2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende 75 ten 66 ya düştüm sonra hamile kalmışım mide bulantısından 64 e düstüm şimdii 76 kiloyuuuumm:5:
Aynı kilodayız ama benim gebe kalmadan önceki kilom olduğu için zaten göbekliydim çok gebe oldum belli olmuo 27 haftalığız kızım olacak

Ben toplamda 4 kilo aldım iştahımda kesik akşam yemeğinde 3 köfteyi bitiremiyorum yiyememekte çok kötü bişeymiş gerçekten !

Aynı kilodayız ama benim gebe kalmadan önceki kilom olduğu için zaten göbekliydim çok gebe oldum belli olmuo 27 haftalığız kızım olacak
bende göbekli,ydim erimeye başlamişti tam diyodum ki 5 kilo daha veriyim fıstık olcam evlendiğim kiloya düşcem bide baktım hamileymişim verdiğim kiloları fazla fazla aldım ama yılmaycaaann bebiş doğsun hele başlicam spora:27:

iyimm canikom sen napıyon nasıl gidiyor bebiş ii mi sen iii misin biz iyiyiz cok şükür:54:
:16::16:çok şükür iyiyim kuzum bir 28 olaydım eyi olucekti:43:
paşam ayşe kayra nasılsınız

ben 81+700 geliyordum şimdi 83 geliyorum diyete gene devam :32::32:hast olanlara allah şifa versin yatarak zor oluyor gene boynum agrıdı ben çıkıyım gene gelirim işşallah:5::5:

Canım göbek bağını ıslatmadanmı yıkıcaz pamukla felanmı kapatcaz napcaz anlamadım?
yok canım kapatma sadece etrafına vazelin sür köküne su kacmasın suyu göbek deliğinden uzak tut vazelin sürdük die su dökmeyin o kısma o tedbir amaclı bi damla su olursa gecmesin die.Bebeği küvet filesine yatır önce dikkatlice ön tarafı yıka ,sonra bebeği sol koluna karnı üzerine göbek deliğini acıtmadan yatır sırtını yıka en son kafasını yıka tabi biri yardım etsin sana ilk aylar yalnız korkuyo insan. Merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin pek anlatamadım gibi....

:16::16:çok şükür iyiyim kuzum bir 28 olaydım eyi olucekti:43:

ben 81+700 geliyordum şimdi 83 geliyorum diyete gene devam :32::32:hast olanlara allah şifa versin yatarak zor oluyor gene boynum agrıdı ben çıkıyım gene gelirim işşallah:5::5:
olsun canım takma KİLOYU ÜÇ HAFTACIK KALMIŞ NOLCEK SANKİ OLUR ALLAHIN İZNİYLE:34:

ettim birden oldum hiç belli etmedi dün birden yatırdı beni ilaçta içemiyorum düzelmem alerjim var grip olmamam gerek oldum mu1 sene tekrar eder durur
ilac vermiyo zati doktorlar dedim ya üc acil gezdim gözüme bi damla yazmadılar en son doktora oğluma verilen damlaları sordum ilac rehberine filan baktı kullanabilirsin dedi ohh bee dedim kullanıyorum simdi ii geldi zaten oğlan iki yasında bebe ona zarar vermiyosa karnımdakinede vermez dedim.sen ıhlamur iç ii geliyor bana

Back
X