2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benimde göz kapagımın ustunde bir şişkınlık olustu 10 gundur önemsemıyordum ama artık yayılmaya basladı arkadasımda öle olmustu ufak bır ameliyatla almıslardı ama cok acımıştı salı gunu doktora gıtıtıgımde gorusecem bu konuyu ordanda göz hastannesıne gecerim... offffffffffff başka zaman olmayız şimdi oluruz haömıleyız dıye basımıza gemleyen kalmadı

Tane limontuzu boyutuna bakben 3 orta boyutta parcayi hap gibi yuttum yarim bardak su ictim yuttuktan sonra gece duramadimmm cunku vir virda vir vir

AHHH o vırvır yokmu kesecem bugun Allahın izniyle onu.Şimdi Paşamın söylediği nişastalı yoğurdu yaptım yiycem,üstünede senin limon tuzu formülünü.Umarım artık taş olur ondan sonrada vır vır sohbeti kesilir yaw bebişiminde kafasını şişirdi içerde pis bağırsaklarımmm

kız bu ameliyatlık bişey değil bence alt kirpiklerimin ikincisinin arasında cıktı acıyo :):) ama

benimde inanılmaz şişmişti..kv nazar değmiş sana dedi hemen okudu o gün geçti...göz rahatsızlıklarında rezeneyi 5 dakika kaynatıp pamukla gözüne sürdüğünde çok iyi geliyor..

tarif alıyım lütfen
Limon tuzuda yapayım onu nasıl yapcaz sango?Kaç tane yutcam suyla mı yazsana bi?Taşlaşmak istiyorum artık yaw,gur gur gur gur sinir gldi içime.

canım benim dedigimi yap bak geçer

canım aynen ya eşim için sahura yat kalk beni de perişan etti. dün kalkmadım. eşim kalktı kendi hazırladı. ben uyudum biraz kendime geldim. inan depresif olmaya başlamıştım

tekrar başınız sağolsun canım..maşallah Allah var gerçekten güzelsin ama ben bayanlardan hoşlanmıııımm ve kalbim eşimle dolu...

şansına küs.. afiyet bal şeker şifa olsun yeğenime...
sen beni ne doktorlar ne mühendisler istedide varmadım biliyinmi allah var gzüel hatunumda bizde derlerki kaderin güzel olsun

canım geçmiş olsun birşey dicemde saçmalık deme bendede olmuştu o ilk dogan kız bebeginin dirsegiyle ovucaksın gözünü banada olmuştu erltimin kızının dirsegiyle ovdular geçtiinanmadım amam olunca oldu vallahi şaştımda kaldım dene istersen bir kı zçocugu bul minnak olucak ama dirsegini sür gözünün üstüne gör bak neler oluyor

tarif alıyım lütfen

canım benim dedigimi yap bak geçer

Pasacim tatli annisim bimden kepekli un aldim cok azcik tuz doktum birazseker bide kurumaya çay kasiginin ucu yugurdum az az su doktum 10 dk beklettim icinide sogani kawurdum salcayla karabiber tuz kimyon atiim sondurdum altini dogradigim ispanagi koydum karistirdim sonra beklettigim hamuru bazlama gibi actim icini koydum D seklinde kapadim tavada pisirdim yanina cay domates zeytin tamammmm

amannn Allah korumuş,Allah korusun dikkat et...

canım aynen ya eşim için sahura yat kalk beni de perişan etti. dün kalkmadım. eşim kalktı kendi hazırladı. ben uyudum biraz kendime geldim. inan depresif olmaya başlamıştım

iftar yemegini hazırladıktan sonra artık ayakta duramıyorum...işten cıkmayı bile düşünmeye basladım...gece yalnız kalkmasına da gönlüm razı olmuyor ..napsam şaşırdım

hım anladım canım gözleme gibi kız yanına ayran gdier onun beçay gitmez bugün eşime ondanmı yapsam havada sıcak hamur işi diye yapsın yok :2:

mutluluk_uzakcanım geçmiş olsun benim jelibonu doyruyordum gözümden kaçmış uykuyu çok iyi alman laızm canım eşime diyorum sahura kaldır hazırlıyım idyorum uyuya kaldıgım için erkenden kıyamıyor kaldrımıyor erken uyuyuncada sabahın köründe uyanıyorum benim bu uyku işine bri el atma mlaızm bu progestan beni fena uyutuyor okadar diyim eşim pokamona benziyon dedei bende deidm bu ilaç kafa bulma ilacı

ben de söyleyecegm artık gece kendi hazırlasın ,zaten tüm yemeklerini akşamdan hazır ediyorum...yoksa bi yerde düşüp bayılacagım böyle giderse ...ev hanımı hamişler ne kadar şanslısınz yaaaa...

yavrum nerden bulim yenidogan kız çocugunu ahhhhh kıtlıktayız:)) sagol bılgı ıcın yınede ayrıca ınanırım ben böle şeylere

ben de söyleyecegm artık gece kendi hazırlasın ,zaten tüm yemeklerini akşamdan hazır ediyorum...yoksa bi yerde düşüp bayılacagım böyle giderse ...ev hanımı hamişler ne kadar şanslısınz yaaaa...

ewet yaaa ne güzel ev hanımı olmak hamileyken istedigin kadar uyu istedigin zaman kalk işini gücünü yap.istedigin saatte doktoruna git.ben 3 saat içine sıgdırıyorum herseyi temizlik yemek camaşır bulasık sonrada gülmeyin ama dün klozetin üstünde resmen uyumusum.esim sabaha kadar bana güldü :)) gülecegine agla dedim ne haldeyim işte gör. cok sinirlerim bozuldu.

basımıda duvara dayamısım degmeyin keyfime hesabı. :):)

canım benimde içime sinmiyor inan o tekl yerken ilaç beni mafediyor içmesen uykum gelmez amam benede kıyamıyorum tek kalıyor şenlikleşe yemek varken tek yemesi ay kıyamamdün kalktım dedim ezan okunucak ye bebek gibi pilavı ye cacıktan ye ay suyunu iç adam sigarasını içemedi ne ka üzüldüm sigarayı içemedi diyeişi agır eşimin çok yoruluyor ama bugün diyroum hamur işi yapsam oruçta agır gelri ne yapsam şöyle hafif olucak nette araştırlaya başladım degişik tarifleri allahım kuru fasülyeden pasta varinanmayan bakabilir eşimde diyor hatun sen bildigini yap bende istiyorum degişik olsun
yavrum nerden bulim yenidogan kız çocugunu ahhhhh kıtlıktayız:)) sagol bılgı ıcın yınede ayrıca ınanırım ben böle şeylere

canım bebek olması şart degil 5 yalşına kadar yolu var inan eltim yaptı yenge bri dene dedi yaptı geçti ilk defa işe yaradı hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…