2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım masallah bu kadar dogalını Allah bıze de nasıp eder ınsallah.Bu arada normal dogum dedıklerı kadar zor mu gercekten?

Bence kolay bebek vücuttan ayrıldığı anda maraton koşacakmış kadar güçüğ ve ii hissediyorsun harika bi duygu vücüdun hiç bozulmuyor sancı kısmı zor ama hepi topu bir kaç saat bilemedin yarım gün bide ağrı araları hiç bi şeyin yok dinleniyorsun yalnız düşünce gücü öemli korku hem sancıyı kaçırıyor hemde acıyı arttırıyor benim eşim doğumda da sancı çekerken de yanımdaydı. belime yaptığı masaj çok iyi geldi yürüdüm konuştum şu an sezeryandan korkuyorum....

Hakikaten çok kanaman olmuş, canım... Ben öyle bir şey yaşamadım...

Doğumdan sonra ebeler rahmin içini temizlemediler mi ki?

Gerçi ertesi gün benim de öyleydi, kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum... Ama doğumdan sonra tam 17 ay adet olmadım, sürekli bir hamilelik korkusu yaşadım, paranoyak gibi gebelik testi alıp yapıyordum...

Hep ates basiyor beni, hep terliyorum. Dedigin gibi sirilsiklam uyaniyorum. İyi ki de son aylarimiz yaza denk gelmiyor :)

bende çok kararsızım senin gibi. dr. browns biberonlarını içinde aparatından dolayı temizleme zorluğu var diyorlar. bende avent natural, nuby doğal dokunuş ve chicco step up arasında kaldım

bende çok kararsızım senin gibi. dr. browns biberonlarını içinde aparatından dolayı temizleme zorluğu var diyorlar. bende avent natural, nuby doğal dokunuş ve chicco step up arasında kaldım

aynen bır de nuby dogal dokunus var onu demeyı unuttum ben de 3u arasında kaldım. hem de nuby en uygun fıyatlısı..... chıcco step up kucuk ama sanırım yeterlı buyuyunce eger kullanacaksa alırız.... aventler de guzel . sonradan pompa alırsak onla da uyumlu hem....emzıkte kararımı verdım nuk sılıkon ve bır de kaucuk alacam artık hangısını kullanırsa.....

Bizim evin musluklarında elimi zor yıkıyorum. Çok alçak yapmışlar. Aslıda musluk altında kolay olurdu. Başını en son yıkadığımızda çok kısa sürede biterdi banyosu

:))) olsun canım. En azından annenler yanında olacak. Manevi güçleri yeter sana :) e azcık olcak çatışmalar :)
Bi arkadaşım kayınvalidesinin yıkamasını istwmiyordu. Çocuğu sakat bırakcak diye korkuyodu :))

Bende dr browns var, bir de biberonlar icin firca almaniz lazim zaten. İyice yikayip steril ettikten sonra bir kullanim zorlugu yok canlar.
Bence basliginin sekli itibariyle chicconunki en cok anne gogsune benzeyen. Kolik icin de deligi var.

Ay izlerken çok duygulandım m ağladım :)))
Ben bebek falan yıkıyamam hele ağlayıp videodaki gibi kızarırsa elim ayama dolaşır.

Ayy canım ya. Benim gibi taş kalpli birini bile ağlaytı bu basit banyo videosu
Annelik insanı nekadar değiştiriyormuş meğer. Evet çok ağlıyo sıpalar. Ama şuna dikkat ettim ters çevirip sırtına su döktüklerinde rahatlıyolar gibi
Ay çok şekerler bunlar yaa

Kızlar şu emzik ve biberon konusunda en iyisinin hangisi olduğuna karar verinde alam artık ben anlamıyom sizin yazdıklarınızdan:)

Simdi dr browns un kutusuna baktim, icinde temizleme fircasi da dahil.

Findux :)))) emzigi nuk ortodentik silikon al bebisim. Biberonu da ya chicco step up yada dr browns al.

Yalniz degilsin canim bende cok terliyorum yorgani atiyorum surekli ama isin ucunda usutmek var :/ evin isisini simdilik 25 e sabitledim gece gunduz devam :))

Aranızda makatında aşırı ıkınma yüzünden çatlağı olan var mı?
İki yıl önce ameliyat olmuştum,ardından sıkıntılı bir kabızlık dönemi oldu,makatım çatlamış. Şimdi tuvalette biraz otursam bile adeta içim dışıma çıkıyor,bir sürü baloncuk,rezalet bir durum!
Doğumdan 3 ay sonra ameliyat olabilirmişim. O zamana dek ne yapacağım bilmiyorum. Aranızda işe yarar bir fikri olan var mı?
Not:Hassas bünyelilere pis bir yazı okuttuğum için özür dilerim lakin çok sıkıntılıyım

Güzel haberlerinizi bekliyorum...

Kızlar soruma kimse cvp yazmamış
rahim ağrısıyla ilgili bilgisi olan yokmu

ohhh kızlar sanırım hepınızın evı kalorıferlı sıcaktan bahsetmıssınız. ben de gecen haftalarda dondum bızım ev klımalı kısın ne yapacam bılmıyorummmmm((

Kuzenimde vardı o baya bi çekti doğumdan sonra ameliyat dediler ama o olmadı.geçmedi ama eskisi kadar rahatsızlıkta vermedi

gecmıs olsun bu konuda bır bılgım yok

Kızlar soruma kimse cvp yazmamış
rahim ağrısıyla ilgili bilgisi olan yokmu

canım bu konu hakkkında benım bır bılgım yok. benım de bır kac gundur sankı adet olcakmısım gıbı rahımım dolu gıbı sankı ve saga sola dogru donerken acıyor azıcık sanırım bebek buyuyor rahım buyuyor o yuzden bu sıkayetler basladı normaldır dıye dusunuyorum ama seker yuklemesı ıcın doktora gıdınce haftaya soracam

ohhh kızlar sanırım hepınızın evı kalorıferlı sıcaktan bahsetmıssınız. ben de gecen haftalarda dondum bızım ev klımalı kısın ne yapacam bılmıyorummmmm((

Allah yardımcın olsun cnm.tam ocak ayı en soğuk ayy banyoda falan kendine dikkat ett doğumdan sonra.hem kendin hem bebişin için kalın kıyafet ve battaniye stoğu yap bence:)

Sendemi şeker yükşemesi olmadın.ben tam 27 haftalığım daha istemedi benden istemesinde çünkü sabahları mide bulantısıyla utanıyrm bide o suyu içemem:)

4 kasımda benimde renkli ulturasonum varrr.çok merak efiyorum bebeğimi tam görücem ya.şimdilik ailenin en çirkin üyesine benziooo:))))çirkin ördek yavrum

merhabalar

bugün karnımın altında kasıklarımda ağrı var kahverengi kanama oldu çok değil ama günlük pedi değiştiriyorum üç sefer battı dr gitmedim zaten herkes tatilde ne yapsam bilemedim dr da tatilde ist avrupa yakasındayım önereceğiniz bir yer varmı yarın devam edersem gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…