2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Paşammm canım sağolda.İşyerindeyim şimdi markete inip alayım ozaman,buğday mısır nişastası farkedermi?Kahve limonu yptım bi işe yaramadı yaw,Asprin kolada zararlı.Reflor da zararlıymış hamileyken.En zararsızı senin tarif yazıver bakim nişastanın türünü....

ahnada geldi bizim içli köfte sapıgı kız insan yerken bziler içinde bri ısırık atar be şimdi eşime desem dışardan al diye nasıl yapıldıgını bilmiyom en iyisi eşime yaptııryım ben bugün birde adresi vereyimde banada yolla yiyim bir yerlerim şişmesin
Tutulayımda Baska Bisey Olmasın.bide uyku bastırdı içim geciyo.
canım ben çok çektim 1 hatfa allahım eşimde benle ugraşmaktan adam hakiki zeytin yagıyla ovdu santı sıpaya gelmişim içine kekiş koydu az iyi geldi dedim para vermeye ne gerek var sıpaya geldim yaşasın bride rekek kuveveti iyi oluyor bebem ben şimdi anladım kadınlar neden sıpaya gidiyor

bu arada progeston hapı içiyorumya pokemonlara benziyom hemen uykum geliyor:2::2:ben jelibonuma yumurta koyumda haşlansın yesin sıpam bugün işşallah dünkü yaptıgını yapmaz dün doymak bilmedi malşşallah sıpam eşime dedim 3 gebelik geçriidm böyle acıktıgımı bilmiyorum yeminleannesi büyüyür dedi bana adam dedim daha 8 gram bir çilek boyunda yerin ben o çilegi dedi

ay ne bilim canım yaa agrı heryerime yayıldı belim karnnım .nefes alamıyorum.gaz olabilirmi dedigin gibi acaba

Valla gaz ağrısı şöyle birşey, nefes alırken dahi böbreklerine ciğerlerine bıçaklar saplanır gibi olur, istemsiz çığlık bile atabiliyor insan. Hareket edemiyor ederken yine aynı acı ve sancı oluyor. Adeta bıçak topu yutmuş gibi oluyor, hareket ettikçe nefes aldıkça iç organlarını kaslarını doğrayan.. eğer buna benzer şeylerse kesin gaz sancısıdır..

günaydın,

aranızda saç kestiren var mı? hamileyken saç kestirilmez derler ya...
kestirmek istiyorum ama tereddüt ediyorum :)

Kestirmek istiyorum ama annem de kayınvalidem de izin vermiyorlar yaaa..

paketi kaç tl merak ettim burda 40

Paket için ekstra bir şey almıyorlar canım, normal ağda ücreti veriyorsun..

bugday olucak canım dene komsumuz demişti bened öle oldum hemen kesti evde olsanneyse iştede dikkat çeker :18::18:

Dayanamıycam sorcam.Ben ishal oldum kızlarrrr.Leblebi,patates haşlaması lapa pilav dışında ne yapsamda geçse bu illet.Midem de bulanıyo ishal yüzünden.Eleviti içmiyorum 2 gündür ama kesilmedi hala.

Haha gece bende duramadim vir vir da vir vir:) limon tuzu yut bana iyi geldi patanes neyim bahane

benimde göz kapagımın ustunde bir şişkınlık olustu 10 gundur önemsemıyordum ama artık yayılmaya basladı arkadasımda öle olmustu ufak bır ameliyatla almıslardı bu durumda anestezı bıze nekadr uygun olur bilemıyorum sal ıgunu doktora gıtıtıgımde gorusecem bu konuyu ordanda göz hastannesıne gecerim... offffffffffff başka zaman olmayız şimdi oluruz haömıleyız dıye basımıza gemleyen kalmadı

ense kalınlığı kaç çıktı

bugday olucak canım dene komsumuz demişti bened öle oldum hemen kesti evde olsanneyse iştede dikkat çeker :18::18:

sorma bebemmm,çok fena tuvalete gidip tüm muslukları açıyorum gürültüm dışarıya gitmesin diye.Ama eminim gidiyodur rezil oldum yaw.Hayatımda hep kabız olurdum hamileyken paso ishalim bu nedir arkadaş....Alıyom nişastayı şimdi,bu arada sadece bunun için değil herzaman dua ediyorum sana merak etme...

Kizlar nekadar curuk nesilleriz biz yaaaa iki ayakta durayim sirtimmm kopuyor sanki uzaniyim diyorum belim tutuluyor kalkamiyorum anam bacim hastalikli degilsin kalk hamilesin diyorum fissss :) esimde yazik hopboturuyo hop kalkiyo dun esim oruc diye sikma borek yaptim ole yoruldum asagi atlicaktim agrilardan cogu yufkayida esim acti yazikboruc oruccc

accık korkma yahuu. üşütmüşündür geçer balım

bol su iç canım. sıvı kaybını kapatırsın. ishal kendiliğinden durur

Orkidemm canım doktorum.Çok su içmekte yaparmı yaw ben nerdeyse 3-3,5 lt su içiyom günde.Çok saçma bi soru biliyorum tam tersi ishal olanlara çok su için derlerde yinede uzman bulmuşken sorayım dedim

tekrar başınız sağolsun canım..maşallah Allah var gerçekten güzelsin ama ben bayanlardan hoşlanmıııımm ve kalbim eşimle dolu...

şansına küs.. afiyet bal şeker şifa olsun yeğenime...

Son düzenleme:
günaydın yavrusumun güzel teyzoşları...

yine dertliyiz

ben önce pufpuf hoşgeldin diyeyim..kim sana niye ceza vardi anlamadım gitti şeker...

daha sonra aralık anneleri neden burda diyen arkadasa böyle gruplamalar yapmayın demk istiyorum,isteyn istedgi yerde yazar..gerci ben gec döllenmeden ocak annesiydm..şimdi aralık anneliğine terfi ettm ama kimn ne zaman doguracagı belli olmuyor..

diş eti kanamalrı normalmiş bende çekiyorum malesef melek arkadasım...

bi de ben cok halsizim yaa...ramazn girdgnden beri gece yat kalkları,uykuszlk beni perişan etti...bu sabah işe gelrkn eziliyodum dalgınlıktn...Rabbm korudu...

Arkadslr söyle beni kendime getirck bi recetesi olan varmı???

Limon tuzuda yapayım onu nasıl yapcaz sango?Kaç tane yutcam suyla mı yazsana bi?Taşlaşmak istiyorum artık yaw,gur gur gur gur sinir gldi içime.

Tane limontuzu boyutuna bakben 3 orta boyutta parcayi hap gibi yuttum yarim bardak su ictim yuttuktan sonra gece duramadimmm cunku vir virda vir vir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…