2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
IMG_20150613_175400.webp Bende evde cocuk ariyorum..nasil yakaladim.

ramazan geldi emziren anneler oruç tutacak msnız tutmayacak msnız?
son kararınız nedir?
benim kız artık emmiyor ağzına alır almaz ısırıyor mememi...zaten süt müt kalmadı...ilk gün tutmaya başladım ama regli döneminin geçmesini bekliyorum... pek zorlanmadım şükür ilk gün...uyukladım sadece

Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar. Sanırım koşturmacadan artık çoğumuz giremiyoruz. Yaramazlar büyüdüler iyice, evde hep bir koşturmaca var. E bide çalışınca sanırım hiçbişeye yetişemiyoruz. Ama canlandıralım konuyu, kapanmasın. Ben çoğu zaman giremedim fakat girip hepinizin yazılarını okuduğumda çok mutlu oldum hatta merak eder oldum nasılsınız diye.
Bu aralar bizim oğlan biraz huzursuz, iştahsız, uykuları bölük bölük. Sanırım azı dişlerini çıkartacak. Artık zorlamıyorum yemek konusunda ben de. Yediği kadar. Sizlerde de var mı benzer durumlar? Azı dişleriniz çıktı mı?
canım benim kızın dişten dolayıdır diye düşündüğümüz 1 haftalık hafif ateşi oldu... ama 1 ay geçti üstünden dişlerin yerleri tomurcuk tomurcuk oldu ama kendini gösteren bir diş yok hala...bekliyoruz bakalım...o zaman iştahsız huzursuzdu... şimdi balık yağı aldık octomar... zaten iştahı iyiydi ateşten önce şimdi iyice açıldı... boyu uzadı birden...ama kilosu fazla değil hala...

Benim oğlum baştan beri zayıf ben de artık zorlamıyorum azılar geliyo galiba bizim
canım benim kızda aynı 9 kiloyu göremedik hala... ama boyu uzadı maşşallah...

merhaba arkadaşlar
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
uzun zamandır giremiyordum pc arızalıydı kaç gündür anca tamir oldu, bu arada işe başladım 2 haftadır, çocuklarla çok zor oluyor, kızları da götürüyorum, ama ağlamasın diye her istediğini yapıyorum o yüzden iyice şımardı ufaklık
hayırlı olsun canım... çocuklarla ne zor oluyordur... yine iyi beceriyorsun maşşallah sana... herkesin harcıd eğil hem iş hem çocuğu aynı yerde idare etmek.. Allah güç kuvvet versin inşallah

Eki Görüntüle 1561224 Buldum seni dedim nasilda biliyo yanlis yaptigini bana sirinlik yapiyo..
oyyyy kuzu ya bak... maşşallah... Allah korusun tehlikeli işler yapıyorlar... benim kızı br göresen gizli bir şey yapıp yakalayınca araba farı görmüş tavşan gibi bakıyor...çekerim resmini yakalarsam denk getirirsem tosbayı...

Herkese iyi haftasonlari...

Masallah buyuduler de yaramazlik yapmaya basladilar bile. Bizim oglan da en cok babasinin cekmecesini karistiriyor. Disari doktugu kiyafetlerin katlari bozulmamissa itinayla sallayip aciyor.

Mutfaktaki dolaplari da karistiriyordu ama yag ve detrrjan oldugu icin dolap kilidi taktik.

Evi dagitmasina hic engel olmuyorum. Ben camasir katlarken hepsini dahitiyor. Ben tekrar katliyorum. Utuyu cok seviyor. Uzak koselere koydugum icin mi bilmem. Ulasabildigi anlarda fisinden surukleyip oynuyor. Her gun disari cikiyoruz. Genellikle parka gidiyoruz. Heniz tek basina kayamiyor. Sallanirken etrafini izliyor.

Yere sofr bezi serip dogranmis seftali ve catal veriyorum eline. Catali batirmasina yardim ediyorum. Genelde dokuyor. Halida cok sayida leke var ama napiyim. Ben titizlendikce her yer daha cok batiyor. Haftada bir siliyorum haliyi.

Dun bir arkadas yazmisti oyun grubunda pirincle oynamis cocugu. Ben de bir kilo kuru fasulyeyi doktum bir kaba. Yerde yine sofra bezi. Oyuncak kaplarini da verfim. Doldur bosalt yaptim ama ilgilenmedi. Daha ziyade dagitti doktu ama iyi vakit gecirdi. Agzina attikca tukur dedim tukurdu. Buna ragmen sabah bezinde kuru fasulye vardi. Arada yutmus haylaz.

Cok uzattim konuyu. Boy konusunda hala dertliyiz. 75 cm oldu orda kaldi. İki ay ust uste 74'tu. Ne yapacagimi sasirdim :(

Sutum cok cok azaldi. İnek sutu icmiyor. Uykuda verdim icmedi. Sulandirdim icmedi. Ginluk sut icmedi. Sise sut icmedi. Keci sutu ariyoruz hala. Bir de onu deneyecegim. Sut konusunda fikriniz varsa benim icin cok onemli. Kendinize ve yavrulariniza iyi bakin.

Masallah buyuduler de yaramazlik yapmaya basladilar bile. Bizim oglan da en cok babasinin cekmecesini karistiriyor. Disari doktugu kiyafetlerin katlari bozulmamissa itinayla sallayip aciyor.

Mutfaktaki dolaplari da karistiriyordu ama yag ve detrrjan oldugu icin dolap kilidi taktik.

Evi dagitmasina hic engel olmuyorum. Ben camasir katlarken hepsini dahitiyor. Ben tekrar katliyorum. Utuyu cok seviyor. Uzak koselere koydugum icin mi bilmem. Ulasabildigi anlarda fisinden surukleyip oynuyor. Her gun disari cikiyoruz. Genellikle parka gidiyoruz. Heniz tek basina kayamiyor. Sallanirken etrafini izliyor.

Yere sofr bezi serip dogranmis seftali ve catal veriyorum eline. Catali batirmasina yardim ediyorum. Genelde dokuyor. Halida cok sayida leke var ama napiyim. Ben titizlendikce her yer daha cok batiyor. Haftada bir siliyorum haliyi.

Dun bir arkadas yazmisti oyun grubunda pirincle oynamis cocugu. Ben de bir kilo kuru fasulyeyi doktum bir kaba. Yerde yine sofra bezi. Oyuncak kaplarini da verfim. Doldur bosalt yaptim ama ilgilenmedi. Daha ziyade dagitti doktu ama iyi vakit gecirdi. Agzina attikca tukur dedim tukurdu. Buna ragmen sabah bezinde kuru fasulye vardi. Arada yutmus haylaz.

Cok uzattim konuyu. Boy konusunda hala dertliyiz. 75 cm oldu orda kaldi. İki ay ust uste 74'tu. Ne yapacagimi sasirdim :KK43:

Sutum cok cok azaldi. İnek sutu icmiyor. Uykuda verdim icmedi. Sulandirdim icmedi. Ginluk sut icmedi. Sise sut icmedi. Keci sutu ariyoruz hala. Bir de onu deneyecegim. Sut konusunda fikriniz varsa benim icin cok onemli. Kendinize ve yavrulariniza iyi bakin.
maşşallah kuzuna canım... benim kız 3 ayda 1,5 cm uzamış... ve daha 70 cm geçmedi...
ben kıza bir defa inek sütü verdim şu devam sütü varya biraz şekerli olanlardan... çok az içirdim sevdi ama çok gaz yaptı.. yatmadan içirmiştim belki başka bir şeyden oldu bilemiyorum ama dün yine aldım... kv ye gündüz içirmesini söyledim... bakalım etkisi nasıl olacak...keçi sütüde neredeyse her markette var artık gerçi hangi şehirdeydin bilmiyorum ben Ankara dayım... aoç nin günlük keçi sütü satılıyor... a101 lerde var... bazı markalarında kutu keçi sütü satılıyor...

maşşallah kuzuna canım... benim kız 3 ayda 1,5 cm uzamış... ve daha 70 cm geçmedi...
ben kıza bir defa inek sütü verdim şu devam sütü varya biraz şekerli olanlardan... çok az içirdim sevdi ama çok gaz yaptı.. yatmadan içirmiştim belki başka bir şeyden oldu bilemiyorum ama dün yine aldım... kv ye gündüz içirmesini söyledim... bakalım etkisi nasıl olacak...keçi sütüde neredeyse her markette var artık gerçi hangi şehirdeydin bilmiyorum ben Ankara dayım... aoç nin günlük keçi sütü satılıyor... a101 lerde var... bazı markalarında kutu keçi sütü satılıyor...
İstanbulda yasiyorum ama her yerde satildigini bilmiyordum. Esim bulmus bir yerden bu aksam deneyecegiz.

Daha yazmayi bitirmeden cevapla ya bastim :)

İnsallah bizim kuzular da sonradan uzar napalim. ;)

Ben emre ye daha hic muhallebi bile vermedim. Devam sutunu de vermek istemiyorum acikcasi. Bir arkadasim meyveli(muzlu) sut vermis alissin diye. Simdi de ondan baska sut icmiyormus.

Daha yazmayi bitirmeden cevapla ya bastim :)

İnsallah bizim kuzular da sonradan uzar napalim. :KK66:

Ben emre ye daha hic muhallebi bile vermedim. Devam sutunu de vermek istemiyorum acikcasi. Bir arkadasim meyveli(muzlu) sut vermis alissin diye. Simdi de ondan baska sut icmiyormus.
canım muzlu sütü bari kendin yap..hazır olanlardan verme...belki muzun miktarını azalttıkça alışır gerçi muzu içine katmanda bir sakınca yok..sade içmese de olur..en azından katkı maddesi olmaz içinde

benim kız artık emmiyor ağzına alır almaz ısırıyor mememi...zaten süt müt kalmadı...ilk gün tutmaya başladım ama regli döneminin geçmesini bekliyorum... pek zorlanmadım şükür ilk gün...uyukladım sadece

canım benim kızın dişten dolayıdır diye düşündüğümüz 1 haftalık hafif ateşi oldu... ama 1 ay geçti üstünden dişlerin yerleri tomurcuk tomurcuk oldu ama kendini gösteren bir diş yok hala...bekliyoruz bakalım...o zaman iştahsız huzursuzdu... şimdi balık yağı aldık octomar... zaten iştahı iyiydi ateşten önce şimdi iyice açıldı... boyu uzadı birden...ama kilosu fazla değil hala...

canım benim kızda aynı 9 kiloyu göremedik hala... ama boyu uzadı maşşallah...

hayırlı olsun canım... çocuklarla ne zor oluyordur... yine iyi beceriyorsun maşşallah sana... herkesin harcıd eğil hem iş hem çocuğu aynı yerde idare etmek.. Allah güç kuvvet versin inşallah

oyyyy kuzu ya bak... maşşallah... Allah korusun tehlikeli işler yapıyorlar... benim kızı br göresen gizli bir şey yapıp yakalayınca araba farı görmüş tavşan gibi bakıyor...çekerim resmini yakalarsam denk getirirsem tosbayı...
Haa benzetmen cok guzel aynen oylebakiyoar.bide la

Benim oglanda çok isiriyor ama vazgeciremiyorum. Dolu dolu sutum yok ama galiba kendini iyi hissettigi için surekli emmek istiyor.

Selam guzeller;) Ramazan keyifli geciyor anlasilan, ne guzel;)

Life90 benim minigimin de pek istahi yok. Meyve yiyor bol bol. Eli de surekli agzinda ama yeni dis yok henuz. Ondeki 8 tane ile idare ediyor;)

Ardaannesi masallah ne tatli olmus kuzun;)

Hirsizi nasil gidiyor gulum?;)

Obeni.. sut vermedim canim ben. Yogurt, ayran ve peynir yiyor.

merhaba arkadaşlar
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
uzun zamandır giremiyordum pc arızalıydı kaç gündür anca tamir oldu, bu arada işe başladım 2 haftadır, çocuklarla çok zor oluyor, kızları da götürüyorum, ama ağlamasın diye her istediğini yapıyorum o yüzden iyice şımardı ufaklık
okullu oldular desese :)
seneye ne yapacaksın?

Eki Görüntüle 1561221 Bende evde cocuk ariyorum..nasil yakaladim.
parmak ucunda yükselmiş bir de :)

maşallah

Cok uzattim konuyu. Boy konusunda hala dertliyiz. 75 cm oldu orda kaldi. İki ay ust uste 74'tu. Ne yapacagimi sasirdim :KK43:

migrosta kutuda var

aoç nin fiyatı ne?

Arkadaşlar slm kızım 14 aylık oldu kahvaltılarını inek sütüyle karıştırıp veriyordum ama artık akşamalarıda bi bardak kadar verirdim 500 ml kadar içmesi gerekıomuş sizler hangi aralıklarla veriyorsunuz bn emziriyorum bu arada hala..

Benim kizimda silahsız bu sıra ama karpuz ve kiraza hayir demiyor diğer öğünler hep sıkıntı
Bütün gün seans diyor sebastian şarkısını istiyor sipa ve evde kalabalık olmak istiyor o zaman çok mutlu ve top top diye her gördüğü yerde top istiyoryandık vallaha .

okullu oldular desese :)
seneye ne yapacaksın?

parmak ucunda yükselmiş bir de :)

maşallah

migrosta kutuda var

aoç nin fiyatı ne?

canım seneye bakıcı mecburen, eski bakıcımızla 2-3 güne konuşacam evde bakmaya yanaşırsa onunla anlaşırız olmazsa başka bakacam artık, burada bakıcılar pek eve gelmek istemiyorlar , ama 2 çocuk olunca bakıcının evinde de sorun birde büyük kızımı yarım gün anaokuluna göndereceğim onun geliş gidişi de sorun, bakalım hayırlısı,

okulu zaten kreş gibi oldu seminer dönemi, bizimkiler koridorda bisiklet sürüyorlar :)

Back
X