canım masallah bu kadar dogalını Allah bıze de nasıp eder ınsallah.Bu arada normal dogum dedıklerı kadar zor mu gercekten?
doğumdan sonraki ilk tuvalete gittiğimde klozet kan dolmuştu. ilk gece geçince adet kanamasının en yoğun günü gibi oldu... yaklaşık 10 gün azalarak devam etti. sonrada hafif aralıkı akıntı oldu ama tam normale dönmesi 20 günü buldu. 40 çıktığı gün dee ytekrar adet oldum :)
Hep ates basiyor beni, hep terliyorum. Dedigin gibi sirilsiklam uyaniyorum. İyi ki de son aylarimiz yaza denk gelmiyor :)Pijama tercih meselesi tabi birazda alışkanlık . Ben hiç örtmüyom zaten geceleri sıcaktan bi sabaha karşı battaniye alıyom bacamın üstüne lütfedip :)) siz terlemiyonuzmu yaw ben hep sucuk kalkıyom bendemi bi gariplik var acaba??
canım aynı sorun benım de kafamı kurcalıyor. kımısı dr browns cam bıberon dıyor. kımısı avent pes ya da pp bıberon dıyor. ben hangısını alacagımı sasırıdım... gonul ıster kı sutum gelmezse bıberona alısmasın bu sefer anne memesını hıc almaz. bır grup da kasıkla verın anne memesını almazsa dıyor... hem dr browns hem avent de ıkısı pahalı olur dıye dusunyorum bırıne karar vermek lazım. ama sanırım chıcco da anne memesıne en yakın bır tane kucuk boy gordum
kızlar merhaba ben birşey soracağım. bebek için şimdiden araştırmalar yapıyorum. biberon araştırıyorum. anne memesine en yakın ve bpa sı 0 olan biberon araştırıyorum. siz neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz acaba?
bende çok kararsızım senin gibi. dr. browns biberonlarını içinde aparatından dolayı temizleme zorluğu var diyorlar. bende avent natural, nuby doğal dokunuş ve chicco step up arasında kaldım
Bizim evin musluklarında elimi zor yıkıyorum. Çok alçak yapmışlar. Aslıda musluk altında kolay olurdu. Başını en son yıkadığımızda çok kısa sürede biterdi banyosuAnneme hemsire beninaynen boyle yikamayii ogretmis :) ben temmuz dogumlu oldugum icin annem beni 3-4 ay hep lavaboda cesmenin altinda yikamis :)
kis bebegi olduklari icin bizim boyle bir sansimiz yok bence. Suyun sicakligini ayarlayamadigimiz icin ben korkarim.
Tabi canım hergün yıkanırmıymış bebek zaten du bakalım anneler kayınvaldeler derken 2 günde bir yıkarsam iyi ! Ben biliyom başıma gelceği cocuk hergün yıkanırmıymış ,üşütüceksin çocuğu ,kulana su kaçırdın , düzgün tut bırak bıraaak:)))
Bende dr browns var, bir de biberonlar icin firca almaniz lazim zaten. İyice yikayip steril ettikten sonra bir kullanim zorlugu yok canlar.bende çok kararsızım senin gibi. dr. browns biberonlarını içinde aparatından dolayı temizleme zorluğu var diyorlar. bende avent natural, nuby doğal dokunuş ve chicco step up arasında kaldım
Ay izlerken çok duygulandım m ağladım :)))
Ben bebek falan yıkıyamam hele ağlayıp videodaki gibi kızarırsa elim ayama dolaşır.
Kızlar şu emzik ve biberon konusunda en iyisinin hangisi olduğuna karar verinde alam artık ben anlamıyom sizin yazdıklarınızdan:)aynen bır de nuby dogal dokunus var onu demeyı unuttum ben de 3u arasında kaldım. hem de nuby en uygun fıyatlısı..... chıcco step up kucuk ama sanırım yeterlı buyuyunce eger kullanacaksa alırız.... aventler de guzel . sonradan pompa alırsak onla da uyumlu hem....emzıkte kararımı verdım nuk sılıkon ve bır de kaucuk alacam artık hangısını kullanırsa.....
Tamam canım hemen not ediyorumSimdi dr browns un kutusuna baktim, icinde temizleme fircasi da dahil.
Findux :)))) emzigi nuk ortodentik silikon al bebisim. Biberonu da ya chicco step up yada dr browns al.
Yalniz degilsin canim bende cok terliyorum yorgani atiyorum surekli ama isin ucunda usutmek var :/ evin isisini simdilik 25 e sabitledim gece gunduz devam :))Pijama tercih meselesi tabi birazda alışkanlık . Ben hiç örtmüyom zaten geceleri sıcaktan bi sabaha karşı battaniye alıyom bacamın üstüne lütfedip :)) siz terlemiyonuzmu yaw ben hep sucuk kalkıyom bendemi bi gariplik var acaba??
Aranızda makatında aşırı ıkınma yüzünden çatlağı olan var mı?
İki yıl önce ameliyat olmuştum,ardından sıkıntılı bir kabızlık dönemi oldu,makatım çatlamış. Şimdi tuvalette biraz otursam bile adeta içim dışıma çıkıyor,bir sürü baloncuk,rezalet bir durum!
Doğumdan 3 ay sonra ameliyat olabilirmişim. O zamana dek ne yapacağım bilmiyorum. Aranızda işe yarar bir fikri olan var mı?
Not:Hassas bünyelilere pis bir yazı okuttuğum için özür dilerim lakin çok sıkıntılıyım
Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Aranızda makatında aşırı ıkınma yüzünden çatlağı olan var mı?
İki yıl önce ameliyat olmuştum,ardından sıkıntılı bir kabızlık dönemi oldu,makatım çatlamış. Şimdi tuvalette biraz otursam bile adeta içim dışıma çıkıyor,bir sürü baloncuk,rezalet bir durum!
Doğumdan 3 ay sonra ameliyat olabilirmişim. O zamana dek ne yapacağım bilmiyorum. Aranızda işe yarar bir fikri olan var mı?
Not:Hassas bünyelilere pis bir yazı okuttuğum için özür dilerim lakin çok sıkıntılıyım
Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Kızlar soruma kimse cvp yazmamış
rahim ağrısıyla ilgili bilgisi olan yokmu
ohhh kızlar sanırım hepınızın evı kalorıferlı sıcaktan bahsetmıssınız. ben de gecen haftalarda dondum bızım ev klımalı kısın ne yapacam bılmıyorummmmm((
Sendemi şeker yükşemesi olmadın.ben tam 27 haftalığım daha istemedi benden istemesinde çünkü sabahları mide bulantısıyla utanıyrm bide o suyu içemem:)gecmıs olsun bu konuda bır bılgım yok
canım bu konu hakkkında benım bır bılgım yok. benım de bır kac gundur sankı adet olcakmısım gıbı rahımım dolu gıbı sankı ve saga sola dogru donerken acıyor azıcık sanırım bebek buyuyor rahım buyuyor o yuzden bu sıkayetler basladı normaldır dıye dusunuyorum ama seker yuklemesı ıcın doktora gıdınce haftaya soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?