2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:

sabırlı ol canım bebek bu günü gününe uymaz emın ol kısa zamanda düzelır takma sakın kafana

Cnm neden moralin bozuk ki anlamadim.gece uyanmadi diye mi..benim kizimsa bu gece rekor kirdi, bende bir uyandim sabah 5 ,ve gece 10 da emip uyumustu,7 saat gecmis..bende iyi dinlenmisim valla. Sende uzulme cnm,ben sevindim yani,acikinca uyancak kendi, birsey olmaz...bende sadece emziriyorumm

canım her çocuk bir olmuyor. bizde iki ayı bitirmek üzereyiz. yeni yeni son bir haftadır gülüyo, sesler çıkarıyo. bide maşallah 2 gündür ellerini açmaya başladı kuzum. gerçekten gün gün farkediyormuş.

bozma moralini tatlım. geçen gün bende 5 saat uyudu diye tedirgin olmuştum ama bi kaç kez daha yaptı böyle. artık büyüyorlar kabullen şekerim:) hiç merak etme. hem az emsede5 dk içinde yüzde seksenini boşaltırmış memenin. burda yazmıştı bi arkadaş.

canım onunla sürekli konuş o ne ses çıkarıyosa taklit et ve onunla gözgöze bakarak yap bunları....bütün bebeklerin gelişimi kendine özgü yani küçük ve önemsiz farklar bunlar...sen bu dediklerimi yap dil gelişimini desteklemiş olursun...

evett gece neden uyanmıyo emmek mı ıstemıyo dıye ama senı duyunca valla rekor yanıı bende vıcdan yaptım ne bılım ..sen böle deyınce ınankı rahatladımm ayy ıykı varsınız canımm ınsan umudunu kaybedıyo bır an ama hepımız aynı aydakı bebıslere sahıpız o yuzden en buyuk destek te bırbırımızden gelıyo saolun valla..emme zamanı gun ıçınde nasıl sızın ve ne kadar ememede kalıyonuz..bız doğduğundan berı 3 4 bılemedık 5 dakkaydık meme emme suremıızşööyle uzun uzun hıç emmedı benım pasa he bu arada bu gun tam ıkı aylıkğız en sonda kılomuz 5 700 duu bu gunde kalça ulrasonu çekılecekk bakalım nasıl geçecekk..:18::18::18:

Bende de olmuştu atlattım çok şükür. Baktım eşime karşı soğukluğum giderek artıyor, uykularım kaçııyor, ağlıyorum sonra durdum düşündüm bu nereye kadar gidecek ben yıpranıyordum ve dünya tatlısı oğlumuz olmuş en güzel günlerimizi mahvediyordum ayrıca ruh halim bebeğime de yansıyacak yazık o masuma dedim ve içimdeki soğukluk önü alınmaz olmadan gece 4 gibi eşimde uyanmıştı oturduk konuştuk sabah 6-7 ye kadar. Ben içimdekileri döktüm o kendini savundu sonuç olarak beni ihmal ettiğini anladığını söyledi ve barıştık nasıl barıştığımızı yazmayayım :) şimdi çok şükür çok iyiyi? Yani bir yerde dur demek lazım ve çözüm bulmak lazım. Minik yavrularımızla hayatın tadını çıkaralım, inşaallah arası limoni olan bütün arkadaşlar iyi olur, bebeklerimiz mutlu ailelerde büyüsün ki iyi bir nesil yetişsin Türkiye mize

kızlaaaarrr dün kuaföre gittim...şeytanın bacağını kırdım nerdeyse kuaför yüzü görmedim 1 yıldır kaşımı kendim alıyodum ağdama da güzellik merkezine gidiyodum yani tam 1 yıl sonra ilk defa saçıma makasa değdi kuaför yüzü gördük...neyse azcık kestirdim ama boyunu kısalttırmadım...şekil verdiler kat attılar bi de espresso diye koyu bi kahveye boyattım hala alışamadım ama herkes güzel oldu diyo bilmiyorum...neyse kuaförde herkes açmış moda dergilerine bakıyo ben de dergi standına gittim doğum ve emzirmeyle ilgili bi kitapçık çarptı aldım elime oturdum bi solukta okumuşum boyayı bekleyene kadar...kendime geldiğimde çok güldüm...kızım omesermaaaa senin için geçmiiiişşş dedim kendime

neyse o kitaptan bi kaç önemli nokta.emzirme süresi gün geçtikçe kısalabilirmiş.bu bebeğin ağız kaslarının gelişmesi ve daha çabuk boşaltmasıyla ilgiliymiş.önceleri 15 dk olan süre 10 dk ya düşebilirmiş mesela.aslında bizim sorun olarak gördüğümüz bi çok şey olağanmış...hatırlayamadım diğer bilgileri hatırladıkça yazarım

saol tatlım ınankı ıyı geldınız ..doğru söluyosunn alışmam lazım bendeneler düşündüm neler saabaha kadar. En basta benı neden emmek ıstemıyo düşüncesı çok kötüü .. Huy degıştırdı ama bu kesınn sag mememı hıç emmek ıstemıyoo soluda az emıyo bakalım kılomuz nasıl olcak ıyıyse takmıcamm

ben çıtçıtlı badi, üzerine alt ust takım(hastane çıkışı),üzerinede bambu battaniyeler var onu ortuyorum. ev klimayla ısınıyor. onuda 25 dereceye ayarlıyoruz.
bu arada hastane çıkışlarının badileri kısa gelmeye başladı topagıma... gerçekten bebeğin giydiği haram yediği helal derler ya doğruymuş. çok fazla ve pahalı şeyler almamışım iyiki.

genede dikkat et birden oluyolar doktor dikkat et dedi bazı bebekler sabah öksürür akşama doktora gelene kadar bronşit olur dedi benimki grip şimdi
Canim gece uyuyomu seninki benimkide ilk oksurdu bir kac kez sonra grip oldu suan oksurugu gripden kaynakli hiriltili oksuruk cok sik oksurmuyor sabahlari oksuruyo biraz benim derdim burnu tikaniyor nezlesi gecse oksurugu olmiycakta ne zaman gecicek bu illet bu gece uyudu ama zorlandi arada uyaniyodu devam ediyodu sabah a karsi iyice tikandi ememiyor sabretmiyoda once temizliyim sonra emsin gun icindr sık sık temizliyorum doktora gitmedim ilac kullanmadan atlatiriz belki diye ins ilerlemez oksurugu artmiyor sanirim burnunu devamli temizledigimden ama azalmadi gribi ayni
Ins canim bende hemen.ciksin istemem tam gazi bitcez biraz rahatliycaz derken birde disi hepsi ust uste gelmese daha iyi benimde 2. Ayda basladi sanirum 6 . Ayda cikaricaj bende bebekken 6 . Ayda cikarmisim ins kolay cikarirlar

Ben çıtçıtlı body patikli pijama üzerinede çok çok ince bir tulum giydiriyorum, üzerinede yorganını örtüyorum, eskiden yorgan yerine battaniye örtüyordum, kendim yorganla yatınca vicdan yaptım onada yorgan örtüyorum artık, analık işte :))

Canım benim kızım da 58 günlük , biz de gaz sancısından çok muzdaribiz. Bugün doktora gittik yine ama gaz sancısının çözümü yok maalesef. Benim güzel kızım yine fazla kilo almamış, 15 günde 240 gr almış yaa :-(

doktora git canım allah korusun inerse bronşit olur bizim doktor acile gittiğimizde pedistus asist ateşi var diye fitil verdi ama pedistus bebeye zararlı diye içirmedim pazartesi kendi doktoruma gittim vermedim dedim pedistusu iyi yapmışsın dedi 1 yaşından küçüklere vermiyoruz dedi ventolin şurup verdi asist balgam smktürücüye devam dedi bi damla verdi 5 gün kullan dedi hala tıkalı oğluşumun burnu öksürüyoda okadar temizliyorum banamısın demiyo doktor izle dikkat et dedi öksürük devam ederse gel bronşite çevirebilir dedi destan yazdım sanki doktor dedi bazı bebekler sabah öksürüyolar akşama doktora gelene kadar bronşit oluyo dedi aşımızıda haftaya bıraktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…