora gösteriyorum..bakmıyor bile...serum fizyolojik yazıp gönderiyor...ben et ten suphelenmistim ama bu yaşta et olmaz dediler...kemik hiç aklıma gelmemişti...bu çocukların burnu nu tıkayan bir sey var...sümük değil et değil kemik te değilse o halde ne olabilir...bir türlü açılmıyor...yerken içerken emerken hep soluk soluğa...
Benim kızda öyle burnunu acıyorum sonra bir daha hir hir kbb iyi baktı canım içim rahat etsin diye başkasına gösterecem birde dedi ki 3 yaşına gelince burun filmi çektir diye bu kadar sumük nerden geliyor anlamadım grip falanda değil çok kafaya takiyorum

Benim kızda öyle burnunu acıyorum sonra bir daha hir hir kbb iyi baktı canım içim rahat etsin diye başkasına gösterecem birde dedi ki 3 yaşına gelince burun filmi çektir diye bu kadar sumük nerden geliyor anlamadım grip falanda değil çok kafaya takiyorum
Canim takmaz olur musun yaa...ben nefes alamıyorum onu dinlerken...bunaliyorum gece hiriltisindan ...sabaha kadar hortluyor resmen hele emzirirken zulüm gibi ...yazık günah bu nadil bir burunmus burnunuda görsen nohut kadar minnacık ..sen başka dok. göster canim ..benden bir kbb bulayim....

Canim takmaz olur musun yaa...ben nefes alamıyorum onu dinlerken...bunaliyorum gece hiriltisindan ...sabaha kadar hortluyor resmen hele emzirirken zulüm gibi ...yazık günah bu nadil bir burunmus burnunuda görsen nohut kadar minnacık ..sen başka dok. göster canim ..benden bir kbb bulayim....
Aynen canım ya burun küçücük bu gün niyetliyim diye çıkamadım inşallah yarın günde 5 defa kaka yapiyor acaba azılar mi çıkacak bilemedim bu kız hep sorunlu yinede Rabbim pis hastalıklardan korusun

Back
X