Gözün aydın canım, Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de
Merakla haberlerini bekliyoruz, kendini iyi hissettiğin gibi bize yaz, merakta bırakma
Geçmiş olsun canım, bebişin de en kısa sürede iyileşir inşallah.
Sarılık doğumdan sonra hepimizin yaşayacağı bir tecrübe, ondan kurtuluş yok. Sadece kilosu biraz düşük olan bebişler daha yoğun yaşıyo diye biliyorum. yoksa 3.5 doğsa da hepsi olcak bu sarılığı kaçış yok
Bu arada herkese günaydın kızlar
Sınav hazırlamak için bilgisayara oturunca iki kelam yazayım dedim, telefondan yazmaya pek bi üşenir oldum bu aralar.
Ben anne kokusu oyuncağı aldım, 1 haftadır onunla yatıyorum. Var mı bu amaçla bişey alan merak ettim
Omeserma, sen hala evde misin kuzum? her gün senden doğum haberleri alacakmışım gibi açıyorum siteyi:)
Bende uyumaya niyetlenip pijama giyince 4 kere gidiyorum acaip baski oluyo uyuyana kadar cok zorlaniyorum uyuyunca rahatim hic kalkmiyorum sabaha kadar
arkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun
Allah analı babalı buyutsun ugurbocuuu, darısı başımıza insallah ama zamanında :)
Bir de bir tanıdıgımızın eşi hamileydi , benden 3 hafta ndeydi, onlarda erkek bekliyorlardı. Gecen Salı dogurmus, cinsiyet kız :) Şaka gibi yani, 9 ay erkek diyorlar , dogurunca kız oldugunu goruyorlar.
slm arkadaşlar doktorum ben sezeryan istediğim için cuma gününe ameliyat günü verdi, yani son adet tarihime göre 37+4 te sezeryan olcam, oğlumun kilosu 3.242 olmuş. Doktorun işine karışmak istemedim bişey demedim ama 37+4 erken değilmi acaba ?
selam kızlar geçen arkadaşım dediki normalde olsan sezeryanda olsan doğumdan 1 ,2gün öncesinde çorba ,hoşaf,komposto içmeye başla doğum sonrasında bir kaç gün sıvı tüketmeye bak çok rahatlatıyormuş ayrıca süttede çok faydası oluyrmş..sizler yiyecek içiçek hazırlıkları yapıyormsnz yapıyorsanız neler yapacaksınız :)
Kızlar bende anne kokusunu alsın diye bi arıyla ( vızvız kardeş) uyuyorum iki üç haftadır fakat tvde bir uzman bebişin yanına koyduğunuz oyuncakları her hafta 60 derecede yıkamalısınız dedi e düşündümde kokumu kalır oyuncakkta şaftı kayar muhtemelen :)) genede uyuyom ama muhtemelen yanına koyamam.
ltfn fikir verin bana 7 haftalık hamileyim ANKARA da yaşıuorum kafam allak bullak hangi hastaneye gidecem hangi dr.a gidecem bilemiyorum daha önceden giden varsa ltfn yazarmısınız.
canım ben sleep sheep aldım onunla uyutucam kısmetse anne karnında duydugu sesleri çıkartıyor
ne güzel sadece uyuyana kadar sıkıntı ben en az 3 kere kalkıyorum ve her defasında kalktıgımda sanırsın 1 hafta tuvalete girmedim öyle baskı oluyor sonra tekrar uykuya dalana kadar sıkıntı sonra gene kalk resmen son ay bir hamilenin dramı :)
canım hayırlı uğurlu olsun yılbaşı hediyen erkenden gelmiş ne güzel yeni yıla oğlunla birlikte evinde gireceksin
analı babalı büyüsün
inanmıyorummmmmmmmmmm şuan düşündüm de her yer pembeler
sanırım başıma gelse allah korusun ki :)
uzun bir süre pembe giymek zorunda kalır herhalde
ama evlat yani kızı erkeği ayırt edilmez ama nasıl yanılmış yani şok
canım 37+4 de doğum yapan arkadaşlarımda oldu ama çoğunun sıkıntısı vardı ya kordon dolanması vardı ya da
sıkıntılı durumlar vardı herşey yolundaysa 39 haftaya kadar durabilir yani ilk bebeğinse 2. bebekse erken alma durumları olabiliyor eski dikişe baskıdan ama sen bence doktorunla tekrar konuş derim
canım ben son bir hafta için humana still tea çay aldım bir de yemeklere kimyon atmak gazı azaltıyormuş
alabildiğine su içmek zaten hamileliğin başından beri alıştık sudan iyi süt artırıcı yokmuş zaten
ama gaz olmaması için ayaklara ve yiyceklere dikkat etmemiz gerekmiş
her hafta mı bir de 60 derecede canı çıkar be o oyuncağın :)
valla ben kızımın ayıcıklarını 40 derecede yıkadım yıkama talimatındada öyle yazıyodu
Şu maykların ölmesi içn 60 derece şartmış canım...
Sleep shep neymiş canım?
ama oyuncagın üstünde 40 yazıyo kafam karıştı valla
canım özellikleri bunlar görseli de bu yumuşacık
Çocuğunuz uyku arkadaşı kuzucuğun çıkardığı 4 farklı ses ile mışıl mışıl uyuyacak.
Kuzucuğun çıkardığı huzur ve güven verici sesler: anne kalp atışları, bahar yağmuru, okyanus dalgaları ve balina mırıltıları en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.
Bu sevimli peluş oyuncak, hem çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı hem de uyku arkadaşı olacak.
Çocuğunuzun uyku arkadaşı kuzucuk cırt cırtlı askısı ile kolaylıkla yatak başucuna ya da beşiğin kenarına asılabilir.
Kuzucuğun 4 farklı sesi, ses kutusunu üzerindeki butonlar ile seçilir, ses seviyesi ayarlanabilir.
Otomatik kapanma özelliği 23 veya 45 dakikaya ayarlanabilir.
2 AA pil ile çalışır.
Cloud B firmasından Uyku Arkadaşım Kuzucuk (Sleep Sheep) Avrupa ve A.B.D.?da sayısız ödülün sahibidir.
Kızlar bende anne kokusunu alsın diye bi arıyla ( vızvız kardeş) uyuyorum iki üç haftadır fakat tvde bir uzman bebişin yanına koyduğunuz oyuncakları her hafta 60 derecede yıkamalısınız dedi e düşündümde kokumu kalır oyuncakkta şaftı kayar muhtemelen :)) genede uyuyom ama muhtemelen yanına koyamam.
arkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun
Selam arkadaşlar,
Cok sukur gece agrı veya kanama olmadı, dedigim gibi kahverengi sumukumsu bir sey geliyor. Gece gelmedi ama Sabah yine ufak bir sey vardıSu 2013'u bitirsek cok iyi olacak.
Az kaldı senın de canım sabretmelıyız.
Azurem - cok gecmiş olsun cnm, Allah yavrunu sana bagıslasın, bir an once alırsın kucagına insallah
eskiden yok muydu bu mikroplar arkadaş kimse ölmedi bunlardan, eskiden alerjik astım bu kadar yaygın değildi biz steril yaşamaya çalıştıkça hastalıklar bırakmıyor yakamızı. ben oğlumun oyuncaklarını hiç yıkamadım hiç de sorunumuz olmadı. yalnızca ilk 1,5 yıl tüylü oyuncak yasak ağızlarına aldıkları için. en fazla kumaş olabilir
canım Allah tez zamanda acil şifalar versin bebişinle agulaşacağınız zamanlara geçiverin çabucak...kendine dikkat et bu ara.hastalanma.emzirme sütyenleri çok iyi oluyo.mümkünse naylonlu değil penye pamuk gibi olanları kullan.annem dediki ne güzel şimdi bunlar çıkmış bizim zamanımızda belin göğsün donardı dedi.ben de giyip denedim kalın bi kumaşı var ve çok işe yarıycak gibi.bebişin de ne tatlıdır şimdi.minnak minnak eller ayaklar...ayyy yerim onu ben.merak etme hemen toparlanıyolar.arkadaşımın da bebeği 2.5 kg doğdu gerçekten şimdi kaldırmakta zorlanıyor.Allah acil acil şifalar versin canım
zirsizdeli nerelerdesin merak ettk seni.iyi olmana sevindim.hadi hayırlısı hakkınızda.Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin...ben de dün doktordaydım çatı muayenesi oldum ..keşke sezaryen dese diye geçirmedim değil içimden.korkular başladı.hele de kadın canımı acıtınca dedim ki bu böyleyse normal doğum nasıldır kimbilir diye.neyse hayırlısı rabbim kolaylık versin bi avazda doğum nasib etsin cümlemize.bebeklerimize sağlık versin.ay kör dilenci duası gibi oldu...uzadıkça uzadı ama insan dua ettikçe rahatlıyo
Selam arkadaşlar,
Cok sukur gece agrı veya kanama olmadı, dedigim gibi kahverengi sumukumsu bir sey geliyor. Gece gelmedi ama Sabah yine ufak bir sey vardıSu 2013'u bitirsek cok iyi olacak.
Azurem - cok gecmiş olsun cnm, Allah yavrunu sana bagıslasın, bir an once alırsın kucagına insallah
Günaydın, bende aldım o anne kokusu oyuncağından, eşim aldı soktu koynunaneymiş çocuğu bu taktiklerle daha çok kendime bağlamaya çalışıyomuş. Onun kokusuna ihtiyaç duysunmuş, hey Allahım benimde hevesim kaçtı çekmecede duruyor
Canım ne alemdesın, nasılsın?
Bende uyumaya niyetlenip pijama giyince 4 kere gidiyorum acaip baski oluyo uyuyana kadar cok zorlaniyorum uyuyunca rahatim hic kalkmiyorum sabaha kadar
Kizlarrrrr korkuyorumm
Rahmimde kasilmalar oluyo hafif de sızı
Sizde bu haftalarda boyle seyler oluyomuydu normal mi bunlar acaba
Artik calismasam mi. Korkutucu bursey
Bi de bilen varmidir erken dogum nasil oluyor
Yani insan nasil anliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?