2014 nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar

ayyy hadi hayırlısı canm bende çarş 21:00 de vuruldum çatlatmayı cuma sabahı aldılar benden

yarın verecekler bebişlerimi bakalım saat kaçta olacak dondurulmuş kalacak mı heyecan stres heyecan stressss.....

Slm kızlar nezamandan beri giremiyordum yumoşlarım toplandı 7tane 4 tanesi dölendi ama 2 tanesi bölündü kuzucuklarım çok direnmedi Pazartesi günü yavrularımı aldım şimdi o uzun ve heyecanlı bekliyişteyiz artık hayırlısı rabimden kızlar giremiyorum fazla ama aklım sizle rabim yardımcımız olsun

şimdi beklemedeyim 8. gün bugün 3 gündür drar testi yapıyorum sabahları hepsinde silik çizgi beliriyor yalnız aklımı karıştıran siteler oldu canım sıkıldı

bebetime die bi test var eşim ondan almış hep onu yaptım yani ama bazı sitelerde güvenilir olmadığı yazılmış 4tanenin 4ü de hata vermiş olabilir mi ??

test için de çok erken cumartesi yaptırmam lazım kanı dr um ööle istiyo

Canım çok erken zaten ilaçların etkisiyle o silik çizgi çıkıyo sen cumartesiyi bekle kanda baktım 20mi geçtiyse tamamdır inşallah azkaldı canım sabret konuş kuzunla anlat ona bu günleri sitres yapıpta üzme kuzunu

kızlar test yaptırdım cuma günü 166 3 gün sonra 379 çıktı umarım bi sorun yoktur hamileleik devam eder ve isteyen herkesin aşına olsun işalllah

Selam kızlar :) Bende 10 Nisan da ilaçlarıma başladım. Umut tüp bebekte yaptırıyorum, merkezde 2. denemem olacak ama bu 3. denemem. Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah:34:

canım tedavin hayırlı olsun suanki durumun ne?bende 5 nisanda başladım aynı umutta 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler şuan transferimin 6.günü bakalım hayırlısı.

kızlar test yaptırdım cuma günü 166 3 gün sonra 379 çıktı umarım bi sorun yoktur hamileleik devam eder ve isteyen herkesin aşına olsun işalllah

canım hayırlı olsun inş.bu şekilde devam eder.benimde transferin 6.günü dua istiyorum artık hamiş anne sayılırsın duaların kabul olur inş.

canım hayırlı olsun inş.bu şekilde devam eder.benimde transferin 6.günü dua istiyorum artık hamiş anne sayılırsın duaların kabul olur inş.

işalllah canım işalllah 5. gün embriysu demek 6. gündesin

tavsiye etmiyorum ama ben 5. gün idrarda silik gördüm :)) önceden de tüp yaptırdığımda 9. gün silik çkmıştı belli olmuyo yani

umarım hersey istediğin gibi olur sağlıkla gelir bebiş yada bebişlerrrr:emir_bebek::49:

Gözün aydın hamile olduğunu okuyunca bende umutlandım :) çok heyecanlıyım. 10 yumurtamdan 5 i döllenmiş ve bölünmüş doktor şuan çok sağlıklılar demişti dün, bugünde transfer günü için bilgi verecekler. Foruma yeni üye olduğum için kullanmayı tam bilemiyorum zamanla alışırım heralde

canım tedavin hayırlı olsun suanki durumun ne?bende 5 nisanda başladım aynı umutta 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler şuan transferimin 6.günü bakalım hayırlısı.

Benimde 5. gün embriyosu ve bugün 5.günüm 2 tane transfer ettiler... Bu kez çok kötü oldum transferden sonra mide bulantım ve nefes darlığı çektim ama doktorum normal olduğunu söyledi. 2 serum yedikten sonra düzeldim şuan rahatım. Bakalım 9 Mayıs test günüm :)) bekliyorum sabırsızlıkla :)))

bugün tüp bebek tedavisine başlıyoruzz 7. denemem ve umarım son olur
istanbulda brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman ile başladık
aynı zamanlarda başlayan arkadaşlar varsa konuşalım haberleşelim beraber gün sayalım :))

amanın amanın kız sonunda bebıs mı bekliyorsun cok amaaaa cokk sevındım rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

yok aslında çok düşük doz veriyorlar.hassas olduğum için.bi de ohss oluyorum.ilaçların dozu az da olsa yumurtalarım hızlı çalışıyo

yok canım ya bn ohss den ölüyodum ilk transferde her drumu uyardım bööle bööle die
bu tedavide 137.5 ile başladık sonra 125e düştük ve tamamladık
21 salıklı yumoş çıktı

Back
X