• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse

hoş blduk canımmmmm :))

sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
:nazar::nazar::nazar:
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..

aminn..canım maşallah ne güzel bir hamilelik..bana ve benim gibi olanlarada lütfen dua et..ben baya bir zor gebelik geçiriyorum çünkü

tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku

ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı

hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş

canım benimm inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı alırız kucağımıza..öyle zor elde ettimki gebeliğimi teyzesi..inşALLAH hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız..

Son düzenleme:
ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi

hımm güzel bilgiler

yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem

maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi :D

memleketimdennn hoş geldin

canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum

hb canım..trabzondamısın? doktorum kim?

çok sağol canım..evet progestan kullanıyorum ama 1-2 gündür kestim..çünkü çok uzun süre kullandım..yaklaşık 5 hafatdır progestanın bütün versiyonları kullandım..vücudum iflas etti resmen..elevit beni mafetti..yani ben azından ona bağlıyorum..onu kkullandığım zaman resmen doğum sanıcı çekiyorum..şu an ara verdim..dr decavit veri ama rengi dahil herşeyi aynı ilacın..korkudan başlayamadım..eğer sancı devam ederse emar dedi çünkü doktor

progesteronu sakın kesme benim dr 12. haftada kesicez dedi ama ben kesmedim progesteron iğnesi karın ağrısını geçiriyor ve bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor kanamayıda kesiyor bende öyle oldu haftalık iğnesini oluyorum onun hiçbi zararı yok hapa göre yan etkileri daha az elevit banada yaramıyor zaten decavitte aynısı sadece ilaç firması farklı içeriği aynı ben şuan folik asit harici bişey kullanmıyorum solgarın vitamin takviyelerinden kullanıcam bünyen hassassa tavsiye ederim yan etki yapmıyor ben çok memnunum seninde düşük riskinmi var? o yüzdenmi sancın var?

Ozel sektorde de gecerli mi? Takmaz ki kimse :-)

balum canım ben zaten özel settörde çalışıyorum bende senın gıbı takmazlar dedim ama demetlemelerı öğrenınce mecbur kaldılar :9::9::52:

suay82 canım senin adına sevindim maşallah erken çıkar dinlenirsin süper...
bu arada senin cinsiyet belli oldu mu kaçıncı haftada ne dedi doktorun sanki senin erkeğe benziyorduu ya
yinede belli olmuyor 11-12 yanıltıcı kız gibi duran nublar erkek oluyor
erkek gibi duuranlar kız oluyor belli olmuyor:nazar:

kuzum benım hiç sorma doktor ılk kız dedı sonra erkek en ıyısı bır dahakı kontrolunde söyleyım emın olamadım dedı yanı yanıltıcı olabılıyormuş 2li taramamızda cok şükür temız cıktı ekimin 10 da gideceğim aman sağlıkloı olsunda sen nasılsın meleğin nasıl bakalım

canım benimm inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı alırız kucağımıza..öyle zor elde ettimki gebeliğimi teyzesi..inşALLAH hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız..

inşallah canım rabbım ıstedıkten sonra hersey olur sende ondan ıste ona sığın :16: inşallah meleğini sağlıkla alırsın annesı

aminn..canım maşallah ne güzel bir hamilelik..bana ve benim gibi olanlarada lütfen dua et..ben baya bir zor gebelik geçiriyorum çünkü

allahım herkeze nasip etsin inşallah sizde yavaş yavaş toparlanacaksınız zorlu surecin sonlarına geldik

su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..

arkadaslar biraz kitap okumam gerekiyor
size iyi aksamlar diliyorummmmmm gorusuruz yarin ins :3::3::3:

hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse

hoş blduk canımmmmm :))

sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
:nazar::nazar::nazar:
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..
sağol canım ya ilgilenmediğinden kastım cinsiyet söylemesi değil tabi yanılmak istemiyordur ve erken daha. ne bileyim şunu yap bunu yapma vs gibi bilgiler vermedi bana. boyunu vs de ölçmedi hayır muayene parasını ödemişim neden ölçüm almıyor değil mi ona takıldım.
Doktora gore degisiyor. Benimkide yapilmasindan yana. Aldirmiycaksan yaptirma diyen doktorlarda var mesela.
bana yaptıracakmısın dedi evet dedim o kadar. fikir belirtmedi.
evet canim ben kesinlikle istemiyorum gerilmek istemiyorum :20:
ustelik zeka ozurlu olsa ben bebegimi aldirmayi asla dusunmuyorum
bu ikili testi de karinda bir mudahele olmayan bir olay yani zeka geriligi var diyorsa tedavisi olacaksa evet tabiki yaptiririz
amma hayir mudahele yapmiyoruz istege gore bebegin hayatini sonlandiriyoruz diye bakiliyor
gereksiz :19:
zaten ense kalinligina ve burun yapisina renkli ultrasonda da bakiliyor bakildi da
doktorlar asla hastanin kararina karisamaz
bir cok vicdansiz kadinlarin kurtaj olmasina karismiyor bu doktorlar da ikili teste mi karisacaklar :19:
canım ben de aman bişi varsa koşa koşa gider aldırırım diye yaptırmadım. burdaki hiçbir arkadaşım bunu düşünmemiştir eminim. Rabbim kimseyi sınamasın evladı ile.

progesteronu sakın kesme benim dr 12. haftada kesicez dedi ama ben kesmedim progesteron iğnesi karın ağrısını geçiriyor ve bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor kanamayıda kesiyor bende öyle oldu haftalık iğnesini oluyorum onun hiçbi zararı yok hapa göre yan etkileri daha az elevit banada yaramıyor zaten decavitte aynısı sadece ilaç firması farklı içeriği aynı ben şuan folik asit harici bişey kullanmıyorum solgarın vitamin takviyelerinden kullanıcam bünyen hassassa tavsiye ederim yan etki yapmıyor ben çok memnunum seninde düşük riskinmi var? o yüzdenmi sancın var?

canım evet malesef düşük riskim var, kanamdan dolayı.5 haftalıkken çok ağır bir kanama geçirdim..ve o zamandan beri ilaçkolik oldum.ama sancının nedeni bulunamadı..doktor belki başka organlarda sorun var emar çektiririz geçmez ise dedi..eleviti bırakınca çok şükür sancım kesildi...haklısın decavitte aynısı, renk bile aynı..sırf sancı yapacak diye vitamin almaya korkuyorum..sendedemi kanama oldu canım

hadi gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh :)

Canim gozun aydin. Darisi basimiza insallah :)

canimm cok sevindim cok sukurrrrrr rabbim gonlune gore versin saglikli sihhtali :16:

gozunuz aydin hayirli olsun hosgeldiniz aramiza bilgilerinizi paylasirsaniz listeye alirim :34:
cok teşekkür ederim canlar:16::16::16: inşallah hepimiz her zaman güzel haberlerle geliriz:16:
slm canımm seninde tüp bebekti sanırım..benimde tüp bebek teyzesi..ve bendede kanama oluyor..

gözün aydın olsun ne güzel haberler bunlar..bizimde kontrolumuz cuma günü teyzesi..inşALLAH bizde güzel haberler alırız..

canım hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?

evt canım tüp bebek bnimde.

ben ferra sanol demir ilacı* elevit vitamin* progestan 200 mg günde iki kez* proleton depot haftalık iğne* folbiol

clexane*coraspin bunlarm pıhtılaşma için..

omega3 ede başlıycam bakalım..

inşallah seninde güzel haberlerin gelri canım

Cok sevindim hadi goun aydin canim. :-)

[sıze=3]kızlar patronlar toplantı yapmış artık 5 de işten cıkıyorum yanı 7,5 saatden fazla calıştırılamazmış denetleme başlamış burda yarın 5 de cıkmaya başlıyacağım cok mutluyum [/sıze]:16::16::16:

oy oy maşallah yerım ben onu cok sevindim canım benım benım doktorumda ılk kız dedı sonra bıraz daha bekleyelım dedı aman sağlıklı olsunlarda gerısı boş insallah 2lı testınde güzel cıkar :34:

canım geçmiş olsun progestoran kullanıyorsun değilmi dikkat et cok ayağı kalkma ınşallah hemn kesılır bende elevit kullanıyorum bende pek bırsey yapmadı şişlik dışında

çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle ):nazar::nazar:
:16::16::16::16: çok teşekkür ederim kızlar..inşallah hepimizden güzel haberler gelsin her zaman:16:
Eki Görüntüle 811276 canım en ıyı omega bu araştır ıstersen

tamam canım bakayım..daha almadım zaten.sana doktorun mu önerdi bunu

balum canım ben zaten özel settörde çalışıyorum bende senın gıbı takmazlar dedim ama demetlemelerı öğrenınce mecbur kaldılar :9::9::52:

kuzum benım hiç sorma doktor ılk kız dedı sonra erkek en ıyısı bır dahakı kontrolunde söyleyım emın olamadım dedı yanı yanıltıcı olabılıyormuş 2li taramamızda cok şükür temız cıktı ekimin 10 da gideceğim aman sağlıkloı olsunda sen nasılsın meleğin nasıl bakalım

inşallah canım rabbım ıstedıkten sonra hersey olur sende ondan ıste ona sığın :16: inşallah meleğini sağlıkla alırsın annesı

amin canım..gönülden amin...inşALLAH hep güzel haberler veririz birbirimize teyzesi..

baharcıkkk haklısın canım bazen doktorlar alalacele muayne ediyorlar biz kaç gun o muayne gününü zor bekliyoruz ama seni tatmin etmiyorsa daha erken başka doktorlara bak canım inşallah hayırlısı olur:49:

Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin
çok sağol canımm lekelenmem geldi bugün gene ama bebek iyi ya inan önemsemiyorum artık.
sendende güzel haber gelecek inşallah.:16:

canım bence herşey normal sıkma canını ıyı düşün iyi olsun ben bir anormallik görmedim hakkımızda hayırlısı

ah canım ya çok iyi başlamıştın neden böyle oldun çok geçmiş olsun dikkat et kendine

geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ınsallah..:(

oyyy maşallah kuzuya ya yerim ben onuu sağlıkla gelsin inşallah tatlı melek:3:

amin çok teşekkür ederiz teyzesi :16:çok sağol

arkadaşlar hepinizle tanıştığıma çokk memnun oldum..inşALLAH hep güzel haberler veririz birbirimize..şimdilik ii akşamlar hepinize..dualarınızda bizleride unutmayın teyzeleri..

senin adına çok sevindim canım ne güzel bebişin sağlıklı benimde içime kız doğuyor yarın dr sorcam bakalım ne diyecek bende merak etmeye başladım :)
bana dr kıza benziyo dedi ama ben hala erkek hissediyorum:1:

ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi

hımm güzel bilgiler

yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem

maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi :D

memleketimdennn hoş geldin

canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum
çok teşekkür ederim canım:16::16:
bşr dahaki sefere yerim:1:
su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..

12 haftalıkken kıza benziyo dedi ama kesin değil..2 hafta sonra kesinleştiririz dedi..
yanılıyor olabilir yani.

canım evet malesef düşük riskim var, kanamdan dolayı.5 haftalıkken çok ağır bir kanama geçirdim..ve o zamandan beri ilaçkolik oldum.ama sancının nedeni bulunamadı..doktor belki başka organlarda sorun var emar çektiririz geçmez ise dedi..eleviti bırakınca çok şükür sancım kesildi...haklısın decavitte aynısı, renk bile aynı..sırf sancı yapacak diye vitamin almaya korkuyorum..sendedemi kanama oldu canım

benimde 6. haftadan itibaren ara ara kanamalarım oluyor düşük riskim var hep yatıyorum daha 3 gün önce yine bi kanama yaşaadım bu seferki çok korkuttu beni dediğim gibi o ilaçlar sanada dokunuyo olabilir doktoruna danış solgarın ürünlerinden birini kullan ben öyle yapıyorum hiçbi yan etkisi yok bitkisel baya ödüller almış bir marka ben kimyasal hiç ilaç içemiyorum mideme bağırsaklarıma dokunuyor

Kızlar dr bir arkadaşıma hep erkek erkek deyip durdu ve 9 ayın sonunda nur topu gibi bir kızı oldu. Her şeyi maviydi yavrucağın :emir_bebek:

Back
X