2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ltfn fikir verin bana 7 haftalık hamileyim ANKARA da yaşıuorum kafam allak bullak hangi hastaneye gidecem hangi dr.a gidecem bilemiyorum daha önceden giden varsa ltfn yazarmısınız.

canım ben sleep sheep aldım onunla uyutucam kısmetse anne karnında duydugu sesleri çıkartıyor

Bende uyumaya niyetlenip pijama giyince 4 kere gidiyorum acaip baski oluyo uyuyana kadar cok zorlaniyorum uyuyunca rahatim hic kalkmiyorum sabaha kadar

ne güzel sadece uyuyana kadar sıkıntı ben en az 3 kere kalkıyorum ve her defasında kalktıgımda sanırsın 1 hafta tuvalete girmedim öyle baskı oluyor sonra tekrar uykuya dalana kadar sıkıntı sonra gene kalk resmen son ay bir hamilenin dramı :)

canım hayırlı uğurlu olsun yılbaşı hediyen erkenden gelmiş ne güzel yeni yıla oğlunla birlikte evinde gireceksin
analı babalı büyüsün

inanmıyorummmmmmmmmmm şuan düşündüm de her yer pembeler
sanırım başıma gelse allah korusun ki :)
uzun bir süre pembe giymek zorunda kalır herhalde
ama evlat yani kızı erkeği ayırt edilmez ama nasıl yanılmış yani şok

canım 37+4 de doğum yapan arkadaşlarımda oldu ama çoğunun sıkıntısı vardı ya kordon dolanması vardı ya da
sıkıntılı durumlar vardı herşey yolundaysa 39 haftaya kadar durabilir yani ilk bebeğinse 2. bebekse erken alma durumları olabiliyor eski dikişe baskıdan ama sen bence doktorunla tekrar konuş derim

canım ben son bir hafta için humana still tea çay aldım bir de yemeklere kimyon atmak gazı azaltıyormuş
alabildiğine su içmek zaten hamileliğin başından beri alıştık sudan iyi süt artırıcı yokmuş zaten
ama gaz olmaması için ayaklara ve yiyceklere dikkat etmemiz gerekmiş

her hafta mı bir de 60 derecede canı çıkar be o oyuncağın :)
valla ben kızımın ayıcıklarını 40 derecede yıkadım yıkama talimatındada öyle yazıyodu

ltfn fikir verin bana 7 haftalık hamileyim ANKARA da yaşıuorum kafam allak bullak hangi hastaneye gidecem hangi dr.a gidecem bilemiyorum daha önceden giden varsa ltfn yazarmısınız.

Ben de Ankara'da oturuyorum, hangi ilçedesin?

Şu maykların ölmesi içn 60 derece şartmış canım...

Şu maykların ölmesi içn 60 derece şartmış canım...

ama oyuncagın üstünde 40 yazıyo kafam karıştı valla

Sleep shep neymiş canım?

canım özellikleri bunlar görseli de bu yumuşacık

Çocuğunuz uyku arkadaşı kuzucuğun çıkardığı 4 farklı ses ile mışıl mışıl uyuyacak.
Kuzucuğun çıkardığı huzur ve güven verici sesler: anne kalp atışları, bahar yağmuru, okyanus dalgaları ve balina mırıltıları en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.
Bu sevimli peluş oyuncak, hem çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı hem de uyku arkadaşı olacak.
Çocuğunuzun uyku arkadaşı kuzucuk cırt cırtlı askısı ile kolaylıkla yatak başucuna ya da beşiğin kenarına asılabilir.
Kuzucuğun 4 farklı sesi, ses kutusunu üzerindeki butonlar ile seçilir, ses seviyesi ayarlanabilir.
Otomatik kapanma özelliği 23 veya 45 dakikaya ayarlanabilir.
2 AA pil ile çalışır.
Cloud B firmasından Uyku Arkadaşım Kuzucuk (Sleep Sheep) Avrupa ve A.B.D.?da sayısız ödülün sahibidir.

Eklentiler

• $sleep sheep.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 49

Çok güzel zaten beşiğin kenarına asılcakmış bebişe yakın olmayacak sa problem yok anladığım kadarıyla . Canım yıkanıyomuymuş acaba :))))

eskiden yok muydu bu mikroplar arkadaş kimse ölmedi bunlardan, eskiden alerjik astım bu kadar yaygın değildi biz steril yaşamaya çalıştıkça hastalıklar bırakmıyor yakamızı. ben oğlumun oyuncaklarını hiç yıkamadım hiç de sorunumuz olmadı. yalnızca ilk 1,5 yıl tüylü oyuncak yasak ağızlarına aldıkları için. en fazla kumaş olabilir

böcüğümmm çook sevindim Allah analı babalı büyütsün, vatana millete ana babasına hayırlı evlat, Rabbine hayırlı kul olur inş. Allah maaile hepinize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin, bebişinizle güzel günlerinizi daha mutlu geçirmeyi nasip etsin amiiiinnnnnnnnn

Gozunuz aydın canım:) Allah analı babalı saglıklı buyutsun ınsallah, darısı bızım basımıza.Dogum hıkayenı beklıyorum

Azurem cok gecmıs olsun, Bir an once bebişinin iyileşmesi dileğiyle...

Haklısın canımda her çocuk farklı tabi ne biliyim bunu duyaduyada nasıl koyam! Sizin kafanızı karıştırmıyım tabi ...

canım anneme geldim ben
o kadar çok yapacak işimiz vardı ki kolay kolay giremiyorum nete
bebeğime oda yapmak için , eksiklerini tamamlamak için koştur koştur herşeyi yapmaya çalıştık
çok şükür bir sıkıntımız yok
benimde çatı muayenesinde canım yandı ama elimde olsa normal doğururdum
bol bol dua edlim tatlım dualar tek yardımcımız
sanada duaların için teşekkür ederim
inşallah rahat rahat doğururuz her birimiz

bugün bende aynısını diliyorum sabahtan beri kuzucum
öncelikle geçmiş olsun, güçlü ol
bak en zor zamanları atlattık
benden de geldi sabah ve ben çok korktum
benim normal doğurma şansım da yok nişanım niye geldi onuda anlayamadım açıkcası

ben bilmiyorum o nasıl bir oyuncak yaaa
bende istiyorum neyse ondan , özendimmmmmmmmmmmmmm

merhaba annişler azurem çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebeğin sağlığına kavuşur uğurbocuu hayırlı ömürlü olsun ömaserma aldıkların çok güzel burada okuduktan sonra kurabiyeleri ben mi yapsam demeye başladım bugün de evde temizlik vardı iyi oldu ya içim rahatladı

Canım ne alemdesın, nasılsın?

Selam Sabahmeltemi,

İyiyim cok sukur,ara ara kahverengi sumukumsu sey geliyor ama cok sukur agrim yok, oglumda oynuyor.Cok kafaya takmıyorum. Cok sukur tum hazırlıklarımda tamam. Su 2013 geceydi super olacaktı. 1-2 gunle sene kaybetmesin istiyorum. Allaım hayırlısını versin yinede.

Tesekkur ederim sordugun icin sabahmeltemi.

ayyyy hoşgelmiş sefa vermiş minik prens
Allah analı babalı büyütsün tatlım
darısı bizlerin başına olur inşallah

Kizlarrrrr korkuyorumm
Rahmimde kasilmalar oluyo hafif de sızı
Sizde bu haftalarda boyle seyler oluyomuydu normal mi bunlar acaba
Artik calismasam mi. Korkutucu bursey
Bi de bilen varmidir erken dogum nasil oluyor
Yani insan nasil anliyor

tatlım korkma o kasılmalar normal
erken doğum korkusunu yaşayan biri olarak farkedersin kuzum sancıların geliş şeklinden
ben yattım mecburen ve öylelikle atlattım o riski
eğer erken doğum riskin varsa çalışmamanı öneririm gene de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…