2014 Nisan annelerinin minik bebislerine aldığı ciciler

ayyyy cok guzell ben bu bolumu hıc gormemıstım kızlar masallah bazılarınız alısvverıs yapmıs ben daha erken dıye dusundugum ıcın hıc bıse almadım bı kac ablamın hedıyesı harıc ama cok guzel olmus 2 ay sonra renk gelır zaten

Oglum su anda 9 aylik. Ozellikle ilk dogdugunda hep organik pamuk ve dogal boyadan yapilmis kiyafetler aldim, simdide ozellikle ic bodylerini mutlaka guvenilir tekstil aliyorum. Ne yazik ki cok secenek yok. Bir site var, farkli markalari satiyor, dogadan bebegime diye google dan aratinca cikiyor. Bir de hep sabun tozu kullandim. Yumusatici hic kullanmiyorum, o direk camasirda kaliyor cunku.

Herşeyi çok güzel bebişinin maşallah
Eşinin seçtiği bebek odası enfes gerçekten çok zarif...
Hem temiz kalırsa kardeşi içinde kullanırsınız =)
Herşeyi hazırlamışsın sen tatlım..
Hastane çantanı hazırlasan bitti hazırsın =)

valla aklima gelenleri aldim can sagligi ile gelsin prensesim de eksikleri tamamlanir bi sekilde
bana lohusa geceligi lazim bi onu da eminonunde bi model begendim ama bedeni yoktu
S diye lohusa bedenimi olur yaaaaaaa sinir oldum
"arkadaslar bu kadinciklar hamileyken kilo aliyorlar m-l-xl hatta xxl olmali bedenler biz ona gore calisalim su gecelikleri" demiyorlar

Bebeişlerin hepsi cicilerini güle güle kullansın hepsi de çok şirin.

şimdi sizdeki cicileri görünce panikledim valla.kızkardeşimin düğünü vardı onun telasından bişey alamadım fırsat olmadı. Daha yeni almaya başlayacagım bakalım

Canım şu sepet beşiği be kadara aldın?
Ayrıca sallanıyor mu?
Ben artık çok kararsızlaştım.
Ana kucağımı almalıyım, yoksa sepet beşik mi kendi odamıza koymak için
Ürünün geldiğinde durumu benimle paylaşırsan çok memnun olurum.

canim 380 lira dedi 330 a aldik eminonunde bi bebek ceyiz magazasindan
yatak odasi icin dusunuyorsan bende bu daha mantikli cunki ana kucaginda yatamaz ki :26:
ben o ana kucaklarinda kararsizim o yuzden bunu tercih ettim sallaniyor da
tabiki paylasirim persembe esim almaya gidecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…