• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geldim kizlar acile yatirdilar serum verdiler
Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi

Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum

Bebegim erkekmis,muhtemelen buarada

Benimde bebegum 1 hafta onds gorunuyor

Bugun kuzenimin hastanesine gitsemmi bilemedim tuvalete gitcem kizlar korkudan gidemiyorum :(

9 da yola cikiyoz kizlar 3_5 gun yatiracaklar gitmeliymisiz
Canim bak göreceksin hersey yoluna girecek.
Etrafinda dr olursa bence de daha guvende hissedersin kendini.
Guzel haberin gelsin hep inşallah. Arada haber ver kendinden

bende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur

Canim cok gecmis olsun.
Insallah duzeli kucullur kanama alanin cok dikkat rt dinlet uzan sirt ustu hep.
Igne ilac kullanyor musun.

Günaydın kızlar oyle acikms uyandim ki uyuyamadim :1:
6.30 gibi acligima uyandim:1: esim kalkti okul icin kahvalti hazirliyordu hemen kalktim.
Hic boyleaciktigimi bilmem sabah lari:1:

ben ta geceden acıkmaya başlıyorum :1:
ama tutuyorum kendimi bıraksan gece 1-3-5 uyanır uyanır yerim, şu an raporluyum evdeyim ama eşimle sabah 7de kalkıyorum açlıktan uyuyamıyorum

Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi

Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum

Çok buyuk gecmis olsun. Iyiki hastaneye yatirmislar. Emin ol gececek. Benim kanama alani da büyüktü yatarak küçüldü. Hiç kalkmadan yat.
Dualarimiz seninle.

ben ta geceden acıkmaya başlıyorum :1:
ama tutuyorum kendimi bıraksan gece 1-3-5 uyanır uyanır yerim, şu an raporluyum evdeyim ama eşimle sabah 7de kalkıyorum açlıktan uyuyamıyorum

:1:aynen canim bende raporluyum evdeyim.ama esim kahvaltiederken kalktim hemen.

K.validemler burada birazdan da onlar kalkar kahvalti hazirlsr o zamanda yerim hala acim:1:
Simdi boyleysek son aylar ne olur bilmem:1:

kızlar cutem size zaten anlatmış dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:

Son düzenleme:
:1:aynen canim bende raporluyum evdeyim.ama esim kahvaltiederken kalktim hemen.

K.validemler burada birazdan da onlar kalkar kahvalti hazirlsr o zamanda yerim hala acim:1:
Simdi boyleysek son aylar ne olur bilmem:1:

şimdilik kilo almadım bakalım dikkat etmeye çalışıyorum anne tarafımda şeker genetik,korkuyorum çok kilo alıp hamilelik şekeri falan çıkarsa diye

kızlar cutem size zaten anlatmış dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:

Duayı tam yazabilir misin?

şimdilik kilo almadım bakalım dikkat etmeye çalışıyorum anne tarafımda şeker genetik,korkuyorum çok kilo alıp hamilelik şekeri falan çıkarsa diye

Bende 3 kilo almistim 1 kilo geri vermisim bu yemeyle nasil olduysa.

Haklısın canim dikkatli olmak gerekiyor. Sekerli patatesli hamur isi vs dikkatliyemek lazim . insallah cikmaz canim..cikarsa da diyet yapariz ne yapalim:54:

Aysuncum sana ne sorcam bu istiratten kasit arada oturmakta olmazmi ? Yatagin icunde cunku sirtim agriyo
Sonracima arada tuvalete giderken mutfaga su icmeye girdim balkondan iki sn nefes aldim filan
Yanlis yapmismiyim ki

Adamolacak kix sen neden raporlusun canim ?

kızlar ıyı dılıklerınız ıcın hepınıze tesekkur edrım ıyı kı varsınız bugun dr.a gıttık hem bebegım ıcın hem esım ıcın guzel haberlerle gelemedım ama bebegımın ense kalınlıgı 2.5 olmus gıderek artıyo 11+4gunluk korkuyorum daha da artmasından:14::14::14:
eşime de kasık fıtıgı dedıler ameliyat olması gerekıyomus tahlıllerını yaptırdık bugun yarın amelıyat gunu alıcaz:14::14:

canım eşine çok geçmiş olsun
bebiş içinde birde başka bir doktora git istersen renkli ultrasonla bakarsa daha net olur hem de başka bir göz daha görmüş olur sonuçta ense kalınlığı ölçmek biraz da tecrübe meselesi
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

:1::1: maşallah canım senin bebişe de:16::16::nazar: benimki günüyle gidiyodu bu hafta çok çalışmış kuzular:nazar::1:

:1::1: inanırmısın canım o kadar uuyuyordu ki doktor iki kez kalp atışı dinledi acaba bebeğe bişey mi oldu diye:50: ama yok kalbi güzel atıyo ama derin uyuyomuş:1: babanesi dedesi hep uykucu :1:birde dayısı:1:benim abim evde davul zurna çalsa uyuyosa uyanmaz:1: onlara çekmiş galiba:1:

çok teşekkür ederim bu arada canım:16:
kız halaya oğlan dayıya derler :)
ya bu arada ben sana Ayşenur diyodum sürekli senin nick aysunay mış ya şimdi farkettim :D

Masallah canimm sana da bebegine
Bnm istahim daha acilmadi soyle doya doya bi yemek yiyemedim canim bisi de cekmiyor ;( 12+3 deyiz bnm sayimima gore bebis bitaz daha ilerde ;) dr bugun banada vitamin ve ksn verdi hem dedigin gibi hemde emzirme donemi icinde gerekliymis bn de yarin baslicam ..sen kacta basladinn
benm doktor adete göre tam 3 takvim ayı saydı sat 29 haziran ben 30 eylülde başlıcam
folbiol bitmedi acaba ona da devam etsem mi diye de düşünüyorum

cidden daha 3 kişinin mi cinsiyeti belli oldu
bana erkeğe benziyo dedi de tam kesin mi bilemiyorum 3 hafta sonraki kontrolde tam belli olur o zaman yazıcam

Dualarinizo bekliyorum

bende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur
inşallah tez zamanda iyileşirsiniz kızlar sizden de Aysun gibi iyi haberler alırız Allah yardımcınız olsun
Günaydın kızlar oyle acikms uyandim ki uyuyamadim :1:
6.30 gibi acligima uyandim:1: esim kalkti okul icin kahvalti hazirliyordu hemen kalktim.
Hic boyleaciktigimi bilmem sabah lari:1:
bende sabahları çok acıkıyorum ya baya da iyi kahvaltı yaptım ama yinede doymuş hissetmiyorum su anda :D
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
nasıl yapıcaz iyice bi anlatsan olur muu canım ben bilmiyorum da

Aysuncum sana ne sorcam bu istiratten kasit arada oturmakta olmazmi ? Yatagin icunde cunku sirtim agriyo
Sonracima arada tuvalete giderken mutfaga su icmeye girdim balkondan iki sn nefes aldim filan
Yanlis yapmismiyim ki

cuma günü işyerinde belime bi ağrı saplantı ağlaya ağlaya müdürlüğü ayağa kaldırdım bebekle mi ilgili diye kanama falan yok ama keskin bi acı,hastaneye götürdü hemşire bi arkadaşım, devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla baktı doktora kalsa benim bebeğimde 5 gün önde, neyse bebekle ilgili değil dedi, muhtemelen ortopedik dedi ama röntgen falan çekemediler tabi, istirahat verdi 30 eylüle kadar evdeyim

kızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)

evet bende her şeye ağlıyorum geçen belgesel izliyordum.aslan ceylanın yavrusunu yemek üzereydi sonra ceylanın yavrusu aslanın altına doğru arandı acıkmış ya meme arıyor aslan da ceylan böyle yapınca onu yalamaya başladı yemedi hayvanı,sevdi .ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.iyi ki yalnızdım

evet bende her şeye ağlıyorum geçen belgesel izliyordum.aslan ceylanın yavrusunu yemek üzereydi sonra ceylanın yavrusu aslanın altına doğru arandı acıkmış ya meme arıyor aslan da ceylan böyle yapınca onu yalamaya başladı yemedi hayvanı,sevdi .ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.iyi ki yalnızdım

:( mesajına gözlerim doldu izlesem hüngür hüngür ağlardım heralde
sanırım bizde hormonlar tavan yaptı :)

Bana da kiza benziyo dedi ama oyllesine dedi gibi geldi bana. Iki hafta sonra kesinlestiririzdedi.

Canim sabahtan beri yazni ariyorum tel.den bulmak zor oldu:1:
Cok sevindim herseyin iyi olmasina masallah bebegine:nazar:
Ayniyiz seninle benim bebekte 5 gun onde cikti:nazar:
Koruya gidiyordum bende ankaradayken detayliya da oraya gitmeyi düşünüyorum bakalim.
Gerisi burada.

Senin bebeğine de maşallah canım :nazar: inşallah sağlıklı bir süreç geçiririz. Ankarada mı yaşıyordun? Şimdi nerdesin?

ağlama değilde bende ani öfke nöbetleri oluyo artık karşımda kim varsa amirlerle falan atıştım laflarını verip oturtuyorum zaten içime atan biri değildim ama artık gelene atar gidene atar :1:

Yanlis yapmismiyim ki

Yok canim yanlis yapmiyorsun dogru olan o.bende hep yatmadim arada kalktim oturdum gesindim.
Hep yatinca uyusuyo insn kan dolasimi yavasliyo oda iy degil.
Yavas hareketlerle gezinebilirsin.oturabilirsin beline yastik koyup.

Hastaneye gittin mi simdi.

Back
X