2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

of yaaaaaaaaaaaa
9 ay güven doktora herşeyini ona göre al
sonra da cinsiyeti farklı çıksın
gel de öldürme doktoru

canım erken değil aslında ama bir hafta daha bekletse daha iyi olur sanki
benim bebeğim 4200 oldu yoksa daha bekletecekti doktor

Iyi aksamlar annisler:)Ya bende cati muanesinden cok korkuyorum canm acir diye:/Cunku bnm ilskidede agri olyrdu sizdede oylemi ?Nasi yapioki cati muanesini:/birsey suruyor mu yani nden cani yanyor insanin:/

Iyi aksamlar annisler:)Ya bende cati muanesinden cok korkuyorum canm acir diye:/Cunku bnm ilskidede agri olyrdu sizdede oylemi ?Nasi yapioki cati muanesini:/birsey suruyor mu yani nden cani yanyor insanin:/

canım ben catı kontrolunden korkmuyorum, cunku daha once o kamera gıbı bı aletle cubukla 2 3 kez bakmıslardı doktorlar hamılelıkten once,kendini kasmazsan 1 2 dklık bır sey, tamamen kasmamayla alakalı, normalde ben de korkardım ama ınan hıc acımıyor, ustelık ben de esımle ılıskıye gırerken acı agrı oluyordu....benım catı kontrolum 39. hafta cıvarı olucak sanırım cunku doktor son haftalarda yapacam dedı.

Rica ederım tomurcuk, bu arada benim de 2 gundur falan kasıklarımda bır agırlık bır agrı durumu olustu normal sanırım degıl mı? bebek kanala ınmeye calısıyor herhalde, oturdugum zaman bırden kalkınca baskı oluyor.

merhaba güzel anneler az kalmış kavuşmanıza hepiniz sağlıkla kavusun kuzulara inşallah

bende mart annesi olucam kısmetse..size bir sorum oalcak

bende gebelik şekeri çıktı malesef çok zorlanıyorum can bu çekiyo ama yiyemiyorum öğünlerde çok yemiyorum ama fırlıyo vs korkuyorum bebeğime bişey olacak diye...

aranızda şekeri çıkıpta başa çıkabilrn oldu mu.. yada bebeğe kötü bişey oluyo mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

oyy bocuuum süpriz yapmışsın yaa allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza
minik yakında cokcokkk çektikçe akar sütlerin inşallah
Maşallah canım tadını çıkar doğum öncesi son günlerinin, senin kuzucuk da yerini sevdi baksana daha hiç sesi çıkmıyo
sorma yaa hiç gelesi yok sağdan tekmeler çıkıyo
doktorum diyoki yanlış yere çalışıyo aşağı çalışsın
zemheri senin anne kaç yaşında.keşke benimki bişey yapmasa da sussa iş istemiyorum şurda dursun.
bugün eşimin izin günü olmasına rağmen yedek anahtarımızla açıp evimize girdi zil çalmak yok!!!
eşim markete gitmişti ben o geldi sandım.salona bi geldi karşımda annem
sabahtan beri o kadar kötüyüm ki moralim çok bozuk
bu kadar düşüncesizlik olamaz
konuşmadım astım suratımı ütü yaptı oturdu eşimle ben konuşmadım
elim ayağım tutmuyo hala aklıma geldikçe deliriyorum
eşim de noldu sana diye sorup duruyo bişey yok dedim.
özelimiz de olmayacak mı bizim?

bence 1 hafta daha beklemeli 37 erken bence
ben olsam kabul etmezdim acil zorunlu bi durum yoksa

Haklısın canımda her çocuk farklı tabi ne biliyim bunu duyaduyada nasıl koyam! Sizin kafanızı karıştırmıyım tabi ...

yok canım o yüzden söylemedim. sadece içiniz rahat olsun bu mikropların çoğu hep vardı ve kimse bunlardan ölmüyordu. biraz relaks

ulan ne bebek indi ne nişan geldi ben ne zaman doğuracağım acaba iyice stres bastı

sadece parmaklarını kullanıyorlar canım. biraz canın yanabilir ama dayanılmayacak bir acı olmayacağına emin ol. kaygılanma kaygı kasların kasılmasına sebep olur ve zorlanırsın

annem 60 yaşında, benimki de susmuyor canım iş yapmaz ama çok güzel eleştirir üzerine koca karı hurafelerini de çok sever. rabbim sabır versin bizim imtihanımız da bunlarla

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. süper sürpriz oldu :)

ben bilmiyorum o nasıl bir oyuncak yaaa
bende istiyorum neyse ondan , özendimmmmmmmmmmmmmm

Tatlım bu rastgele herhangi bir oyuncak, alıp önce bi güzel yıkıyosun, sonra geceleri bu yumuşacık oyuncağı bağrına basıp uyuyosun. Senin kokun siniyo bu oyuncağa, doğduktan sonra bebişin beşiğinin içine baş ucuna koyuyosun anneciğinin kokusunu alan bebiş huzurla uyuyo yani oyuncağın hedefi bu

sorma yaa hiç gelesi yok sağdan tekmeler çıkıyo
doktorum diyoki yanlış yere çalışıyo aşağı çalışsın

Benimki de aynen öyle, sağ yanımı deşti resmen, henüz hiç çatlağım yok çok şükür ama bu gidişle sağ tarafım bırak çatlamayı yırtılacak az kaldı kızım yolunu şaşırdın galiba deyince bu sefer de aşağıya doğru kafasını itiyo, iyice fena oluyorum. Çıkmak istiyo benimki artık ama daha dursun ya daha erken

canım aldıkların çok güzel, çok beğendim. huzurlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah. o sepetin boyutu nasıl? masanın üstüne konacak gibi heralde dimi

annem 60 yaşında, benimki de susmuyor canım iş yapmaz ama çok güzel eleştirir üzerine koca karı hurafelerini de çok sever. rabbim sabır versin bizim imtihanımız da bunlarla

zor imtihan yani kendimi çok kötü hissediyorum ama bugün çıldırdım resmen
lohusa psikolojisine girdim bile ben.
52 yaşında annem,sorsan çok anlayışlıyım der.çok modern ayaklarında pehhh

Vajinal ultrason sanirim canm o dedgin cubuk.Ben ondanda hep korkmusmdur aslnda korkumn sebebide ilskimin agrili olmasi
Ben bi dra sormstum ilsikide agrim oluo acaba catim mi dar diye dr da iliskide agrinin darliktan degil mantr ilthbndan olablcgni soylemsti acaba mamtr mi varki diorum cnku arada kasntida oluo idrarda yanmada oluo ama sık degil.Insallah cnm yanmaz muamede gerci benim dha var ama neblm korkuyrum iste:/

benim de sağımı hep itiyodu ve çatlak sağdan başladı :26:
bikaç gündür aşağılarıma da kafa atıyo ha gayret diyorum az daha itiklese çıkıcak sanki yaramaz
seninkine söyle otursun oturduu yerde,amuda kalkmış gerçi seninki

canım benim acımaz diyemem ama aman aman fazla bi ağrısı yok
cinsel ilişkide ağrı oluyorsa bu da ağrıtır ama çok değil
canım 3 parmağını sokuyo karıştırıyo azıcık
içerdeki kemiğe ve bebeğin kafasının durduğu yere kadar sokuyo elini ondan oluyo acısı biraz
ama eline jel sürdüğü için o kadar da korkutucu değil rahat ol tatlım

canım strese girme yaaaa
daha zamanı var demekki

nerden alabilirim peki tatlım bu oyuncağı

selam Aysun,

Benimki sinirin biraz uzerindeydi, doctor cok takma kafana dedi. Aslında test olmadan cok taktım kafama, cook yuksek cıktı 50'lik yuklemem. 100'lukte hic sallamadım sinirin bbiraz uzerinde cıktı. 2-3 arkadas daha var forumda insulin olan, onlarında bebekleri cok iyi cok sukur. Seker sadece bebegi olması gerekenden buyuk yapıyor. Benimki 2 hafta onden gidiyordu mesela. Takma kafana sende, stress daha cok cıkarıyor.Tecrube ile sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…