Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Agrili bir islem daha gecirdm..sarhos gibi eve geldim iki saat uyumusum.agrim kanamam yok cok sukur suan.antibiyotik basladim.insaallah bu son olur..yoruldum Agri cekmekten..Ardaninannesi nasıl geçti iyimisin.hirsiz canım kv daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah..... Agrili bir islem daha gecirdm..sarhos gibi eve geldim iki saat uyumusum.agrim kanamam yok cok sukur suan.antibiyotik basladim.insaallah bu son olur..yoruldum Agri cekmekten..
Cok sağol canm.anneler günümüz kutlu olsun şimdiden.samyeli
sana da gecmis olsun canim
Canim kusura bakan bu defa seni eleştirecegim kayinvaliden malum sende onu uyaricagina önlemlerini kendin al gerekirse evin bir odasına yığ sakınca gördüğün herşeyi kovalar dahil kendin temizlik yapacyapacagi nda çıkarırsın olduktan sonra çaresi olmuyor çünkü evini bebeğine göre düzenle bencehayırlı cuma lar kızlar
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....
sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...
canım menenjıt asısı zorunlu değıl demı ılk dozumu yaptırdınHayirli cumalar canlarOglanin goz muayenesi ve menenjit asisi vardi bugun. Rahat gecti. Bir sikintisi yok.
Ardaannesi kolay gecmistir insallah canim. Bir daha tekrar etmez. Korunmuyor muydun ki? Iyi haberlerini bekliyoruz.
Hawar yesinler asik guzeliniBiz de goruruz o gunleri insallah
Ben de surekli "hadi gidelim" dedirtiyorum. Bastira bastira hayyyydi diyor. Cok tatli opmelere kiyamiyorum
Hirsizi hawar da ayni seyi yasadigina gore uzun sure bezli kaldigindan oluyor. Lafini sozunu umursama ara 2 saate bir degistir bezini diye hatirlat. Allah esirgesin o kadar seyip cocuk mu buyutulur. Sen ilac deterjan vs alt raflarda birakma hic. Cocuk mevzu okunca tedbirin fazlasi olmuyor. Kucuk kiza da tembihle yalniz birakmasin. Allah korusun ne diyeyim. Islah olmayacak bu kadin...
Kızlar kızdan bana geçti acildeydik vallahi nasil bulantı ağrı yavrum iyi dayanmış akallahtan o iyileşti.
Kızlar kızdan bana geçti acildeydik vallahi nasil bulantı ağrı yavrum iyi dayanmış akallahtan o iyileşti.