kızlar yardım lütfen 2 gündür kafayı yiycem oğlum resmen huy değiştirdi 45 günlük oldu bugün ve 2 gündür uyku adına bir şey yok oysa hiç böle diğildi kucağımda uyuyor yatağına veya koltuğa bırakınca basıyor çığlılğı bu gün sadece 2 saat uyudu ve saatlerdir uyanık kucağımda uyuduğundada dalgın dalgın uyumuyor emmeside sıkıntılı zar zor sinirleniyor bir sıkıntısı mı var yoksa başka bişey mi anlamadım ama cidden çok zorlanıyorm
bizim selfie miz:)
Kızlarrr gunaydınn moralım çok kötüüü gece hıç emmek ıçın yuyanmadıı oğlum bır gözümü açtım 5 saat geçmiş en son emdiğinden ..sonra kaldırdım zoprla ıkı çektıı uykuya yenık düştüüü uyudu sabah yıne verdım yıne kavgayla emdı çok az acaba o kadar yetecekmı maama kesınlıkle vermedım bu zamana kadar vermıcemde aç sa benı emecekk nolur yardım edın kızlar
maşallah çok tatlısınız. kaşlar gözler sana benziyo sanki?
İyi aksamlar arkadaslar. Kizim 55 gunluk oldu ama auv agu gibi sesler cikarmiyo hatta bilincli gulmuyo kendi kendine guluyo bazen. Beni takip ettigi falan yok ama donencesini takip ediyo. Genelde emip uyuyo bazen etrafa bakiyor okadar. normal mi acaba bunlar? Baya kafama taktim :-(
Kızlarrr gunaydınn moralım çok kötüüü gece hıç emmek ıçın yuyanmadıı oğlum bır gözümü açtım 5 saat geçmiş en son emdiğinden ..sonra kaldırdım zoprla ıkı çektıı uykuya yenık düştüüü uyudu sabah yıne verdım yıne kavgayla emdı çok az acaba o kadar yetecekmı maama kesınlıkle vermedım bu zamana kadar vermıcemde aç sa benı emecekk nolur yardım edın kızlar
İyi aksamlar arkadaslar. Kizim 55 gunluk oldu ama auv agu gibi sesler cikarmiyo hatta bilincli gulmuyo kendi kendine guluyo bazen. Beni takip ettigi falan yok ama donencesini takip ediyo. Genelde emip uyuyo bazen etrafa bakiyor okadar. normal mi acaba bunlar? Baya kafama taktim :-(
cnm neden moralin bozuk ki anlamadim.gece uyanmadi diye mi..benim kizimsa bu gece rekor kirdi, bende bir uyandim sabah 5 ,ve gece 10 da emip uyumustu,7 saat gecmis..bende iyi dinlenmisim valla. Sende uzulme cnm,ben sevindim yani,acikinca uyancak kendi, birsey olmaz...bende sadece emziriyorumm
Kizlar su kari koca sorunu bendede var sanirimbizden de kaynaklaniyo sogudugumuzi dusundum beni sevmiyor artik sogumus silmis beni tlf nu karistirmaya basladim aramalara bakiyorum hatta gizli numaradan birini.aradim ustelik arkadsi cikti ben hala supeleniyorum hormonlardan sanirim onceden hic aklima gelmezdi boyle seyler simdi en ufak seyden bisry cikarmaya calisiyorum sanirim bu kadar ayri kalmaya ben tahammul edemedim o alistui galiba bir kere cikistim ben senin sadece cocugunun annesi deilim oykeyse gider baska yerdede bakarim ben ogluma gelir gorursun istedigin zaman.dedim oda ogluna donup oglum ne diyo bu anan diyip guluyodu :) bide isin kotusu morelik bozuk olunca sutum azaliyo cocuk durmuyo ben mutlu huzurlu oldugumda daha kolay buyuyo bebegim sut sorunumda olmuyo annemdeydim bir kac gun gec oldu biraz ama 40 kuranimizi okuduk yorulduk biraz.ama guzel oldu annemlerdeyken cok rahatim zaten 4 kisi var evde her biri. Az sevip konustumu vakit geciyo hemen bazen babam salliyo ayaginda :) coj uzak olmadikca disarida cikiyorum kardesimle suan en cok alisverise eczaneye gidiyorum kalabalik ailede cocuk buyutmek rahat olsa gerek ama tabi kendi aileniz olucal annenize babaniza rahAt rahat istemediginiz seyleri soyleyebiliyosunuz bu.arada ben bu ay ayna koyun besigine diyodu bende aynaya baktirdim kendiyle gozgoze gelince gulmeye basladi her seferinde kendine bakinca guluyo artik :) artik kendine gore bir arkadas buldugunu saniyor galiba
canım her çocuk bir olmuyor. Bizde iki ayı bitirmek üzereyiz. Yeni yeni son bir haftadır gülüyo, sesler çıkarıyo. Bide maşallah 2 gündür ellerini açmaya başladı kuzum. Gerçekten gün gün farkediyormuş.
Bozma moralini tatlım. Geçen gün bende 5 saat uyudu diye tedirgin olmuştum ama bi kaç kez daha yaptı böyle. Artık büyüyorlar kabullen şekerim:) hiç merak etme. Hem az emsede5 dk içinde yüzde seksenini boşaltırmış memenin. Burda yazmıştı bi arkadaş.
Bisey daha sorucam kizlar; gece nasil yatiriyorsunuz bebeginizi ne giydirip ne ortuyorsunuz? Ben uzun kol citcitli badi ustune hastane cikisi alta da 2 kat pantolon giydiriyorum. Battaniye ye sarmiyordum ama bugun yanimda yatirdim. Soguk diye sardim ama yavrum nasil terlemis degistirdim ustunu ama cok korktum hasta olur diye terle sogu. Kis bebegi zormus gercekten. Bebeklerimizi hasta etmeden kis bitsin artik insallah. Allah hepimizin yavrusuna saglik sihhat versin.
amiiinnn sağol cnm bnm seninkini de inşallahcanım çok tatlısınız maşallah. allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. öpüyorum bebişinii... tütütüüü maşallah :)
Canim gece uyuyomu seninki benimkide ilk oksurdu bir kac kez sonra grip oldu suan oksurugu gripden kaynakli hiriltili oksuruk cok sik oksurmuyor sabahlari oksuruyo biraz benim derdim burnu tikaniyor nezlesi gecse oksurugu olmiycakta ne zaman gecicek bu illet bu gece uyudu ama zorlandi arada uyaniyodu devam ediyodu sabah a karsi iyice tikandi ememiyor sabretmiyoda once temizliyim sonra emsin gun icindr sık sık temizliyorum doktora gitmedim ilac kullanmadan atlatiriz belki diye ins ilerlemez oksurugu artmiyor sanirim burnunu devamli temizledigimden ama azalmadi gribi aynigenede dikkat et birden oluyolar doktor dikkat et dedi bazı bebekler sabah öksürür akşama doktora gelene kadar bronşit olur dedi benimki grip şimdi
uğurböceği dişten bahsetmişsin daha erken cnm bence bu aylarda salya olması normal benim oğlumda 3aylıkken salyaya başlamıştı dişini 7 yada 8 aylıkken çıkardı şimdi kızım var 3.ayımıza girdik bizimde damağı sepsert olmuş dişe ön hazırlık yapıyolar ama hemnde çıkarmazlar tahminim..
Bisey daha sorucam kizlar; gece nasil yatiriyorsunuz bebeginizi ne giydirip ne ortuyorsunuz? Ben uzun kol citcitli badi ustune hastane cikisi alta da 2 kat pantolon giydiriyorum. Battaniye ye sarmiyordum ama bugun yanimda yatirdim. Soguk diye sardim ama yavrum nasil terlemis degistirdim ustunu ama cok korktum hasta olur diye terle sogu. Kis bebegi zormus gercekten. Bebeklerimizi hasta etmeden kis bitsin artik insallah. Allah hepimizin yavrusuna saglik sihhat versin.
Maşallah çook tatlı bir kızın var, Rabbim sana bağışlasın
Kızlar bir haftaya geçti gece gündüz gaz sancımız var. Bugün artık şüphelenmeye başladım. Gazını çıkarıyor kızım ama çıkarmadan öncede çığlık atarak ağlıyor. Çıkarınca yine ağlıyor. Ve 57 günlük oldu. Hala her bezini kaka lı alıyorum. En yakın çocuk dr u 40 km uzakta. Gitsem mi ki? Sizde nasıl gaz sancısı?
Canim gece uyuyomu seninki benimkide ilk oksurdu bir kac kez sonra grip oldu suan oksurugu gripden kaynakli hiriltili oksuruk cok sik oksurmuyor sabahlari oksuruyo biraz benim derdim burnu tikaniyor nezlesi gecse oksurugu olmiycakta ne zaman gecicek bu illet bu gece uyudu ama zorlandi arada uyaniyodu devam ediyodu sabah a karsi iyice tikandi ememiyor sabretmiyoda once temizliyim sonra emsin gun icindr sık sık temizliyorum doktora gitmedim ilac kullanmadan atlatiriz belki diye ins ilerlemez oksurugu artmiyor sanirim burnunu devamli temizledigimden ama azalmadi gribi ayni
Ins canim bende hemen.ciksin istemem tam gazi bitcez biraz rahatliycaz derken birde disi hepsi ust uste gelmese daha iyi benimde 2. Ayda basladi sanirum 6 . Ayda cikaricaj bende bebekken 6 . Ayda cikarmisim ins kolay cikarirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?