• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben ikili test yaptırmadım ama yaptıracak olsam devlete gideridim o kadar paraya yazık o parayla ya bebeğime bişeyler alırdım yada evime harcardım devlet bedavaya yapıyor devlet baba varken ben özellerde o kadar para harcamazdım açıkçası

bende özele gidiyorum muayene 35tl+30tl de ikili test ücreti 65tl vericem bu uçuk fiyatlar neden?

bende özele gidiyorum muayene 35tl+30tl de ikili test ücreti 65tl vericem bu uçuk fiyatlar neden?

istanbuldaki özellerdeki fiyatlar hep yüksek ben o yüzden yaptıracak olsam gitmem özele devlete giderim ama sizin hastane uygunmuş açıkçası hepsi aynı işi yapıyor ama fiyat farkı çok zaten istde herşey daha pahalı ben buradaki devlet hastanelerini beğeniyorum cuma günü kanamam oldu yakında özel hast. var diye oraya gittik dr ilgilendi ama yatırcam dedi hemen ben kabul etmedim devlete gittik özelden kat kat daha güzel ilgilendi yatmana geerek yok evde dinlen dedi bazı özeller para almak için gereksiz yere tahlil yatış veriyolar ben o yüzden öözellere pek güvenmiyorum

nereye yazacağımı bilemedim buraya yazayım dedim:18: ikili test yaptıran arkadaşlar nerde ne kadara yaptırdınız?istanbul bahçeşehirdeyim ben .medicana ınt.ist gidiyorum .orda 372tl+ 100 tl muayene ücreti ile 472 oluyor .arkadaşımm kızılayda yaptır diyor ama ne kadar bilmiyorum.eşimde kendi gittiğin hastenede yaptır diyor.sabah kızılaya git (bakırköy) ordan gel medicana ya kendi doktoruma.fiyat çok farkediyor.hepsi aynı işi yapıyor ama kızılayın laboratuarı çok iyi diye biliyorum ,acıbadem ın lab.ortak kullanıyorlar .kararsız kaldım eşimde bana kızıyor ne uğraşıyorsun diye.ama o kadar parada yazık günah yaw:5: ne dersiniz siz nerede yaptırdınız

Canım Ümraniye sana yakınsa son durak da tıp merkezi var 2 li test için 110 lira dediler, daha da uyguna bulamadım zaten... Cumartesi yaptıracağım duruma göre iyi ya da kötü diye bilgilendirebilirim seni.

Canım Ümraniye sana yakınsa son durak da tıp merkezi var 2 li test için 110 lira dediler, daha da uyguna bulamadım zaten... Cumartesi yaptıracağım duruma göre iyi ya da kötü diye bilgilendirebilirim seni.

teşekkurler benimde c.tesi yapılacak :) sabah ordan oraya gitmek nasıl olur bilmiyorum .eşim kızıyor herhalde medicana da yaptırıcam ..ultrasonu orda kanı başka yerde yaptırmak nasıl olur bilmiyorum .bu testi yapan makine çok onemliymiş .bakalım yarın arkadalım kızılayda tahlil yaptırıcaktı gittiiginde soracak ne kadar mış orda.ama çok ucuk fark varsa eşimi takmam ayrı yaptırırım kandırabilirsem tabii:) :52:

Ben ankara da zekai tahir burak hastanesine gidiyorum.
Doktorun adını bile bilmiyorum.yaşlı uyuz bir kadın 2 dk bile bakmaz kendi bakıyor kendi yazıyor.ne olduğunu rapordan öğreniyorum.hiç bir şeye cevap vermiyor.sürekli özele gidip muayene parası veremeyeceğim için devlete gidiyorum.durumum olsa bende sürekli özele giderim.en azından kendimi iyi hissederdim.sırf bebeğimi görmek için özele gittim.eğer doğumu devlet hastanesinde yapmazsam doğum parasını alamıyor muşum.

merhaba arkadaslar
Uzun suredir takip ediyorum yeni yazabildim :-P
Ben de istanbul anadolu yakasindayim
9.haftamdayim ama hala cok endiseliyim ya bisey olursa kaygisindan hamileligimi yasayamiyorm
Allah'im insallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Ben hala folbiol,corasprin,decavit,crinone jel,clexan ve proluton depot kullaniyorum.
11 ekimde 2limiz var bakalim

Birde 9.haftada miniginizin boyu kacti?

Kızlar hiç İzmir'de Egepol'e gideniniz yok heralde =( Az önce aradım, ikili için fiyat vermediler telefonda, cuma gidince sorarım fiyatını. Zeybek Tıp'ı aradım az önce 65 TL dediler çok uygun geldi ama oraya da hiç güvenmiorum. Dr ayrı, ultrason çeken ayrı... Saçma geliyo öyle olması. Egepol için ayrı topic var ama o da senelerdir güncellenmemiş. En son yazıldığında hatta Egepol yapamıyomuş ikili test. İzmirli arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim.

merhaba arkadaslar
9.haftamdayim ama hala cok endiseliyim ya bisey olursa kaygisindan hamileligimi yasayamiyorm

Ben hala folbiol,corasprin,decavit,crinone jel,clexan ve proluton depot kullaniyorum.

Allah yardımcın olsun canım benim 9+5 iken tam 3 cm idi :) seninde zor bi hamileliğin var anlaşılan inş. rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı

Ben karabukteki ozel hastanede yaptirdim ikilimi.. 40 tl odaledim kan tahlilleri vs ye..icinde toksoplazma aptt vs daha bi cok sey de var.
Muayene ucreti de 44 tl toplam 84 tl odedik.

Son düzenleme:
Ya kızlar benim bi sorum daha var. Dünkü usg de bebişin kalp atışı 185 çıktı. Dr 170'in üzerinde kız olma ihtimalinin erkekten daha yüksek olduğunu söyleyebilirim ama bu kesin kız demek değil dedi. Gerçekten de bu kadar erken kalp atımıyla cinsiyet tahmini mümkün mü? Kız erkek gerçekten önemli değil sağlıklı olduktan sonra ama çoook merak ediyorum. Gönlümden geçen bi cinsiyet de yok ama bi an önce ciciler almak istiyorum. Şimdilik sadece sarılı yeşilli ciclere bakabiliyorum. Size böyle bişey söyledi mi dr???

Ben ankara da zekai tahir burak hastanesine gidiyorum.
Doktorun adını bile bilmiyorum.yaşlı uyuz bir kadın 2 dk bile bakmaz kendi bakıyor kendi yazıyor.ne olduğunu rapordan öğreniyorum.hiç bir şeye cevap vermiyor.sürekli özele gidip muayene parası veremeyeceğim için devlete gidiyorum.durumum olsa bende sürekli özele giderim.en azından kendimi iyi hissederdim.sırf bebeğimi görmek için özele gittim.eğer doğumu devlet hastanesinde yapmazsam doğum parasını alamıyor muşum.
canım çoğu devlet hastanesi maalesef böyle. Allah insaflısına çattırsın başka doktor deneme şansın yok mu peki? bir de doğum parası dediğin nedir?
merhaba arkadaslar

hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ben boyu vs hatırlamıyorum zaten çok kıyaslanacak şeyler değil şudönemde milimlik ölçümler olduğundan.

Ben çalıştığım için doğum iznine ayrıldığım zaman devlet doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin veriyor ve bu 16 hafta için aldığın maaşın yanlış hatırlamıyorsam 2/3 sini sana ödüyor.bunun için devlet hastanesinde doğum yapmış olman ve oranın verdiği doğum raporunu götürmen gerekliymiş.

Ben çalıştığım için doğum iznine ayrıldığım zaman devlet doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin veriyor ve bu 16 hafta için aldığın maaşın yanlış hatırlamıyorsam 2/3 sini sana ödüyor.bunun için devlet hastanesinde doğum yapmış olman ve oranın verdiği doğum raporunu götürmen gerekliymiş.

4 sene önce doğum yaptım. ssk çalışan olarak dediğin gibi oluyor devlet maaşını kesinti ile doğumdan bir süre sonra tekrar işe başladığında yatırıyor. ancak özel devlet bakılmıyor canım. Bir yanlış anlaşılma var sanırım.

nereye yazacağımı bilemedim buraya yazayım dedim:18: ikili test yaptıran arkadaşlar nerde ne kadara yaptırdınız?istanbul bahçeşehirdeyim ben .medicana ınt.ist gidiyorum .orda 372tl+ 100 tl muayene ücreti ile 472 oluyor .arkadaşımm kızılayda yaptır diyor ama ne kadar bilmiyorum.eşimde kendi gittiğin hastenede yaptır diyor.sabah kızılaya git (bakırköy) ordan gel medicana ya kendi doktoruma.fiyat çok farkediyor.hepsi aynı işi yapıyor ama kızılayın laboratuarı çok iyi diye biliyorum ,acıbadem ın lab.ortak kullanıyorlar .kararsız kaldım eşimde bana kızıyor ne uğraşıyorsun diye.ama o kadar parada yazık günah yaw:5: ne dersiniz siz nerede yaptırdınız

Canim bu ne fiyat ya ben balikesirde oturuyorum edeemitte ozel hastaneye gifiyorum muayene 69 ikili icinde 39 odedim ya sizinkiler nie bu kadar pahali

Ya kızlar benim bi sorum daha var. Dünkü usg de bebişin kalp atışı 185 çıktı. Dr 170'in üzerinde kız olma ihtimalinin erkekten daha yüksek olduğunu söyleyebilirim ama bu kesin kız demek değil dedi. Gerçekten de bu kadar erken kalp atımıyla cinsiyet tahmini mümkün mü? Kız erkek gerçekten önemli değil sağlıklı olduktan sonra ama çoook merak ediyorum. Gönlümden geçen bi cinsiyet de yok ama bi an önce ciciler almak istiyorum. Şimdilik sadece sarılı yeşilli ciclere bakabiliyorum. Size böyle bişey söyledi mi dr???

Bunu bende duymuştum canim hatta arsstirdim :1:
Tutanda var tutmayanda..benim bebisin kalp atisi 128 cikmisti erkek o halde kesin dedik..ikili icin gittigimde dr kiza benziyo dedi.ama kesin dgil tabi.

Bekleyip gorucez :16:

canım 10.haftada cinsiyet söylemek fal bakmak gibi. benim ikili testimi yapan doktor da söylerim ama fal bakmak gibi sayın dedi.

Ben çalıştığım için doğum iznine ayrıldığım zaman devlet doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin veriyor ve bu 16 hafta için aldığın maaşın yanlış hatırlamıyorsam 2/3 sini sana ödüyor.bunun için devlet hastanesinde doğum yapmış olman ve oranın verdiği doğum

Hic duymadim bunu ama sacma degil mi?
İstedigim yerde dogum yaparim ayrica devletin verdigi dogum izni ucretli izin degil mi?Maas kesintimizin olmamasi gerek 2/3den emin msniz?

Son düzenleme:

Canım doğumunu illah devlette yapman gerekmiyor.Sgk ile anlaşmalı herhangi bir özel hastanede de yapabilirsin.Ama dediğim gibi sgk ile anlaşmalı olmalı.

Back
X