Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke değişmese ama benim de değişmeye başladı, umarım daha fazla soğutmaz kendinden, yoksa ben sevmediğim insanla konuşmaya bile tahammül edemiyorum zorlanırım çok
Ya aslında benim kv çok anlayışlıdır çok şükür bi sorunum yok benim sorunum kendimle genel. Herkese karşı içime atıyorum sesimi çıkarmıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye. Bu yönümü değiştirmeliyim yoksa hep mutsuz olan benim
Evet canım, beline doluyorlar, bebeği de onun sütüne, sen de kolun, belin ağrımadan emzirebiliyorsun. EN az 20 dakika emzirildiği için, çok işe yarıyor.
Amin hepimize inşallah, benimde sezeryan olacak inşallah. Sezeryan olunca 38. Haftadamı alıyolar ?
Sonra bebek hafif oturmaya basladiginda ortasina koyuyorsun devrilmek yok yaninda birinin oturmasina ihtiyac yok kullanisli geldi bana :)) evet biraz buyuk ama ozellikle geceleri bebekler memede uyumayi seviyor. Gunde kac kere emzirecegiz hatta gece uykulu uykulu... Kollara rahatlik :)Mothercare de gördüm kararsız kaldım fiyat olarak değilde hani büyük bişey ya kullanmazsam nereye koyucam diye düşündüm. Alayım o zaman listeme ekledim tesekkurler canım, hakikaten 20 dk kolumuz belimiz ağrır çok
Ultrasondan mi anlasilio bebegin buyuk oldugu bi belirtisi var mi? Burda sadece 5.ayda ultrason var birde son ayewet warrrr !!! benım 1 hafta öndeymiş doktr öle dedi![]()
Sonra bebek hafif oturmaya basladiginda ortasina koyuyorsun devrilmek yok yaninda birinin oturmasina ihtiyac yok kullanisli geldi bana :)) evet biraz buyuk ama ozellikle geceleri bebekler memede uyumayi seviyor. Gunde kac kere emzirecegiz hatta gece uykulu uykulu... Kollara rahatlik :)
Ultrasondan mi anlasilio bebegin buyuk oldugu bi belirtisi var mi? Burda sadece 5.ayda ultrason var birde son ay![]()
merhaba arkadaşlar,
bu haftaya kadar karnımda hiçbişey yoktu çokta kilo almadım ama 2-3 gündür felakaet kaşınıyorum zannedersem çatlıyorum gerçi 3.aydan beri bebe yağı kullanıyorum ama çatlak kremi araştırmaya başladım çok pahalılar aranızda krem kullanan varmı ? hangi marka ? percutalfa nasıldır ? çok canım sıkılıyor vallah ilk hamileliğimde çatlak olmadı bunda neden böyle oldu ya
Psikologumda senin gibi diyor sayın hocam :)) serin kanlılıkla tatlı dille bişeyler söyle içine atma dolarsın. Ama başarabilene
keşke değişmese ama benim de değişmeye başladı, umarım daha fazla soğutmaz kendinden, yoksa ben sevmediğim insanla konuşmaya bile tahammül edemiyorum zorlanırım çok
Ya aslında benim kv çok anlayışlıdır çok şükür bi sorunum yok benim sorunum kendimle genel. Herkese karşı içime atıyorum sesimi çıkarmıyorum aman tatsızlık çıkmasın diye. Bu yönümü değiştirmeliyim yoksa hep mutsuz olan benim
Mothercare de gördüm kararsız kaldım fiyat olarak değilde hani büyük bişey ya kullanmazsam nereye koyucam diye düşündüm. Alayım o zaman listeme ekledim tesekkurler canım, hakikaten 20 dk kolumuz belimiz ağrır çok
Kızlar şuan ben 28 haftalık oldum şuana kadar ayda bir çağırıyodu doktor. Artık 2 haftada bir çağırıyor sizdede böylemi
O zaman ilk seansta konuşman gereken bir konu şimdiden belli oldu şekerim:)) bunu çözmeye bak..
Ultrasondan mi anlasilio bebegin buyuk oldugu bi belirtisi var mi? Burda sadece 5.ayda ultrason var birde son ay![]()