2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
keşke değişmese ama benim de değişmeye başladı, umarım daha fazla soğutmaz kendinden, yoksa ben sevmediğim insanla konuşmaya bile tahammül edemiyorum zorlanırım çok

Ya aslında benim kv çok anlayışlıdır çok şükür bi sorunum yok benim sorunum kendimle genel. Herkese karşı içime atıyorum sesimi çıkarmıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye. Bu yönümü değiştirmeliyim yoksa hep mutsuz olan benim

ben de öyleyimdir, bazen eşime bile söylemek yerine içime atıyorum sonra da içimde kalıyo, başka bi tartışmada gündeme getiriyorum, eşim sen hala ordamısın o zaman niye söylemiyosun gelmiş geçmiş konuyu bari dillendirme diyor. ne derdin varsa o an söyle bak kıracaksan da kırılacaksan da o an olsun bitsin hiç bişeyi sonraya bırakma diye tenbih edip duruyor, çok haklı aslında ama huy işte kolay değişmiyor

Evet canım, beline doluyorlar, bebeği de onun sütüne, sen de kolun, belin ağrımadan emzirebiliyorsun. EN az 20 dakika emzirildiği için, çok işe yarıyor.

Mothercare de gördüm kararsız kaldım fiyat olarak değilde hani büyük bişey ya kullanmazsam nereye koyucam diye düşündüm. Alayım o zaman listeme ekledim tesekkurler canım, hakikaten 20 dk kolumuz belimiz ağrır çok

Sonra bebek hafif oturmaya basladiginda ortasina koyuyorsun devrilmek yok yaninda birinin oturmasina ihtiyac yok kullanisli geldi bana :)) evet biraz buyuk ama ozellikle geceleri bebekler memede uyumayi seviyor. Gunde kac kere emzirecegiz hatta gece uykulu uykulu... Kollara rahatlik :)

Aa ne güzel bide bu işe yarıyo yani, süpermiş. Hastane çantasınada koysakmıki acaba bira büyük valizin yarısını alır ama ben sezeryan olucam daha ii olur gerhalde

Ultrasondan mi anlasilio bebegin buyuk oldugu bi belirtisi var mi? Burda sadece 5.ayda ultrason var birde son ay

Evet canım burda her kontrole gittiğimizde baş çevresi, karın çevresi bacak boyu bide kilosuna bakarak bebek haftasıyla uyumlumu öndemi geridemi onu söylüyorlar.

merhaba arkadaşlar,
bu haftaya kadar karnımda hiçbişey yoktu çokta kilo almadım ama 2-3 gündür felakaet kaşınıyorum zannedersem çatlıyorum gerçi 3.aydan beri bebe yağı kullanıyorum ama çatlak kremi araştırmaya başladım çok pahalılar aranızda krem kullanan varmı ? hangi marka ? percutalfa nasıldır ? çok canım sıkılıyor vallah ilk hamileliğimde çatlak olmadı bunda neden böyle oldu ya

Kızlar şuan ben 28 haftalık oldum şuana kadar ayda bir çağırıyodu doktor. Artık 2 haftada bir çağırıyor sizdede böylemi

Ben babe aldım 90 tl di. Ama benim cildimi nemlendiremedi sürdükten sonra hemen kurudu cildim. Bende aktara bi yağ karışımı yaptırdım o iyi geliyor, yanlız doktorum badem yağı sürme tüylenirsin dedi o yok içinde

keşke değişmese ama benim de değişmeye başladı, umarım daha fazla soğutmaz kendinden, yoksa ben sevmediğim insanla konuşmaya bile tahammül edemiyorum zorlanırım çok

Belki de balından beri öyleler, bize ya farklı bir yüzlerini gösteriyorlar, ya da resmiyet olduğu için biz göremiyoruz. Bana bir derdini anlatsa hemen üzülüyorum onun için, yardım etmek istiyorum. Ne de olsa bana muhteşem bir eş dünyaya getirmiş, onun yüzünden kırmamaya özen gösteriyorum.

O zaman ilk seansta konuşman gereken bir konu şimdiden belli oldu şekerim:)) bunu çözmeye bak..

Piyasada daha ucuzları var canım...Bir dene almadan önce beline dola, ona göre al:))

Kizlar hic konusulmadi ama aranizda korse alan yada almayi dusunen yadaa karni toparlamak icin farkli onlemler olmayi planlayan var mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…