2014 Nisan annelerinin minik bebislerine aldığı ciciler

Güle güle kullansın çok güzeller. Travel sistem joie marka mı bende bunu beğendim oysa eğer nasıl kullanışlı görünüyor mu?

teşekkür ettim..evet canım travel sistem banada arkadaş hafifliğinden dolayı çok methetti..kullanışlı gözüküyor arkadaşlar denemişler çok memnun kalmışlar..en azından çook hafif

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

teşekkür ederim canım.özellikle battaniyeleri öerak etmiştim.bu markaların mağazaları yok sanırım dimi.internetten alcam yani ?

Ben gezerken mağazaları görmedim canım bu tarz battaniyeler.
butikbebe de biba diye bir katagorideydi alırken.
Ama etiketin de denokids Clothes for fun yazıyor bi bak istersen.
Epatları 80x70 polar ama sıcak tutar bebeğini.
Ben çok beğendim.

teşekkür ederim canm.ben üye değilim butik bbeye oyüzden göremiyorum.üyede olamıyorum.battaniyelere bayıldım :) ne kadara aldın?

teşekkür ederim canm.ben üye değilim butik bbeye oyüzden göremiyorum.üyede olamıyorum.battaniyelere bayıldım :) ne kadara aldın?

Kapıda ödeme seçeneği de var canım, aklında bulunsun.
İndirimli fiyatıydı sanırım tanesini 22 tl ye aldım.

oğlumun odasında perde ve lambası kaldı sadece
Eki Görüntüle 977364

uyku setimiz 9 lu takım halinde bornozundan çamaşır torbasına kadar herşeyi içinde

uyku setini yanlış yüklemişim

Son düzenleme:
kızlar kaç tane badi aldınız bebişlere.0-3 ay uzun kollu sıfır kollu ve kısa kollu olan çıtçıtlı badileri soryorum.birde kaç tulum.yine 0-3 ay.ben nr kadar yeterli karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…