Aynı kilodayız ama benim gebe kalmadan önceki kilom olduğu için zaten göbekliydim çok gebe oldum belli olmuo 27 haftalığız kızım olacakbende 75 ten 66 ya düştüm sonra hamile kalmışım mide bulantısından 64 e düstüm şimdii 76 kiloyuuuumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı kilodayız ama benim gebe kalmadan önceki kilom olduğu için zaten göbekliydim çok gebe oldum belli olmuo 27 haftalığız kızım olacakbende 75 ten 66 ya düştüm sonra hamile kalmışım mide bulantısından 64 e düstüm şimdii 76 kiloyuuuumm![]()
o kadar oluyor mu kanama yaaa
valla korkuyorum bende, bi yandan süt bi yandan kan vücut iyice susuz kalmasın
iyimm canikom sen napıyon nasıl gidiyor bebiş ii mi sen iii misin biz iyiyiz cok şükürayşekayra bebm nepiyon![]()
bende göbekli,ydim erimeye başlamişti tam diyodum ki 5 kilo daha veriyim fıstık olcam evlendiğim kiloya düşcem bide baktım hamileymişim verdiğim kiloları fazla fazla aldım ama yılmaycaaann bebiş doğsun hele başlicam sporaAynı kilodayız ama benim gebe kalmadan önceki kilom olduğu için zaten göbekliydim çok gebe oldum belli olmuo 27 haftalığız kızım olacak
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor???paşam ayşe kayra nasılsınız
iyimm canikom sen napıyon nasıl gidiyor bebiş ii mi sen iii misin biz iyiyiz cok şükür![]()
Canım göbek bağını ıslatmadanmı yıkıcaz pamukla felanmı kapatcaz napcaz anlamadım?canım yıka bişi olmaz öyle için rahat edermi yaa göbek deliğinin etrafına vazelin sür orayı sudan sakın dikkatli yıka hiççç bişicikler olmaz allahın izniyle merak etmee
nasıl hastasın canım bende yeni iyileşmeye başladım grip zaten 2 aydır var bide bakteriyel konjektivit dedikleri göz hastalığına yakalandım 3 tane acile gittim ama geçiyo şükür...kızlar çok hastayım ölcem bu hastalık nerden çıktı eksiğimdi sanki
ayy canım yaa kıyamam ben dikkat etmedim kendime sende mi etmedin de oldu böle?üşütmüşüm grip oldum bademciğimde yok faranjitim kulaklarıma vuruyo nefes alamıyorum
ayy canım yaa kıyamam ben dikkat etmedim kendime sende mi etmedin de oldu böle?
iyimm canikom sen napıyon nasıl gidiyor bebiş ii mi sen iii misin biz iyiyiz cok şükür![]()
paşam ayşe kayra nasılsınız
yok canım kapatma sadece etrafına vazelin sür köküne su kacmasın suyu göbek deliğinden uzak tut vazelin sürdük die su dökmeyin o kısma o tedbir amaclı bi damla su olursa gecmesin die.Bebeği küvet filesine yatır önce dikkatlice ön tarafı yıka ,sonra bebeği sol koluna karnı üzerine göbek deliğini acıtmadan yatır sırtını yıka en son kafasını yıka tabi biri yardım etsin sana ilk aylar yalnız korkuyo insan. Merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin pek anlatamadım gibi....Canım göbek bağını ıslatmadanmı yıkıcaz pamukla felanmı kapatcaz napcaz anlamadım?
olsun canım takma KİLOYU ÜÇ HAFTACIK KALMIŞ NOLCEK SANKİ OLUR ALLAHIN İZNİYLEçok şükür iyiyim kuzum bir 28 olaydım eyi olucekti
ben 81+700 geliyordum şimdi 83 geliyorum diyete gene devamhast olanlara allah şifa versin yatarak zor oluyor gene boynum agrıdı ben çıkıyım gene gelirim işşallah
![]()
Tamam canım yazdım yastığı doktorun bloğunun adresini deverdim sen de bir bak ! Yün yorgan alma o zaman sen riske atılmaz pamuk al pamuk mis gibi ev kaloriferlimi?
ilac vermiyo zati doktorlar dedim ya üc acil gezdim gözüme bi damla yazmadılar en son doktora oğluma verilen damlaları sordum ilac rehberine filan baktı kullanabilirsin dedi ohh bee dedim kullanıyorum simdi ii geldi zaten oğlan iki yasında bebe ona zarar vermiyosa karnımdakinede vermez dedim.sen ıhlamur iç ii geliyor banaettim birden oldum hiç belli etmedi dün birden yatırdı beni ilaçta içemiyorum düzelmem alerjim var grip olmamam gerek oldum mu1 sene tekrar eder durur
Bende idil bebeden almışım kızlar 70 tl ye benimki kollu ve kapşonlu altıda poşet gibi işte resmini atam dedim bi türlü beceremedim tariften anlıcanız artık:)