• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Biz sürekli kavga küs modundayız.O benden anlayış bekliyo ben ondan.Nereye kadar sürcek bu durum merak ediyorum.

bence ona nette bulduğun hamilelerin ruhsal davranış değişiklikleriyle ilgili yazıları okut belki biraz anlayış gösterir
benim kocam da benden nazlı sürekli canı bişeyler çekiyo bende ona takılıyorum sen benden daha hamilesin diye :D

herkese teşekkür ediyorum hepinize toplu cevap vereyim dedim benim hiçbir ağrım,kanamam,lekenmem olmadı çok şükür
kan pıhtılaşması olduğu için benden bebeğime kan gitmiyormuş dolayısı ile kalbi duruyor,zaten kalbin görevi kanı pompalamak
durum bu bir daha ki sefer pozitif sonucu alır almaz kan sulandırıcı ile iğne olucakmışım bir yıl içinde 2 defa kürtaj oldum
o yüzden araya biraz aman koymaya karar verdik 1 yıl kadar bi zaman vericem o sürede ideal kiloma da inicem daha sağlıklı olucam
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.

Kızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin bana

Canim sadece kayinvaliden mi yoksa kayinpeder falanda var mi?

bende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese

Bende Ya mübdi olarak biliyorum hatta her gün 181 defa “Ya Mübdi Ya Müid celle celaühü” zikrini okumaya devam edenin muradı ne ise olur diye bir kaç yerde rastladım.Düşük riski olanlar olmayanlar muhakkak hergün okusun bence maneviyat olarak çok iyi geliyor emin olabilirsiniz.

kızlar hepinize günaydın umarım hepiniz ıısınızdır sabah sabah geçmişi okuyunca cok üzüldüm cutem e :50:

Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor :(

canım benım hıç korkma sakın ol benım kuzenım 3 aya kanama yasadı sunu unutma sen ne yaparsan yap eğer o bebek yaşıyacaksa yaşar rabbım ınsallah sonunu hayırlı kılar ve bebeğini sana bağışlar bol bol su da iç allaha sığın dua et bızde edeceğiz senın için

o kadar çok omega markası var ki valla bakmaktan başım ağrıdı:50:
sen çok araştırmışşsın canım bunun artıları ne..

elimde de solgar omega3 var tüp bebek tedavisi öncesi kullnmıştım..
doktorda marincap dedi neyse yarın sağlam kafayla bir daha bakayım..:44:

canım ben sana araştırdığım lınkı atayım oku ıstersen :34:

Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.

Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.

ayy ne güzel benımde arkadaşım kendısıne lcw hamıle pantolonu almış bıde badı 2 kez gıymış bana verdı ama ben bayramda gıyeceğim onları şimdilik en büyük kurtarıcım taytlar cok sevıyorum hemde rahatlar

Geldim kizlar acile yatirdilar serum verdiler
Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi

Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum

Bebegim erkekmis,muhtemelen buarada

canım ne olur kendını üzme bebeği daha cok strese sokarsın hastaneye yatman en ıyısı

bende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur

canım kesınlıkle aspırını iç doktorların umrunda olmaz ben 2 bebeğimi bu yuzden kaybettım sakın bırakma benden söylemesı bendede kan pıhtılaşması var aspirin ve iğne kullanıyorum hemde tüp bebek dıyorsun nasıl keser ya bence sen söyleme ve iç

merhaba kızlar.
uzun zamandır girememiştim. kanaması olan arkadaşlarımız varmış onlara geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. ve hepimiz sağlıklı olarak bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

$image.webp

Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen :nazar: :))

herkese teşekkür ediyorum hepinize toplu cevap vereyim dedim benim hiçbir ağrım,kanamam,lekenmem olmadı çok şükür
kan pıhtılaşması olduğu için benden bebeğime kan gitmiyormuş dolayısı ile kalbi duruyor,zaten kalbin görevi kanı pompalamak
durum bu bir daha ki sefer pozitif sonucu alır almaz kan sulandırıcı ile iğne olucakmışım bir yıl içinde 2 defa kürtaj oldum
o yüzden araya biraz aman koymaya karar verdik 1 yıl kadar bi zaman vericem o sürede ideal kiloma da inicem daha sağlıklı olucam
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.

Canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Az çok hepimizin başından geçti böyle şeyler bende bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım sebepsiz şekilde.Çok üzüldüm tabi ki ama Allah'ın takdiri demekten başka bişey gelmez elimizden.Şuan bile çok korkuyorum sürekli acaba oradamı?iyi mi? diye düşünmekten bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Ama dedim ya alnımıza ne yazıldıysa onu görecez bunun kaçarı yok ne yazık ki.Allah hepimize hayırlı yazılar yazmış olsun.Dua tek kapımız.

Bu arada hiç belirti falan yaşadın mı?

bence ona nette bulduğun hamilelerin ruhsal davranış değişiklikleriyle ilgili yazıları okut belki biraz anlayış gösterir
benim kocam da benden nazlı sürekli canı bişeyler çekiyo bende ona takılıyorum sen benden daha hamilesin diye :D

gebelik öncesi nasılsı

Benim eşim normaldede oyle sinirli agresif degil. Arada huysuzlugu tutar ama artik fazla yapamiyor. Bende lanet biri oldum bu ara. Toparlanirim insallah esim
Ne oldu sana boyle diyor :) dun gece ayagimi onun uzerine attim nasil uyandi uykudan hemen askim diye seslendi. Korkmus yataktan dusuyorum diye. Yat yat her sey kontrol altinda dedim :))) kuzum ya.

Normalde de alttan alan bi tip değildir.Ama hamileliğimden beri iyice beter durumdayız.Dün sebepsiz yere atarlandı.Bende konuşmadım.Sonra beni biraz alttan al anlayış göster dedi.Dedim hamile olan sen misin ben miyim anlamadım.Sen bana anlayış göster dedim.Bu işin içinden nasıl çıkıcaz hiç bilmiyorum.Ben düzelene kadar o da düzelmicek orası kesin.

inşallah bir sonraki hamileliğin tamamına erer canım Rabbim feraha çıkarsın...

Canim sadece kayinvaliden mi yoksa kayinpeder falanda var mi?

Var ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.

canım inşallah zamanı gelince sende alırsın meleğini kucağına

canım eşine çok geçmiş olsun

benm doktor adete göre tam 3 takvim ayı saydı sat 29 haziran ben 30 eylülde başlıcam
folbiol bitmedi acaba ona da devam etsem mi diye de düşünüyorum

benım folık asıt bıttıgı için kullanmaya başladım..folık asıt kullanmaya devam et cuku kan ılacı aldığında bırakırsın onun için de de folık asıt var..

Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
benım eşimin psıkolojısı ıyı ya sureklı benım trplerımı cekıyo ve gobegımı opuyo ..ama o çok çocuk istıyordu ben o kadar değil daha 27 deyim eşim 35 yanı bana gore olgun o fevrılıklerımı ceker..

Kızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin bana
kayınvalıde sendromu :( kadınlar çok konuşur canım fazla aldırmamaya çalış..eşin senı desteklıyorsa kulak arkası yap..hamıleliğimiz güzel geçsin dua etcem..benımkı de eşimden çekinmese laf sokar ama duruyo durdugu yerde :)çocuk doğunca ne olcak merak edıyorumm..

Eki Görüntüle 811779

Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen :nazar: :))

gördük bebişiniii maşalllaaaaah:nazar::nazar::nazar:

Var ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.

canım kilitle yatak odanı karıştırma canım
benim kız kardeşimde kv ile oturuyor ama o kadaın yalnız ve kardeşimin eşi evin tek oğlu kadın 2 oğlunu ve kocasını kaybetmiş :(
kötü bi kadın değil ama yatak odasıba girip düzeltiyomuş kardeşim de çalışıyo
girme anne demiş ben geldiğimde yaparım yine girince kardeşimde kilitlemiş anahtarı kapının üzerinde bırakmış kadın anlamış ama tabi daha da girmemiş

Back
X