Katiliyorum zeytinyagi konusuna :)
Beni de bebekken ilik zeytinyagi ile ovuyorlarmis. Gazli bir bebekmisim, rahatliyormusum.
Ben ameliyat olup eve ciktiktan sonra ameliyat gazimi cikaramamistom, wc ye de cikamamistim. Karnim oyle sisti ki dikislerim patlayacak diye korkuyordum. Annem ilik zeytinyagi ile karnimi ovdu. Gazimi cikardim ertesi gun de wc sorunu ortadan kalkti.
Vardir eskilerin bir bildigi :))
Bu arada ben de dakin sivi deterjan ve yumusatici aldim. Yumusatici eger cok sert olursa cok cok az eklemeyi dusunuyorum. Sabin tozu erimeyebilir. Elimizde yikarsak da yuksek isida yikamayinca makine kadar hijyenik olmayabilir.
ilk bebekten tecrübelerim ile yazıyorum bir hatırlatma daha ıslak mendil dışarda işimizi kolaylaştırıyor doğru ama evde ılık su ve pamuk kullanın...hatta bir bayan çocuk doktoru bana bebeğimin altını havlu peçeteyi ıslatıp temizlememi söyledi...ama mutlaka kurulayıp kapatın...bir baş havlunuzu (bambu havlu olması tercih) bunun için feda edip altına açın yıkayın kurulayıp kapatın...pişiği varsa kremleyip yağlayıp kapatın
Canım bende yumuşacık olsun mis gibi koksun çok istiyorumda yumuşatıcı konusunda derin tereddütlerim var kafanı karıştırmak istemem ama! Şimdi bu yumuşatıcı makinede son suyuna katılıyoya ii durulanmıyomuş sonuçta kimyasal diyo çalıştığım hocam o evinde çocuğuna kullanmıyomuş napcaz bilmem !
Şimdi benim 50 lik yüksek çıktı 100 lük yaptırcam ya bu cuma işte cuma dan üç gün önce yani salı çarşamba perşembe bi diyet verdi içinde reçel tatlı şekerli şeyler var bol bol onları yiyince şekerin çıkacak ya bi de 100 grlık şekerli su içicen bakalım kaça kadar fırlıyo ona bakıcak sana vermedilermi bu ddiyetten sende 100 lük yaptırcan dimi?
Chicco dan aldım şampuanı 7tl di iki kutu aldımKızlar dün chikoya baktım bebek tulumları 70den başlıo.kışlıklar.Çok pahalı ya.
Şampuan hangi marka düşünüyorsunuz
Bu deterjanın bu kadar gittiğini ilk kez duydum
sen bi dene canım gerçekten o kadar gidecekse bende alayım
8 ay da 80 lira demek aylık 10 liralık deterjan masrafımız olur
yumuşatıcı da yumoşunkini dediler bana ama bilemiyorum
Canım büyüklerin bi bildiği elbette vardır
doğal olduğu sürece bebeğe ne zararı olacak ki hem zeytinyağının
canım sabun tozu ile yıkamanın bi zararı var mı peki?
bebek kıyafetleri hep 30 derecede yıkanıyor yaaa erir mi acaba ya da çıkar mı deterjan kalıntıları kıyafetlerinden
Evet canım ben de 100'lük yaptırcam da bana doktorum şunu ye bunu yeme gibi şeyler söylemedi, normal beslenme düzenime devam etmem gerektiğini düşündüğü için böyle yaptığını düşünüyorum. Ben kendim dikkat etmem gerektiğini düşündüm ondan azalttım şekerli şeyleri.
Ama ben hala anlayamadım senin doktorunun amacını, sen bol şekerli şeyler yiyip bir de 100'lük şekeri içtiğinde test sonucunun yüksek çıkacağı çok belli, neye bakarak neye göre teşhis koyacak senin doktor?
Chicco dan aldım şampuanı 7tl di iki kutu aldım
Valla görümcem dedi ben onun yalancısıyımben de denicem bakalım, bebiş kıyafetleri az oluyo ya az kullanılıyo demek ki. Yumoş'un bebiş için olan varsa alır denerim bakalım.
Onu ben de hep düşünüyorum bebek modu var makinamın, 30 derece gösteriyo, mikroplar falan ölür mü ki o kadar soğuk suda :44:
Valla görümcem dedi ben onun yalancısıyımben de denicem bakalım, bebiş kıyafetleri az oluyo ya az kullanılıyo demek ki. Yumoş'un bebiş için olan varsa alır denerim bakalım.
Onu ben de hep düşünüyorum bebek modu var makinamın, 30 derece gösteriyo, mikroplar falan ölür mü ki o kadar soğuk suda :44:
Canım ya o kadar etkiliyomu ya of ya meyve yedikten sonra ölçtünmü?
Evet etkiloyomuş denemiş oldum, meyveyi süt yoğurda karıştırıp yiyosun seyreltiyosun yani
Evet canım ben de 100'lük yaptırcam da bana doktorum şunu ye bunu yeme gibi şeyler söylemedi, normal beslenme düzenime devam etmem gerektiğini düşündüğü için böyle yaptığını düşünüyorum. Ben kendim dikkat etmem gerektiğini düşündüm ondan azalttım şekerli şeyleri.
Ama ben hala anlayamadım senin doktorunun amacını, sen bol şekerli şeyler yiyip bir de 100'lük şekeri içtiğinde test sonucunun yüksek çıkacağı çok belli, neye bakarak neye göre teşhis koyacak senin doktor?
Canım zaten olay orda işte yani şeker problemi olmayan biri o tatlı şeyleri yediğinde şekeri çıkmıyor, istediği kadar yesin. şeker problemi olanda çıkıyor. Tatlı yenmediğinde herkesinki normal değerde. Yinede çok aklın karışmasın tabi günlk nasıl gidiyorsan öyle devam etmen en güzeli. Bide illa 50 lik yüksek çıkınca 75 liktede çıkma durumu olmuyor. 75 likte 50 likten farklı olarak 2. Saat şekerede bakıyolar. Rahat ol İnşallah çıkmıycak
Kızlar ben gebelikten önce 4 kilo verdim.gebeykende 2 kilo verdim.toplamda 6 kilo verdim.şimdi tekrar eski kilomu alfım hızla.76 kiloyum çokmu fazla almışım.nefes almakta ve yürümekte şimdiden zorluk çekiyorum.siz kaç kg aldınız
Şimdi kaç aylıksın.
25+1 haftalığım
Canım büyüklerin bi bildiği elbette vardır
doğal olduğu sürece bebeğe ne zararı olacak ki hem zeytinyağının
canım sabun tozu ile yıkamanın bi zararı var mı peki?
bebek kıyafetleri hep 30 derecede yıkanıyor yaaa erir mi acaba ya da çıkar mı deterjan kalıntıları kıyafetlerinden
herkese günaydın kızlar...
bugün size bir kaç sorum olacak
1.soru: Mothercare fabrika satış mağazası tam olarak nerede bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
2.soru: İlk gebeliği yaşayan arkadaşlar gebeliğinizle ilgili hiç bir problem yokken doktorunuz sizi hangi doğuma yönlendiriyor normal mi sezeryan mı?
Arkadaşım 37. haftasında her şey normal giderken çatı muanesine kadar doktoru ona normal doğum yapacağını söyledi..dün kıza demişki eğer normal doğum yaparsan gelecekte idrar kaçırma problemin olabilir..ve yeni evlisin cinsel hayatın eskisi gibi olmayabilir demiş kızın morali çok bozuk,,,ya doktor uğraşmak istemiyor yada gerçeklik payı var ...
Şimdi kaç aylıksın.
Kızlar ben gebelikten önce 4 kilo verdim.gebeykende 2 kilo verdim.toplamda 6 kilo verdim.şimdi tekrar eski kilomu alfım hızla.76 kiloyum çokmu fazla almışım.nefes almakta ve yürümekte şimdiden zorluk çekiyorum.siz kaç kg aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?