2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam guzeller;) Bir gunes bir dolu, dengeleyemedik bir turlu. Ramazan boyle gecerse cok guzel olacak ama, rahat tutariz;)

Adamolacak canim ben ekledigin bilgiye vakif olmadigimdan on arastirma yapmamistim. Ozel hastanede yaptiriyoruz asilarini. Kendim almadigim icin ilacin adini bilmiyorum. Ilk kontrolde sorarim.

Çocukların yemeklerinde ya da kendi yemeklerinizde hangi tuzu kullanıyorsunuz arkadaşlar? Kaya tuzu, himalaya tuzu ya da diğerleri? Bu aralar bu tuz olayını merak ettim. Sanırım iyotlu olması gerekiyormuş kullandığımız tuzun. Ama işte son zamanlarda televizyonda falan bi tuz meselesidir gidiyor kafam karıştı.

Çocukların yemeklerinde ya da kendi yemeklerinizde hangi tuzu kullanıyorsunuz arkadaşlar? Kaya tuzu, himalaya tuzu ya da diğerleri? Bu aralar bu tuz olayını merak ettim. Sanırım iyotlu olması gerekiyormuş kullandığımız tuzun. Ama işte son zamanlarda televizyonda falan bi tuz meselesidir gidiyor kafam karıştı.
Ben himalaya ve kaya tuzu iyotlusunu kullanıyorum herseye

Günaydın 2014 ün güzel nisan annaleri bende eylül annesiyim, bebeğim için oto koltuğu arayışına girdim. Uzun yol yapacağımız için güvenli bir şey arıyorum. arabamızda isofix yok kemerle sabitliycez koltuğa. Bi kaç şey araştırdım ama takıldım kaldım deneyerek alma şansım yok çünkü antalyanın uzak bi ilçesindeyim. fazla pahalı bişeyde alma durumum yok 400-500 gibi olabilir en fazla,Lütfen Bana aşağıdaki modeller hakkında bilginiz varsa veya yeni bir tavsiyeniz varsa yazar mısınız.
-Römer Eclipse
-Römer King Plus (farkları nedir eclipsenin içi daha mı dar acaba bilmiyorum )
-Koala Secura
-Chicco elletta
-Bellelli Leonardo (ilk defa duydum ama güzele benziyo)

Arkadaşlar bebeğimle başım dertte noolur bir akıl verin. Kızım kendi kendine uyuyamıyor, ayakt sallayarak anca gece 11,5-12 gibi uyuyor ve sabahın 6,5-7 sinde uyanıyor ( gece arada kalkmasıda var tabii ) gündüzde çok uyuyan bi çocuk değil. Ve bütün gün huysuz tabii. Acaba pencerelerine siyah film kaplattırıp sabah biraz daha uyumasını sağlayabilirmiyim.

Kizlar hepinize huzurlu bir gunn diliyorum.buguntibariyle agrieve kanamyok.nasil mutluyum sagliktan onemlisi yok.bugun minigimi ilk trasa goturduk..saclarini cok seviyodum ama herkes kiza bensetiyodu.gorumcecigim bana kusmus.dun esime demis.bir haftadir ankaraya gezmeye gitmisti..gelince hosgeldin demeye cikmamisim.koca bir yuuhhh cektim.prenses gelmis ben ne esegim nasilboyle bir sey yaptim dedim.esimde guluyo..ben konusulaxak insandegilim iyi etmis konusmasin artik bemle dedim..kadina bakin ya yirmi gundur oldum durildim kanim bese dusmus bir aramadi kapimi calmadi dedigine bakin..bu onsanlar nasil boyle bi ruha sahip anlamak imkansiz. e

Kizlar hepinize huzurlu bir gunn diliyorum.buguntibariyle agrieve kanamyok.nasil mutluyum sagliktan onemlisi yok.bugun minigimi ilk trasa goturduk..saclarini cok seviyodum ama herkes kiza bensetiyodu.gorumcecigim bana kusmus.dun esime demis.bir haftadir ankaraya gezmeye gitmisti..gelince hosgeldin demeye cikmamisim.koca bir yuuhhh cektim.prenses gelmis ben ne esegim nasilboyle bir sey yaptim dedim.esimde guluyo..ben konusulaxak insandegilim iyi etmis konusmasin artik bemle dedim..kadina bakin ya yirmi gundur oldum durildim kanim bese dusmus bir aramadi kapimi calmadi dedigine bakin..bu onsanlar nasil boyle bi ruha sahip anlamak imkansiz. e

bazı insanlar öyle, kendileri ana gezegen geri kalan herkes uydu, geri kalan herkes ondan söz etmek onu pohpohlamak zorunda, görüşme daha iyi

Merhaba morganapril.
Sana bir sorum olacaktı. Sen isteyken gunduz uykularina park yatakta sallarlarken uyuyor demistin. 15 gundur bizimkini uyutmakta cok zorlaniyorlar. Ben evdeyken emzirerek uyutuyorum. Ama evde olmadigimda gunduz cok zor uyumaya başlamış. Sen isteyken nasil uyutuyorlar ceku yu?
Aynı şekilde...
Bu arada internete giremedigimden cok geç cevaplamis oldum. Kusura bakma..

iste başta anlamıyolar dayıyolar antibiyotiği döküntü çıkınca aaa 6.hastalık e niye antibiyotik kullandım o zaman, ilac tedavisi yok ki bu hastalığın, ateşi düşür ılık duş aldır tamam

ateş. konusunda ihtisas yapmış oldum havaleden korkmuyorum beyin hasarı vermediği öğrendim yetti
nasıl yani ates havaleye sebep degıl miymis??

Kızlar dün menenjit aşımızın 1.dozunu vurulduk bacaktanmış.
gecmis olsun neden tek doz olan nimetrix degil de 2 doz olanı tercih ettiniz?

Selam guzeller:KK66: Bir gunes bir dolu, dengeleyemedik bir turlu. Ramazan boyle gecerse cok guzel olacak ama, rahat tutariz:KK66:

Adamolacak canim ben ekledigin bilgiye vakif olmadigimdan on arastirma yapmamistim. Ozel hastanede yaptiriyoruz asilarini. Kendim almadigim icin ilacin adini bilmiyorum. Ilk kontrolde sorarim.
tutacaksın yani?emzirmeyi etkiler mi ki?
geçen seneki kazaları ne yaptın?

cok gecmis olsun cnm tekrardan Allah tekrarını göstermesin
salla görümceki :)

ille 39 40 derecede havale geçirilecek diye bişey yok 38 de olabilir ya da ateş 36dan aniden 39 oldu bunu farketmek çoğu zaman imkansız, havalenin beyin hasarına sebep olduğu halk arasında söylenegelmiş bişey aksine beyin kendini kapatıyo zaten, vücutla bağını kopardığı için vücutta kasılmalar vs oluyo aileyi korkutan bu görüntü yoksa beyinle ilgili sıkıntı yok, beyni etkileyenbi durum varsa mutlaka başka bi hastalıktan epilepsi ensefalit gibi

epey makale okudum konuyla ilgili blog yazıları kişisel tecrübeler. ..

Selam guzeller, keyifli haftalar;)

Mavi01 tutacagim kismetse canim. Gecen senekuleri de ramazandan sonra kaza ederim, Allah tan bir mani gelmezse. Sende ne var ne yok canim?;) Soru sorup gidiyorsun, senden bihaberiz;)

Back
X