özelindeki measjı aldım o adretteyim seni beklemekteyim dürt ver hayrınayeni uyandım cenazemiz var canım eşim namaz gidicek işe gitmedi bende 9bucuk yoktu kalktım bulaşıkları makinaya yerleştiridm çamaşırımı astım sagı sulu topla anca geldim balkonu topla anacım dün alt komsularım geldi okadar sarmışki konuşma 1 geliyorlardı gittiler ay ban ne iyi geldi degişik insanlar gördüm bugün kaynanam kesin gelir bana cenaze evine gelicekya bri mercimek çorbam var yanın ane yapsam diye düşünüyorum tek olsak kahvaltı yapasım var senin jelibona 1 adet muz yedirdim kahvaltı daha yapmadık az açılıyım diye bekledim sen nerelerdesin gelde gül cemalimi gösteriyim sana çirkinligimi resim koymuyorum hiç bri şekilde eşim kızıyor koyar kaldırıım haberin olsun bu arada çok güzel bir bayanım görünce aşık olma:111::111::111:
günaydın pokemonlarımın annesi
hayılrı cumalar canım rabbim dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallahbugün eşimi kandırsamda pazara dogru gitsek şimdi desem dicek geçen hafta gittik diye kızdın dicek bu haftada yüzüm tok amam kandırmak üzareyim bakalım maksat yeşillik görmek cumadan beri dışarı çıkmıyourm hep evdeyim
canım tutulmuşundur ay ben geçen ne çektim o agrıdan wc bile ölümdü gitmesisırına sıcak havlu koy yat ban iyi gelmişti canım
:44::44::44:sagol bebem gitmeyince agdaya biraz cahil olıuyorsunben hiç gitmedim canım günah oldugunu biliyorum amma velakin hastalık olur hamile olursun anlarım herkezin kendi düşüncesine saygı duyarım vallahi kukumu bri dogumdan sonra kaynanam görmüştür birde eşim daha kimse görmemiştir birde rahatsızlandıgımdan benden büyük ablam oda hastalıktan yoks autanırım kız ben dogum eytikten sonra kayannam temizlemişti beni çok utanmıştım oda ban utanma kızım kadınzı hepimizde deid bri hastalıklarımda dogumlarımda allah var annemi aratmadı aglaya aglaya temizledi beni hakkını ödeyemem şimdi inkar etsem allah taş eder aslında kaynanam iyide bazı yaptıklarını hazmademiyorum ben ya birden soguyorum ondan allahım ısınmamı nasip etsin işşallah
1 yemek kaşıgı yopgurtla 1 yemek kaşıgı nişastayı karıştır ye canım kalk hemen yap ishali birden kesiyor ban dua edersin geçmiş olsun
paketi kaç tl merak ettim burda 40
ahnada geldi bizim içli köfte sapıgı kız insan yerken bziler içinde bri ısırık atar be şimdi eşime desem dışardan al diye nasıl yapıldıgını bilmiyom en iyisi eşime yaptııryım ben bugünCanım dışı için
2 bardak ince bulgura 0.75 bardak irmik katıpsun dışının yumuşak olması için irmiği az koyabilirsin ama dağılma imkanı olabilir sonra 1 yumurta 2 kaşık un irmiği az koyarsan unu 3-4 kaşık atabilirsin birbuçuk yemek kaşığı biber+ domates salçası( toplamda birer kaşık koy sen yinede)koyuyosun biraz kimyon tuz atıosun
İrmik ve ince bulguru kısır misali önceden ıslatıosun tabi yukardakilerin hepsini karıştırıp iyice yoğuruosun yalnız iyice özümsenmesi lazım robottada çekebilirsin
İçi için
Soğanları yemeklik doğrayıp yarım kaşık tereyağında veya zeytinyağında öldürüosun sonra 250-300 gram dana kıyma veya kuzu etini yağsız olacak yalnız suyunu çekene kadar pişirip kavuruosun içine bir tatlıkaşığı salça koyabilirsin veya kırmızı toz biber salçayı azıcık rengi deişsin diye karabiberi ekleyip ocağı kapattıktan hemen sonra isteğine bağlı yarım bardak olur bir bardak olur çekilmiş ceviz koyuyosun çok çekme yalnız ağza gelsin küçük parça olsun cevizler
Evet geldik önemli kısmına:) kendine yayvan bi tabak alıp içine su dolduracaksın sonra elinle aldığın 1.5 ceviz büyüklüğündeki dış harcı suya batırdığın baş parmağınla döndüre döndüre açıosun intte videosunu bulabilirsin ben yumurta gibi antep tarzı yaparım normalde annem biz mersinli olduğumuz için yuvarlak kuzu kavurmayla yapar benim tarif daha hafiftir
Yalnız suyla ellinide aşırı ıslatma hamur vıcık vıcık olursa açamazsın sol eline yaslayıp baş parmağınla döndüre döndüre aç içine harcı koyup iki elinle bilekler bitişik döndüre döndüre kapat çok az suyla çatlakları kapatabilirsin video lazım anlatıom ama görmüşündür zaten
Evet biraz kuruduktan sonra köftelerimizi kızgın yağda çevirerek rengi dönene kadar kızartabilirsin üstüne limon sıkar veya domatesli sarımsaklı sos yapıp yiyebilirsin afiyet bal şeker olsun:)
canım ben çok çektim 1 hatfaTutulayımda Baska Bisey Olmasın.bide uyku bastırdı içim geciyo.
ay ne bilim canım yaa agrı heryerime yayıldı belim karnnım .nefes alamıyorum.gaz olabilirmi dedigin gibi acaba
günaydın,
aranızda saç kestiren var mı? hamileyken saç kestirilmez derler ya...
kestirmek istiyorum ama tereddüt ediyorum :)
Paşammm canım sağolda.İşyerindeyim şimdi markete inip alayım ozaman,buğday mısır nişastası farkedermi?Kahve limonu yptım bi işe yaramadı yaw,Asprin kolada zararlı.Reflor da zararlıymış hamileyken.En zararsızı senin tarif yazıver bakim nişastanın türünü....
Dayanamıycam sorcam.Ben ishal oldum kızlarrrr.Leblebi,patates haşlaması lapa pilav dışında ne yapsamda geçse bu illet.Midem de bulanıyo ishal yüzünden.Eleviti içmiyorum 2 gündür ama kesilmedi hala.
kızlar benim ikili test sonucum çıkmış.sonucuma internetten baktım..referans aralığı yazmıyor..sizde referans aralığı yazıyorsa banada söylerseniz çok mutlu olurum
Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) 0-0
PAPP-A 2,14 0-0
Serbest Beta - hCG 35,6 0-0
||Hide
ahnada geldi bizim içli köfte sapıgı kız insan yerken bziler içinde bri ısırık atar be şimdi eşime desem dışardan al diye nasıl yapıldıgını bilmiyom en iyisi eşime yaptııryım ben bugünbirde adresi vereyimde banada yolla yiyim bir yerlerim şişmesin
:))pasamm. Sen uğraşsan yaparsın gerçi bencede seninkine yaptır hamilelik nası gidio benim şuan felaket başım dönüo semizotu yemeği var onu yemeyi planlıom herkes oruç olunca canım bişey istemio benim ondan rahat rahat yazıodum burda olsan tıkınırdık beraber:)
günaydın,
bugday olucak canım dene komsumuz demişti bened öle oldum hemen kesti evde olsanneyse iştede dikkat çeker :18::18:
accık korkma yahuu. üşütmüşündür geçer balım
bol su iç canım. sıvı kaybını kapatırsın. ishal kendiliğinden durur
Orkidemm canım doktorum.Çok su içmekte yaparmı yaw ben nerdeyse 3-3,5 lt su içiyom günde.Çok saçma bi soru biliyorum tam tersi ishal olanlara çok su için derlerde yinede uzman bulmuşken sorayım dedim
Haha gece bende duramadim vir vir da vir vir:) limon tuzu yut bana iyi geldi patanes neyim bahane
ahnada geldi bizim içli köfte sapıgı kız insan yerken bziler içinde bri ısırık atar be şimdi eşime desem dışardan al diye nasıl yapıldıgını bilmiyom en iyisi eşime yaptııryım ben bugünbirde adresi vereyimde banada yolla yiyim bir yerlerim şişmesin
:))pasamm. Sen uğraşsan yaparsın gerçi bencede seninkine yaptır hamilelik nası gidio benim şuan felaket başım dönüo semizotu yemeği var onu yemeyi planlıom herkes oruç olunca canım bişey istemio benim ondan rahat rahat yazıodum burda olsan tıkınırdık beraber:)
bir kere yaptım canım allah var alası olduda kim ugraşıcak olaydın brilikte tıkınırdık gerçekten eşime diyimde kıyma lasın gene yapayım allah var gzüel oluyor benim hamilelik elhamdudrillah iyi gidiyor bebem ya dün benimki doyamadı gitti şimdi yumurta koydum pisin badem dokates peynri zeytin 2 dilim kepek kememegi eşliginde yicem arada meyva ve ceviz fındık süt içmeyi planlıyorum akşama mercimek çorbam var dondurucuda kuru patlıcan biber dolmamla yaprak sardıydım onunmı çıkarsam bezelye barbunya var onumu pişirsem kurumu yapsam kahvaltımı bilemedim şimdi kaynanamın jkesin gelmiyeceginden emin olsam kahvaltı yaparız galiba bri pogaça yada eşime bazlama yaparım temem
günaydın,
özelindeki measjı aldım o adretteyim seni beklemekteyim dürt ver hayrınayeni uyandım cenazemiz var canım eşim namaz gidicek işe gitmedi bende 9bucuk yoktu kalktım bulaşıkları makinaya yerleştiridm çamaşırımı astım sagı sulu topla anca geldim balkonu topla anacım dün alt komsularım geldi okadar sarmışki konuşma 1 geliyorlardı gittiler ay ban ne iyi geldi degişik insanlar gördüm bugün kaynanam kesin gelir bana cenaze evine gelicekya bri mercimek çorbam var yanın ane yapsam diye düşünüyorum tek olsak kahvaltı yapasım var senin jelibona 1 adet muz yedirdim kahvaltı daha yapmadık az açılıyım diye bekledim sen nerelerdesin gelde gül cemalimi gösteriyim sana çirkinligimi resim koymuyorum hiç bri şekilde eşim kızıyor koyar kaldırıım haberin olsun bu arada çok güzel bir bayanım görünce aşık olma:111::111::111:
günaydın pokemonlarımın annesi
hayılrı cumalar canım rabbim dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallahbugün eşimi kandırsamda pazara dogru gitsek şimdi desem dicek geçen hafta gittik diye kızdın dicek bu haftada yüzüm tok amam kandırmak üzareyim bakalım maksat yeşillik görmek cumadan beri dışarı çıkmıyourm hep evdeyim
canım tutulmuşundur ay ben geçen ne çektim o agrıdan wc bile ölümdü gitmesisırına sıcak havlu koy yat ban iyi gelmişti canım
:44::44::44:sagol bebem gitmeyince agdaya biraz cahil olıuyorsunben hiç gitmedim canım günah oldugunu biliyorum amma velakin hastalık olur hamile olursun anlarım herkezin kendi düşüncesine saygı duyarım vallahi kukumu bri dogumdan sonra kaynanam görmüştür birde eşim daha kimse görmemiştir birde rahatsızlandıgımdan benden büyük ablam oda hastalıktan yoks autanırım kız ben dogum eytikten sonra kayannam temizlemişti beni çok utanmıştım oda ban utanma kızım kadınzı hepimizde deid bri hastalıklarımda dogumlarımda allah var annemi aratmadı aglaya aglaya temizledi beni hakkını ödeyemem şimdi inkar etsem allah taş eder aslında kaynanam iyide bazı yaptıklarını hazmademiyorum ben ya birden soguyorum ondan allahım ısınmamı nasip etsin işşallah
1 yemek kaşıgı yopgurtla 1 yemek kaşıgı nişastayı karıştır ye canım kalk hemen yap ishali birden kesiyor ban dua edersin geçmiş olsun
Limon tuzuda yapayım onu nasıl yapcaz sango?Kaç tane yutcam suyla mı yazsana bi?Taşlaşmak istiyorum artık yaw,gur gur gur gur sinir gldi içime.
aynen bende kestremiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?