gecmis olsun canim insallah kisa zamanda düzelir.Slm kizlar bebegimin goz yasi kanali tikali yasinda goz dr goturun demisti cocuk dr bizimle ayni durumda olan varmi masajla acilmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun canim insallah kisa zamanda düzelir.Slm kizlar bebegimin goz yasi kanali tikali yasinda goz dr goturun demisti cocuk dr bizimle ayni durumda olan varmi masajla acilmadi
hosgeldin canim arada gir yazmerhaba kızlar uzun süredir okuyamıyorum da yazamıyorum da bizler iyiyiz şükür herkeste iyidir inşallah ben biraz okuyayım yazılanları....yaşına değen çocukların yeni yaşları çok güzel geçsin bol bol gülsünle.....
cok guzel canim nice yillara
merhaba canim bizim ilk disimiz altta onde cikmaya basladi sonra ust önde ve azi disler en son gosterdi kendini ama kusma ara ara yapti sükürki ates olmadiCanlar merhaba dün ilk dişimiz patladı.. Bunun heyecanını yaşarken dün gece felaket kusma oldu kuzumda. Kusamadı bir ara tıkandı kaç saniye nefessiz kaldı. Kıpkırmızı oldutabi ben mahvoldum.. Allah korusun canlarımızı.. Çok üzülüyorum böyle çaresiz kalınca '' bazen ağlarken de nefesini tuttuğu için...
Doktora gittik tabi orda kavga ettim çocuk tıkanıyor hala iki saat beklersiniz diyor kayıt yapan kadın.. Acile ve özele gidiyoruz birde. İlla bağırmak gerek ilgi için.. Hemen koşarak bakıyorlar o zaman.. Anne ve çaresizlik neler yaptırıyor insana. . Doktor muane etti birşey yok üşümüş olabilir yada yediği bişey dokunmuştur dedi..
Sorum şu.. İlk diş köpek dişi üstten geliyor.. Aranızda bu şekil diş çıkaran var mı. Diğer sorum ise evde olmamıza rağmen nasıl üşüdü bilmem ama bazı bebekler diş dönemini kusarak geçirebilirmiş. Takip ediyorum bu şekil olabilir mi.. Dişten dolayı.. Mide bulantısı için yapmam gereken bir şey var mı acaba..
Iyi aksamlar guzeller
Anlasilan hepimizin yavrusunda ayni inat varBen aglamasina&sinirlenmesine cok itibar etmiyorum. Kurallari ebeveynler koyar neticede. Iyilikle hadi eve gidiyoruz diyorum. Hala inat ediyorsa "ben gidiyorum, hoscakal o zaman" deyip birkac adim atiyorum. Istemeye istemeye pesimden geliyor. Evde luzumsuz birseyi isteyip inatlastiginda gonlu olsun diye eline vermiyorum, baska birseyle oyalamaya da calismiyorum. Kesin bir dille "hayir" deyip ona kendi kendine sakinlesmesi icin zaman veriyorum. Benim yaptiklarim icgudusel gelisiyor. Isin icinde olan, egitimini almis arkadaslarimiz varsa yardimci olsunlar lutfen
Supapatya gecmis olsun gulum.
Hirsizi cok tehlikeli bir donemdeler. Kv ni daha dikkatli olmasi konusunda uyar canim. Allah korusun kaza bela basa gelmeden dikkat etmek lazim.
Mutlu mesut nice yaslara prensesin2ocak58133 .!.:
bizimkide aynıydı ama masajı hatalı söylem,işler göz dokrotuna gittik güde 7 kez 6 defa bi msaj söyledi onu yaptık 3. gün açıldı 10 aylıktı diğerinden güSlm kizlar bebegimin goz yasi kanali tikali yasinda goz dr goturun demisti cocuk dr bizimle ayni durumda olan varmi masajla acilmadi
maşaşllah her şey çok güzwel görünüyor elleriniz sağlık .kızın çok tatlı aynı benim kız gibi somurtuyor :) maşallah prensese :)
bizimkide aynıydı ama masajı hatalı söylem,işler göz dokrotuna gittik güde 7 kez 6 defa bi msaj söyledi onu yaptık 3. gün açıldı 10 aylıktı diğerinden gü
nde 500-600 kere yapıyorduk nafile .1 yaş sonrası ameliyat diyorlar.
Hirsizi, Snowyy, ardaannesi
Bizimkinin de bugun dogumgunu vardi. Ama nasil huysuzluk yapti. Amcasi cok seviyor. Ona baktikca vb agladi .
Pestilim cikti resmen :). Bana yapisti durdu. Kacirilma korkusu sanki. Nasil bir his ise...
Onun disinda iyiydi hazirliklar vb. Ama cok yoruldum aglamasindan ve bana yapismasindan bugun :). Yani ben 1 yaşında iken boyle degilmisim sanirim yegenim de boyle aglamazdi.
DAHA NE OLSUN KARNIM ACIKTI :)Eki Görüntüle 1491210 Menümüz ck çeşitli değildi,annemin yoklu fark edildi...
Annem olsaydı ck farklı olurdu,zeytinyağlılar yoktu,börek yoktu,...daha ck eksik vardı.DAHA NE OLSUN KARNIM ACIKTI :)
Canım bebişinin doğum günü kutlu olsunKızlar selam, bebişler nasıl. Umarım hepsi iyidir. Bizim bugün doğumgunumuz ama moralim çok bozuk. İş yerinde ağlamamk için zor kıvranıyorum. Bir hafta önce kusma ve aşırı ishal şikayetiyle dr gittik. Adena virüse rastlandı tahlilde. Bi iki gün kusmadı ama bu sabah kakası da cıvık kusmuşta... neden geçmiyo. Burda böylece oturmak bişey yapamamak çok kötü. Tam geçti die sevinirken bu sabah baktım yine kakası cıvık. Ardından annem reflor vermiş sonrasında bizimki kusmuş yine. Benle aynı şikayeti olan varmı? Ya da daha önce yaşayan. SanırıM salgın var yaloavada dr öyle dedi...