Allah analı babalı buyutsun ugurbocuuu, darısı başımıza insallah ama zamanında :)
Bir de bir tanıdıgımızın eşi hamileydi , benden 3 hafta ndeydi, onlarda erkek bekliyorlardı. Gecen Salı dogurmus, cinsiyet kız :) Şaka gibi yani, 9 ay erkek diyorlar , dogurunca kız oldugunu goruyorlar.
slm arkadaşlar doktorum ben sezeryan istediğim için cuma gününe ameliyat günü verdi, yani son adet tarihime göre 37+4 te sezeryan olcam, oğlumun kilosu 3.242 olmuş. Doktorun işine karışmak istemedim bişey demedim ama 37+4 erken değilmi acaba ?
canım anneme geldim ben
o kadar çok yapacak işimiz vardı ki kolay kolay giremiyorum nete
bebeğime oda yapmak için , eksiklerini tamamlamak için koştur koştur herşeyi yapmaya çalıştık
çok şükür bir sıkıntımız yok
benimde çatı muayenesinde canım yandı ama elimde olsa normal doğururdum
bol bol dua edlim tatlım dualar tek yardımcımız
sanada duaların için teşekkür ederim
inşallah rahat rahat doğururuz her birimiz
Iyi aksamlar annisler:)Ya bende cati muanesinden cok korkuyorum canm acir diye:/Cunku bnm ilskidede agri olyrdu sizdede oylemi ?Nasi yapioki cati muanesini:/birsey suruyor mu yani nden cani yanyor insanin:/
oyy bocuuum süpriz yapmışsın yaa allah analı babalı büyütsünarkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun
sorma yaa hiç gelesi yok sağdan tekmeler çıkıyoMaşallah canım tadını çıkar doğum öncesi son günlerinin, senin kuzucuk da yerini sevdi baksana daha hiç sesi çıkmıyo
zemheri senin anne kaç yaşında.keşke benimki bişey yapmasa da sussa iş istemiyorum şurda dursun.evde cinnet geçirme noktasındayım. bu gün temizlik yapacağız evde herkes biliyor, çamaşırlar balkonda toplanmayı bekliyor ben dağınığı topluyorum annemle kocam yan gelmiş yatıyor "iyi vallahi" dedim. "doğuracak olan sizsiniz galiba işleri ben yaptığıma göre" diye çemkirdim. kocam kalktı işe başladı anam yayıldı yatmaya devam etti ben süpürdüm kocam sildi toz aldı. sadece evi süpürmek bile ter attırdı. şimdi de annem ıspanak doğruyorfırçalamadan kıpırdayan yok evin içinde hatta fırçalasan da kıpırdayan yok. iş buyurmuyormuşum diye annem hiç bir şeye elini sürmüyor. hayatımda kocamdan başka adama iş buyurmadım ki ben. arkadaş illa söylemek mi lazım evde dolanıyorum "daha dağ gibi ütü var" diye önüne koymak farz mı herşeyin yerini biliyorsun al yapıver işte ölür müsün. "söylemek lazım"mış. ayyyyy anlatsam roman olacak daralacaksınız. ne ilk doğumumda adam gibi işime yaradı ne şimdi yarayacak. bu yıl bana ettikleri zaten anlatmakla bitmez. allah hepimize sabır versin.
sen 41 haftalık doğuracaksın bu gidişle
slm arkadaşlar doktorum ben sezeryan istediğim için cuma gününe ameliyat günü verdi, yani son adet tarihime göre 37+4 te sezeryan olcam, oğlumun kilosu 3.242 olmuş. Doktorun işine karışmak istemedim bişey demedim ama 37+4 erken değilmi acaba ?
Haklısın canımda her çocuk farklı tabi ne biliyim bunu duyaduyada nasıl koyam! Sizin kafanızı karıştırmıyım tabi ...
bugün bende aynısını diliyorum sabahtan beri kuzucum
öncelikle geçmiş olsun, güçlü ol
bak en zor zamanları atlattık
benden de geldi sabah ve ben çok korktum
benim normal doğurma şansım da yok nişanım niye geldi onuda anlayamadım açıkcası
Iyi aksamlar annisler:)Ya bende cati muanesinden cok korkuyorum canm acir diye:/Cunku bnm ilskidede agri olyrdu sizdede oylemi ?Nasi yapioki cati muanesini:/birsey suruyor mu yani nden cani yanyor insanin:/
zemheri senin anne kaç yaşında.keşke benimki bişey yapmasa da sussa iş istemiyorum şurda dursun.
bugün eşimin izin günü olmasına rağmen yedek anahtarımızla açıp evimize girdizil çalmak yok!!!
eşim markete gitmişti ben o geldi sandım.salona bi geldi karşımda annem
sabahtan beri o kadar kötüyüm ki moralim çok bozuk
bu kadar düşüncesizlik olamaz
konuşmadım astım suratımı ütü yaptı oturdu eşimle ben konuşmadım
elim ayağım tutmuyo hala aklıma geldikçe deliriyorum
eşim de noldu sana diye sorup duruyo bişey yok dedim.
özelimiz de olmayacak mı bizim?
arkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun
ben bilmiyorum o nasıl bir oyuncak yaaa
bende istiyorum neyse ondan , özendimmmmmmmmmmmmmm
sorma yaa hiç gelesi yok sağdan tekmeler çıkıyo
doktorum diyoki yanlış yere çalışıyo aşağı çalışsın
annem 60 yaşında, benimki de susmuyor canım iş yapmaz ama çok güzel eleştirir üzerine koca karı hurafelerini de çok sever. rabbim sabır versin bizim imtihanımız da bunlarla
canım ben catı kontrolunden korkmuyorum, cunku daha once o kamera gıbı bı aletle cubukla 2 3 kez bakmıslardı doktorlar hamılelıkten once,kendini kasmazsan 1 2 dklık bır sey, tamamen kasmamayla alakalı, normalde ben de korkardım ama ınan hıc acımıyor, ustelık ben de esımle ılıskıye gırerken acı agrı oluyordu....benım catı kontrolum 39. hafta cıvarı olucak sanırım cunku doktor son haftalarda yapacam dedı.
Benimki de aynen öyle, sağ yanımı deşti resmen, henüz hiç çatlağım yok çok şükür ama bu gidişle sağ tarafım bırak çatlamayı yırtılacak az kaldıkızım yolunu şaşırdın galiba deyince bu sefer de aşağıya doğru kafasını itiyo, iyice fena oluyorum. Çıkmak istiyo benimki artık ama daha dursun ya daha erken
yok canım o yüzden söylemedim. sadece içiniz rahat olsun bu mikropların çoğu hep vardı ve kimse bunlardan ölmüyordu. biraz relaks
ulan ne bebek indi ne nişan geldi ben ne zaman doğuracağım acaba iyice stres bastı
sadece parmaklarını kullanıyorlar canım. biraz canın yanabilir ama dayanılmayacak bir acı olmayacağına emin ol. kaygılanma kaygı kasların kasılmasına sebep olur ve zorlanırsın
Tatlım bu rastgele herhangi bir oyuncak, alıp önce bi güzel yıkıyosun, sonra geceleri bu yumuşacık oyuncağı bağrına basıp uyuyosun. Senin kokun siniyo bu oyuncağa, doğduktan sonra bebişin beşiğinin içine baş ucuna koyuyosun anneciğinin kokusunu alan bebiş huzurla uyuyoyani oyuncağın hedefi bu
Benimki de aynen öyle, sağ yanımı deşti resmen, henüz hiç çatlağım yok çok şükür ama bu gidişle sağ tarafım bırak çatlamayı yırtılacak az kaldıkızım yolunu şaşırdın galiba deyince bu sefer de aşağıya doğru kafasını itiyo, iyice fena oluyorum. Çıkmak istiyo benimki artık ama daha dursun ya daha erken
merhaba güzel anneler az kalmış kavuşmanıza hepiniz sağlıkla kavusun kuzulara inşallah
bende mart annesi olucam kısmetse..size bir sorum oalcak
bende gebelik şekeri çıktı malesef çok zorlanıyorum can bu çekiyo ama yiyemiyorum öğünlerde çok yemiyorum ama fırlıyo vs korkuyorum bebeğime bişey olacak diye...
aranızda şekeri çıkıpta başa çıkabilrn oldu mu.. yada bebeğe kötü bişey oluyo muyardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?