canım eşine çok geçmiş olsun
benm doktor adete göre tam 3 takvim ayı saydı sat 29 haziran ben 30 eylülde başlıcam
folbiol bitmedi acaba ona da devam etsem mi diye de düşünüyorum
benım folık asıt bıttıgı için kullanmaya başladım..folık asıt kullanmaya devam et cuku kan ılacı aldığında bırakırsın onun için de de folık asıt var..
Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
benım eşimin psıkolojısı ıyı ya sureklı benım trplerımı cekıyo ve gobegımı opuyo ..ama o çok çocuk istıyordu ben o kadar değil daha 27 deyim eşim 35 yanı bana gore olgun o fevrılıklerımı ceker..
Kızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin bana
kayınvalıde sendromu

kadınlar çok konuşur canım fazla aldırmamaya çalış..eşin senı desteklıyorsa kulak arkası yap..hamıleliğimiz güzel geçsin dua etcem..benımkı de eşimden çekinmese laf sokar ama duruyo durdugu yerde :)çocuk doğunca ne olcak merak edıyorumm..
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen

:))
gördük bebişiniii maşalllaaaaah