- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 173
olmaz mi ben dun sabah bomba gibi kalktim aksama dogru hic birsey yok bir cocuk kufur etti 11 yada 12 yasinda ayyy ben bi uzuldum bi uzuldum basladim aglamaya gece 12 ye kadar akima gelldikce agladim nasil yetistirecegim neler okumaliyim hangi pedegoga gitmeliyim yediklerimiz bile kisiligine katkisi varmis falan filankızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
yaa ben normalde sinirli biriyidim ama kontrolsuz degil kimseye belli etmezdim genellikle ama hamileligimde bi yumusadim bi yumusadim ohhhhh koyverdim anliyacagim hic birseye takmiyorum sinirlerim alindi esimle o yuzden cok iyiyiz cunku ben hicbirseye kizmiyorum oda cok memnun bu durumdan oyle yaniKızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
canim insaallah kotu birsey yoktur sana da dua edicem cutemom ile sana da cekicem bu tesbihibende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese
bende mubdi biliyorum "ya mubdi ya muib"
ya muhib diye bir esma-ul husna duymadim var mi ki :26:
gunaydin canim sorma bende cok uzuldum duaya basladim ya ins gecerkızlar hepinize günaydın umarım hepiniz ıısınızdır sabah sabah geçmişi okuyunca cok üzüldüm cutem e
canım kesınlıkle aspırını iç doktorların umrunda olmaz ben 2 bebeğimi bu yuzden kaybettım sakın bırakma benden söylemesı bendede kan pıhtılaşması var aspirin ve iğne kullanıyorum hemde tüp bebek dıyorsun nasıl keser ya bence sen söyleme ve iç
bu arada benimde basta kanamam olmustu doktorum bana da coraspini biraktirdi kanamayi coklastirir dedi kanamam bitti tekrar basladi hala iciyorum belki kanama surecinde belli bir zaman biraktiriyorlar elbette tek doktorla yetinmemeli insan baska doktorlara da sormak lazim :44: