- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
tatlım zor oluyo elbetteEvet cok guzel onlar ben gördüm
Anne kiz tisortleri falan çok şık.
Kizlar nasil temizlik yapıyorsunuz siz? Ben süpürge açamıyorum çünkü gündüz hep tekim bebek uyursa uyanacak diye yaninda acamiyorum uzak odada acsam uyanir da çığlık cigliga aglar diye acamiyorum, uyanikken beni yaninda istiyor yaninda acsam artik korkmaya basladi supurgeden agliyorr.. ne yapacağımı bilemiyorum bebek olan ev daha temiz olmali ama biz dogumdan oncesine gore daha kotuyuzzz.. guvenilir birini bulmak istiyorum haftada yada iki haftada bir gelsin diye, ama o da yokk.. cam silmek falan hak getire zaten, ben yerlerimi silsem supursem cok şükür diyorum.. sizler ne yapiyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsinbaktım canım da ama ben annemdeyapıcam o gel bana ayarlarız dedi kırmızı bi elbise almayı planlıyorum kızıma da
malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler vardabayılıyorum anne kız kıyafetlerine ama küçük bi yerdeyim bulabileceğimi sanmıyorun ben de diktirsem mi ki anne olmaya niyetim yokken bile bayılırdım ben o kıyafetlere
tatlım zor oluyo elbetteheleki bebişle helede dip köşe olunca valide kızıma bakıyo görümceyle yapıyoz bi şekilde ben yeni doğduğundan beri hep süpürge açtım hiç ses olur aman uyanır demedim cnm sese alıştımı ne zaten bnm kızım uslu teyzesi babannesi zorlanmıyo hiç,evet bebekler olunca evlerin temizliği daha önmli doğru diyosun ben yapıyorum rahatım ama yapamayanlar Allah kolaylık versin...
benim kızımda ezan sesinden irkiyo :/
cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsinfikir veriyim dedim..
malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler vardahiç çekemezler artık
ben bi yerde görüştüm pahalı geldi şimdi bi yerden fiyat bekliyom olursa yaptırıcam çok hevesim var
yaptırmasam gözlerim açık gider valla
sen nerdesin ??
benm bebeğimde yeni yeni korkmaya başladı süpürgeyi çalıştırınca kuş gibi çırpınıyo sesi anlayamıyor bende senn gibi konuşarak süpürgenin seviyini en alttan yavaş yavaş üst seviyeye getirerek alıştırıyorum sonra sakin sakin izliyo
cnm tütülerde uzun kollu kilotlu çorap tam takım olanları var bende onlardan alıcam düğünler için gittigidiyor bir bak istersen...tütüler hoş ama havalar daha ısınmadı canım hasta olursa diye korkuyorum ana kız bende bakınayım bi ben kapalıyım ama bi ornek ne olabilir ki
cnm tütülerde uzun kollu kilotlu çorap tam takım olanları var bende onlardan alıcam düğünler için gittigidiyor bir bak istersen...
hmmm kapalıysan tişört olabilir
darisi sana canim annem geldi kadin tuttuk kocam storlari yikadi bebege kayinvalde bakti yani bir ordu anca pakladik tek basinaysan oda oda yap canimohh mistemizliği atlattıysan yük kalkmıştır darısı bana
darisi sana canim annem geldi kadin tuttuk kocam storlari yikadi bebege kayinvalde bakti yani bir ordu anca pakladik tek basinaysan oda oda yap canim
bu bebekler çok garip ne anlatsan anlıyormuş gibi tepki veriyorlar koskoca adamlar beceremiyor bunu halbuki
tatlım zor oluyo elbetteheleki bebişle helede dip köşe olunca valide kızıma bakıyo görümceyle yapıyoz bi şekilde ben yeni doğduğundan beri hep süpürge açtım hiç ses olur aman uyanır demedim cnm sese alıştımı ne zaten bnm kızım uslu teyzesi babannesi zorlanmıyo hiç,evet bebekler olunca evlerin temizliği daha önmli doğru diyosun ben yapıyorum rahatım ama yapamayanlar Allah kolaylık versin...
benim kızımda ezan sesinden irkiyo :/
cnm bnde validede yapıcam kafamızda plan yaptık komşular ve akrabaları çağırıcaz ben kendi evimde ikramlıklar yapıcam misafirlere hediye olarak lavanta kesesi ve kına dağıtılcak hmmm birde kıyafet olarak tütü takım alabilirsinfikir veriyim dedim..
malasef bnde küçük bi yerdeyim cnm bizim burda da yok inan giyirsem olay olur kıskanan gelinler vardahiç çekemezler artık
ben bi yerde görüştüm pahalı geldi şimdi bi yerden fiyat bekliyom olursa yaptırıcam çok hevesim var
yaptırmasam gözlerim açık gider valla
sen nerdesin ??
herşeyin farkında olduklarında da akıllı akıllı dinlerler inş. ben şimdiden onunla anlaşmaya çalışıyorum "anne ne derse doğrdur- anne sözü dinlenir- anneye karşı gelinmez" kulağına fısıldıyorum ki bilinç altına işlesin
sen çok yaşa e mihaklısın ama bilinç altına işlemek lazım
Canim zatem ben de sakinmiyordum supurgeden. Ama hemen yaninda da pat diye acmiyordum benim süpürge cok gürültülü çünkü birden acilsa ben bile korkarim. Yan odada acip olduğu yere getiriyordum supururken onunla gülüp konusmama ragmen artik korkmaya başladı. Biz de oyle cok yaramaz degiliz ama ilgi istiyo işte yaninda otursam da ona bakmiyo olsam onunla konusmasam hemen hani normal aglama degil de protesto aglamasi var o devreye giriyorkafami çevirip yüzüne guleyim hemen kesiliyor. Yalnizliga dayanamıyor benimki
selam hanımlar...
ben çok yorgun bi vaziyette yazmaya çalışıyom
bugun temizliğin 4. günü hala bitmedi dip köşe olunca neyse yarılandı biraz allahtan yalnız değilim yoksa ne olurdu halim
burda havalar hala kapalı gidiyo işlerim bitsin kendimi hemen sokaklara atıcam çok sıkıldım gibi yahuuuuu
Arkadaşlar eşlerinize babalar günü için ne yapmayı düşünüyosunuz . Bu arada bende kayılayım dize ocak 15 de doğum yaptım bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin cnm aslında iyi fikir verdin hatırlatmakla :) hiç aklımda yoktu babalar günü temizlik telaşım sağolsun..Arkadaşlar eşlerinize babalar günü için ne yapmayı düşünüyosunuz . Bu arada bende kayılayım dize ocak 15 de doğum yaptım bende
slm canım başlamak bitirmenin yarısıdır derler en azından başladın sen heryer kapalı canım havalar ama benim kız sıkılıyor evde güneşi yakaladı mı hemen çıkıyoruz ana kız dışarıya 2 dk için bile olsa
Arkadaşlar eşlerinize babalar günü için ne yapmayı düşünüyosunuz . Bu arada bende kayılayım dize ocak 15 de doğum yaptım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?