2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
TE="ardaannesi3, post: 40879181, member: 596536"]. Agrili bir islem daha gecirdm..sarhos gibi eve geldim iki saat uyumusum.agrim kanamam yok cok sukur suan.antibiyotik basladim.insaallah bu son olur..yoruldum Agri cekmekten..[/QUOTE]
Cok çok geçmiş olsun canim.sagligina kavusrsun inşallah.bir daha boyle bir şey yaşamazsin.doğumdan sonra ben de kürtaj olmuştum parca kalmisti .çok zor günler gecrmustim.inan unutuluyor .

hayırlı cuma lar kızlar
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....

sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...
Canim kusura bakan bu defa seni eleştirecegim kayinvaliden malum sende onu uyaricagina önlemlerini kendin al gerekirse evin bir odasına yığ sakınca gördüğün herşeyi kovalar dahil kendin temizlik yapacyapacagi nda çıkarırsın olduktan sonra çaresi olmuyor çünkü evini bebeğine göre düzenle bence

merhaba kızlar anneler gunumuz kutlu olsun
Hayirli cumalar canlar:KK66: Oglanin goz muayenesi ve menenjit asisi vardi bugun. Rahat gecti. Bir sikintisi yok.

Ardaannesi kolay gecmistir insallah canim. Bir daha tekrar etmez. Korunmuyor muydun ki? Iyi haberlerini bekliyoruz.

Hawar yesinler asik guzelini:KK66: Biz de goruruz o gunleri insallah:KK66: Ben de surekli "hadi gidelim" dedirtiyorum. Bastira bastira hayyyydi diyor. Cok tatli opmelere kiyamiyorum:KK66:

Hirsizi hawar da ayni seyi yasadigina gore uzun sure bezli kaldigindan oluyor. Lafini sozunu umursama ara 2 saate bir degistir bezini diye hatirlat. Allah esirgesin o kadar seyip cocuk mu buyutulur. Sen ilac deterjan vs alt raflarda birakma hic. Cocuk mevzu okunca tedbirin fazlasi olmuyor. Kucuk kiza da tembihle yalniz birakmasin. Allah korusun ne diyeyim. Islah olmayacak bu kadin...
canım menenjıt asısı zorunlu değıl demı ılk dozumu yaptırdın

Kızlar kızdan bana geçti acildeydik vallahi nasil bulantı ağrı yavrum iyi dayanmış akallahtan o iyileşti.

Merhaba canlar, iyi haftalar;) Tum israrlara ragmen anne demeyen korsanimla cok guzel gecti anneler gunum. Rabbim saglikla nice yillar nasip etsin hepimize insallah.

Burcu menenjit asisi (bu ture karsi) istege bagli canim. Tek doz yapiliyor. Suriyeli cocuklarda goruldugunden ulkemizde de yeni baslamis. Cok tehlikeli bir hastalik oldugundan (olumcul) goze alinabilir bir risk degildi. 151 tl aldilar. Herhangi bir huzursuzluk vs olmadi.

Supapatya cok gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum ikinize de.

merhaba arkadaşlar
umarım hepimiz için iyi bir hafta olur, biz yarım eşimin memeleketine gideceğiz, düğün için kaynım evlenecek 9-10 gün yokuz umarım çocuklarımı hasta etmeden gidip geliriz

Kızlar kızdan bana geçti acildeydik vallahi nasil bulantı ağrı yavrum iyi dayanmış akallahtan o iyileşti.

çok geçmiş olsun

Back
X