Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi
kac kere oksurttu karnmi salladi yok
kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
![]()
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz![]()
hadi gözün aydın canım
kızlar merhaba
sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmişvitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?
senin de riskin düşük çıkmış canım maşallah
ben doktorun ilgisiz davrandığını düşünmedim açıkçası, bazı doktorlar cinsiyet söylemek konusunda temkinli davranıyorlar. vitamin konusunda da depoların iyiyse ve yemende sıkıntı yoksa ilave vermemekte haklı. yani gönlünü ferah tutabilirsin bence