Cok gecmis olsun Aysbozz

umarim diyetle sekerin duzene girer. Benim esim de birkac kez diyetisyen kontrolunde diyet yapti. Her seferinde ilk 2-3 hafta cok zorlanmisti, sonra alisti.
Ne olur moralini bozma ve lutfen drlari dinle ve burasi haric hic bir siteyi okuma. Beni oteki topikten hatirliyorsundur. Bu yuzden esim hamileligin en basindan beni dra sikayet etmisti. Internet yasak bana. Birsey okuyup esime soylesem bile nerden duydun, dr mu soyledi diyor ve kiziyor. Lutfen sen de okuma. Benim babamin yegenlerinde diyabet var, fakat eskiden seker yuklemesi testi yapilmadigi icin hamilelikte yukseldigini bilmiyorlarmis. Bir tabesi iki hamileliginde de 30 kilo uzeri almis, bebekler de 4.5 ve 5 kg dogmus. Digeri de yine 4.5 kg uzeri iki cocuk dogurdu. Cok sukur kilo haric cocuklarda hic bir problem cikmadi, bazisi uniyi bitirdi bazisi da uni okuyor. Benim kisitli bilgim var hamilelik diyabeti konusunda, yanlis biliyor olabilirim fakat asiri kilolu bebek disinda zarari yok diye biliyorum. Kaldi ki sen bilincli davraniyorsun ve diyetini uyguluyorsun. Insallah yeterli olur ama olmazsa bile insulinlr caresi var. lutfen baska kotu birsey dusunme, kotu seyler de okuma canim.