ilacın. adı ne
menectra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilacın. adı ne
Ben himalaya ve kaya tuzu iyotlusunu kullanıyorum herseyeÇocukların yemeklerinde ya da kendi yemeklerinizde hangi tuzu kullanıyorsunuz arkadaşlar? Kaya tuzu, himalaya tuzu ya da diğerleri? Bu aralar bu tuz olayını merak ettim. Sanırım iyotlu olması gerekiyormuş kullandığımız tuzun. Ama işte son zamanlarda televizyonda falan bi tuz meselesidir gidiyor kafam karıştı.
Ben nimenrix aldım yarin olacağız tek doz .Ben bexsero yu getirtmek istiyorum menectra ve nimenrix aklıma yatmadı
Ben himalaya ve kaya tuzu iyotlusunu kullanıyorum herseye
Himalaya farmasi ve bim den aldım en son diğerini zahireciden aldimNerden alıyosun canım?
Bizim doktor da bataktan yaptı koldan olmaz 2-3 yasa kadar dedi .snowyy
canım bizim bacaktan yapmışlar.
Kizlar hepinize huzurlu bir gunn diliyorum.buguntibariyle agrieve kanamyok.nasil mutluyum sagliktan onemlisi yok.bugun minigimi ilk trasa goturduk..saclarini cok seviyodum ama herkes kiza bensetiyodu.gorumcecigim bana kusmus.dun esime demis.bir haftadir ankaraya gezmeye gitmisti..gelince hosgeldin demeye cikmamisim.koca bir yuuhhh cektim.prenses gelmis ben ne esegim nasilboyle bir sey yaptim dedim.esimde guluyo..ben konusulaxak insandegilim iyi etmis konusmasin artik bemle dedim..kadina bakin ya yirmi gundur oldum durildim kanim bese dusmus bir aramadi kapimi calmadi dedigine bakin..bu onsanlar nasil boyle bi ruha sahip anlamak imkansiz. e
Aynı şekilde...Merhaba morganapril.
Sana bir sorum olacaktı. Sen isteyken gunduz uykularina park yatakta sallarlarken uyuyor demistin. 15 gundur bizimkini uyutmakta cok zorlaniyorlar. Ben evdeyken emzirerek uyutuyorum. Ama evde olmadigimda gunduz cok zor uyumaya başlamış. Sen isteyken nasil uyutuyorlar ceku yu?
nasıl yani ates havaleye sebep degıl miymis??iste başta anlamıyolar dayıyolar antibiyotiği döküntü çıkınca aaa 6.hastalık e niye antibiyotik kullandım o zaman, ilac tedavisi yok ki bu hastalığın, ateşi düşür ılık duş aldır tamam
ateş. konusunda ihtisas yapmış oldum havaleden korkmuyorum beyin hasarı vermediği öğrendim yetti
gecmis olsun neden tek doz olan nimetrix degil de 2 doz olanı tercih ettiniz?Kızlar dün menenjit aşımızın 1.dozunu vurulduk bacaktanmış.
tutacaksın yani?emzirmeyi etkiler mi ki?Selam guzellerBir gunes bir dolu, dengeleyemedik bir turlu. Ramazan boyle gecerse cok guzel olacak ama, rahat tutariz
Adamolacak canim ben ekledigin bilgiye vakif olmadigimdan on arastirma yapmamistim. Ozel hastanede yaptiriyoruz asilarini. Kendim almadigim icin ilacin adini bilmiyorum. Ilk kontrolde sorarim.
cok gecmis olsun cnm tekrardan Allah tekrarını göstermesinKizlar hepinize huzurlu bir gunn diliyorum.buguntibariyle agrieve kanamyok.nasil mutluyum sagliktan onemlisi yok.bugun minigimi ilk trasa goturduk..saclarini cok seviyodum ama herkes kiza bensetiyodu.gorumcecigim bana kusmus.dun esime demis.bir haftadir ankaraya gezmeye gitmisti..gelince hosgeldin demeye cikmamisim.koca bir yuuhhh cektim.prenses gelmis ben ne esegim nasilboyle bir sey yaptim dedim.esimde guluyo..ben konusulaxak insandegilim iyi etmis konusmasin artik bemle dedim..kadina bakin ya yirmi gundur oldum durildim kanim bese dusmus bir aramadi kapimi calmadi dedigine bakin..bu onsanlar nasil boyle bi ruha sahip anlamak imkansiz. e