normal de zaten kuzuyo canım da bugün fazla kustu uyuyamadı da.. aşımızı yarın olcaz inşallah..
ben rota asısı yaptırmıcamm
ayyy kuzum benım yaa gecmıs olsun kıyamam bebıse grıp demek bıle yakısmıyor, Allah sıfa versın bebıslerımıze ınsallah
sabah bır oksurdu ayy aglayacaktım nerdeyse ıcım gıttı kuzum bnım yaa mınnosum
Zaten rotavirüs aşısı özel bir aşıymış zorunlu değilmiş.Bu nedenle ben de yaptırıp yaptırmamak arasında ikilemde kalmıştım ama doktorumuz yaptırın deyince babası yaptıralım dedi.Babalar, annelerden daha mı pimpirikli oluyor ne? :)
Yalnız, doktor bir arkadaşım rota virüsünün önemli bir virüs olduğunu, bebeğin eğer bu virüsü alırsa,aşı olmadığı takdirde kötü olacağını belirtmişti.
Neyse ben sizlere 2.ay aşıları yapılırken ve sonrasında yaşadıklarımızı anlatayım.
Aşı yapılırken çok ağladı.Tabii gözyaşı kanallarımız açılmadığı için yine gözlerimizden yaş gelmedi.Normalde gündüzleri çok uyumazdı aşıdan sonra akşama kadar uyudu.Akşam babası gelince her zamanki gibi cin gibi oldu.Çünkü babası onu kucağına alan adam ben de ona süt veren kadınım küçük hanımın gözündeHer emzirmeden sonra sulu bir şekilde kustu.Bugün de sürekli hapşuruyor. Aşıya giderken calpol vermedim.Dün aşıdan geldikten sonra saat 14:00 da 1/2 ölçek calpol verdim.Çünkü çok huzursuzdu.Bu onu biraz rahatlattı. Kızımın ebe-hemşiresi aşıların ithal olduğunu ve eskisi gibi ateş yapmadığını söyledi.Nitekim ateşimiz de olmadı.
sen bide bana sor kuzum halsiz yatamıyo burnu dolu otri bebeyle temizliyorum minik bedeni ilaçla tanıştı 2 şurup bi burun spreyi fitil rabbim hiç bi bebeyi hasta etmesin
kızlar bugun oglum 40 gunluk oldu.illa da 40. gun mu olmalı bu? bır de bır yere ılla gıdılmelı mı?bugun yakınlarımız yanımızda degıl ve esımle hıc banyo yaptırmadık sımdıye kadar. bu aksam da cesaret edemıyoruz banyo yaptırmaya bır de zaten 2 gun once yaptı banyo ev soguk bıraz oksurdu hapsırdı hırlıyor bır de burnunda sumukler var korkuyorum tekrar banyo yaparsa hastalanır dıye. annem de 2 3 gune gelır o zaman yapsak acaba olmaz mı hem dua falan da okunurdu ne bıım tuzlama tas altın falan da atardık suyuna yalnızım nasıl olcak bılmıyorum da ondan.
Rotavirüs tek doz mu ? Biz de yaptırıcaz ama 3-4 aylıkken yapılmıyor mu o aşı?
gunaydin kizlaryine depresyona gircem sanirim iyice bunaldim.esim bebek konusunda hep karisiyo,yaptiklarimi begenmiyo oyle yapma boyle yap niye onu giydirdin yok oraya yatirma yok buraya getirme :84:
kendimi anne gibi degilde isini yapamayan bakici gibi hissediyorum.daha oncede aynisini hem k valide hem esim yapti soyledim ama ayni devam ediyo.
dun aksam oglani saat 9 da yikadim.saat 8 de yikayacaktik uyudu 9 da yikadik.gec olmus hasta olurmus usurmus.bi saat fark var bidi bidi edip duruyo.
banyodan sonra oglani salladim uyudu bi yandan arkadasimla konusuyodum.sinirli sinirli suratima bakiyo karsi koltuktan.kafasindakini cikar diyo bilmemne soylenip duruyo.
cay iciyo cikolata yiyo bana sormuyo yermisin diye.
sinirden kivrildim tekli koltukta yattim gece kaldirdi yerime yattim.sabah da soguktum.
isi birakip evde cocuk bakicam madem begenmiyo beni.calisirken daha iyi bakamicama gore isi birakirim ne hali varsa gorsun maddi olarak.cok sinirliyim ates cikiyo tepemden!!!
Merhaba arkadaşlar, dün zehra hanım geceyle gündüzü karıştırdı, saat üçe kadar gu, gıııı diyerek sohbet ettikten sonra, kendimi tutarak, kahkahalarına ve konuşma çabalarına fazla yüz vermeyerek zorla uyuttum...
Çok tatlıydı....beşiğe koyuyorum, cuk emziği atıyor başlıyor dönenceyle sohbete, böyle olmayacak diye ayağıma yatırıyorum avizeyle sohbet ediyor... Çenesi düştü, inş kendince böyle bir düzen oluşturmaz....
çok tatlılar ya.benim SENAm da 3 buçkta uyudu gece.beşiğin yanında uyuklamışım biraz gözümü açtım ki bana bakıyor ağzında bir gülümsemeyle.öpüp koklayayım mı uyutayım mı bilemedim.kucağıma alıp mıncıkladım bi güzel
kızlar bebişkerinizi ayağınız da sallıyo musunuz ? birde benim bugün paşam her emdiğini kustu memedeyken emerken bile kustu 5 dk bile emmeye başlayalı kustu sizin de kusuyo mu ??
Geldik aşıdan kızım çok ağladı bir ara sesi gitti ağlamaktan onunla beraber ben de ağladım. Şimdi geldik eve inşallah ateş olmaz şu anda uyucak gibi görünüyor ama arada bir gülücükler atıyor etrafa sonra yine kapatıyor gözlerini. Rabbim bebişlerimize sağlık versin inşallah
bende prima 3 no kullanıyorm bir aydır cnm ne bilim forumda hep huggise kullanıyolar bende dedim bi ben varım heralde primadan memnun olan:)
bende beyaz prima Premium care den memnun kalmadım peyeksi dokusu kuzumun poposuna yapişıyı en güzeli yeşil olann huggies bende denemek istiyodum hiç almayım o zaman..
Kızlarr hasta oldumn üşüttüm galiba her yerim kemiklerim nasıl ağrıyor üşüme geliyor ateş oluyor Oturma odasında yatıyorduk yatak odasına taşındık orası biraz soğuk ben de yatarak emziriyorum bi iki kez öylece uyumuşum Bugün sonuç ortada Şimdi ıhlamur kuşburnu çay yapcam İnşallah bebeğime geçmez ve yarın da karma aşısı var benim kollarımda derman yok yiğiti taşıyacak neyseki babamız yanımıZda Bu arada hazırladığım çaya zencefil eklesem bi zararı olur mu siZCE
Geldik aşıdan kızım çok ağladı bir ara sesi gitti ağlamaktan onunla beraber ben de ağladım. Şimdi geldik eve inşallah ateş olmaz şu anda uyucak gibi görünüyor ama arada bir gülücükler atıyor etrafa sonra yine kapatıyor gözlerini. Rabbim bebişlerimize sağlık versin inşallah
Geçmiş olsun canım, inş. Kısa zamanda iyileşirsin, sabaha bir şeyin kalmaz inş...
Zencefilin bir zararı olmaz sanırım ama tam da bilemiyorum...
Çok geçmiş olsun yarın bizimde var(
Kızlarr hasta oldumn üşüttüm galiba her yerim kemiklerim nasıl ağrıyor üşüme geliyor ateş oluyor Oturma odasında yatıyorduk yatak odasına taşındık orası biraz soğuk ben de yatarak emziriyorum bi iki kez öylece uyumuşum Bugün sonuç ortada Şimdi ıhlamur kuşburnu çay yapcam İnşallah bebeğime geçmez ve yarın da karma aşısı var benim kollarımda derman yok yiğiti taşıyacak neyseki babamız yanımıZda Bu arada hazırladığım çaya zencefil eklesem bi zararı olur mu siZCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?