• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar

bende 8 nisan da tedaviye başladım.bugün kontrolüm var ve bu benim 8. denemem Allah herkesin yardımcısı olsun
mrb bişi sorabilirmiyim ben bikere tüp bebek yaptırdım tutmadı kanamam başladı parçalar gelmeye başladı aşırı istifar ediyorum halsizlik ve iştahsızlık var acaba sizdede oldumu neden oluyo nolur yardım :(

kızlar bugün transferim gerçekleşti iş beklemeye kaldı bakalım nasıl olacak :)

Zaten en kasıntılı zaman beklemek :17: Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

offf yaaa sorma geçmeyecek bi çözüm ürettim tabiii 7. deneme olunca.. izlediğim takip ettiğim dizileri izlemedim biriktirdim şimdi onları film gibi izlicem bi keresinde yeni bi diziye başlamıştım çok bölümlü o da ii olmuştu tavsiye edilir :)

bugün tedavimin 10 günü.bu akşam çatlatma iğnesi yaplacak.cumartesi yumoşlar toplanacak.büyük ihtimalle çarşamba transferim olur.pct de yaptırıcam

bugün tedavimin 10 günü.bu akşam çatlatma iğnesi yaplacak.cumartesi yumoşlar toplanacak.büyük ihtimalle çarşamba transferim olur.pct de yaptırıcam

bende 6. denemede yaptırmıştım bu dr um yapmadı co culture yapay rahim yapıldı histerekopi yapıldı ek olarak
yumurta sayın hakkında bişey söyled,ler mi
2. günnn bitiyorr

Son düzenleme:
Benden de 2 kere 30 yumoş aldılar ama sonrasında ohss oldum vücudum su topladı 9 aylık hamile kadar şişti karnım sonra rahimden karın boşluğuna girip 2 kerede toplam 2.5 litre su alındı çok sıkıntılı bi dönemdi benm için o zaman 300 ünite vuruluyodum bu tedavi de 137.5 ile başladık sonra 125 ile bitirdik ona rağmen karnımda hafif şişlik var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benden de 2 kere 30 yumoş aldılar ama sonrasında ohss oldum vücudum su topladı 9 aylık hamile kadar şişti karnım sonra rahimden karın boşluğuna girip 2 kerede toplam 2.5 litre su alındı çok sıkıntılı bi dönemdi benm için o zaman 300 ünite vuruluyodum bu tedavi de 137.5 ile başladık sonra 125 ile bitirdik ona rağmen karnımda hafif şişlik var

Seni buralarda görmek ne güzel canım aradım bir kaç kere seni ama kapalıydı telin kıbrısta olduğunu düşündüm demek İstanbul dasın :42:rabbim yüzünüzü güldürür inş. canım bir daha bu işlerle uğraşmazsın 2 cücükde gelince hiççç işin olmaz tüple inş. ....İsteyen herkese hayırlısıyla bunaltmadan verir allahım inş.bolll şans çok öpüyorum böyle bekliyorum :49:

Sağol canm yaaa başladık bakalaım bi maceraya daha bekliyoruz sonucunu hayırlısı ise olsun die dua ederek ... Kızlarımı öp yerimeee

Bende bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım. Biraz korku biraz heyecan gonal f de 4.Günüm doktorum 11 yumurta saydı pazartesi büyük ihtimal toplarız dedi. Benim gibi sebepsiz infertilite olan var mı aranızda? Burdan dertleşelim istiyorum çünkü ailemde dahil kimseye tüp bebek yaptırdığımı söylemedim.

kızlar birde bana transfer sonrası decapeptyl 2 doz iğne verdi doktor söylemeyi unuttum
yarın yapacakmışım şimdi aklıma geldi
niye verdiki onu doktorum acaba
transfer sonra decapeptyl iğne kullanan oldumu aranızda??

Bende bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladım. Biraz korku biraz heyecan gonal f de 4.Günüm doktorum 11 yumurta saydı pazartesi büyük ihtimal toplarız dedi. Benim gibi sebepsiz infertilite olan var mı aranızda? Burdan dertleşelim istiyorum çünkü ailemde dahil kimseye tüp bebek yaptırdığımı söylemedim.
Bence sevdiklerinle paylaşmalısın. Böylece daha kolay oluyor. Ben öyle yapıyorum. Ailemin ve dahi bazı iş arkadaşlarımın ve amirimin bile haberi var. Çünkü bizim de sebepsiz infertilite ve kaç kere deneyeceğimizi, tedavinin ne zamana kadar süreceğini bilmiyorum. Etrafımda hislerimi paylaşabildiğim sevdiklerim olması beni rahatlatıyor. Hem neticede süreçte başıma ohss vb kötü durumlar da gelebilir, birilerine izahat vermeden bana hemen yardım edeceklerini bilmek de rahatlatıcı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bence sevdiklerinle paylaşmalısın. Böylece daha kolay oluyor. Ben öyle yapıyorum. Ailemin ve dahi bazı iş arkadaşlarımın ve amirimin bile haberi var. Çünkü bizim de sebepsiz infertilite ve kaç kere deneyeceğimizi, tedavinin ne zamana kadar süreceğini bilmiyorum. Etrafımda hislerimi paylaşabildiğim sevdiklerim olması beni rahatlatıyor. Hem neticede süreçte başıma ohss vb kötü durumlar da gelebilir, birilerine izahat vermeden bana hemen yardım edeceklerini bilmek de rahatlatıcı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın bende ilk senin gibi düşündüm doktoruma danıştım ama o eğer kendimi iyi hissediyorsam paylaşmamanın iyi olacağını söyledi. Şimdi iyiki paylaşmamışım diyorum. Devamlı oldu mu olmadı mı vs konuştukça stres oluyoruz aslında. Tabi herkesin anlayışı farklı canım sanada paylaşmak iyi gelmiş ne güzel

Back
X