2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

belki yükselenden kurtarırlar :)

Günaydınn Arkadaslar.Bugun Bende cok kötuyum Geceden Beri Sag Tarafım Sırtımda Feci Agrıyo GÖgüs Altına Dogru Sancılar Geliyo.Ssnki Soguk Almısım Gibi Nefes aldırtmıyo Bana.Dönemiyorum Egliemiyorum.hızlı hareket edemiyorum.

geçmiş olsun canımcım

inan normal cnm özelliklede sırt ve göğüs ağrısı bendede bol miktarda var ama süt hormanları ve bezeleri oluşuyor diyolar yani normalmiş süt oluyor anlıycan annesi :)

geçmiş olsun canım.Günaydınlar herkese hayırlı cumalarınız olsun inşallah.

Yaw afis ne arızayız kızım biz ya,bi tarafımız duruyo öbür tarafımız başlıyo.Ben hiç yazmıyım nerem ağrıyo,neler oluyo bugun.Artık dillendirmiycem yaw,sıkıldım bu saçma halimden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.

herkeslere günaydın güzel ve hayırlı bir cuma olsun hamişler ve bebişler :)

yorumlar birbirne karışmış he paslanmışmıyım neyartık idare edin okuyanlar anlar zaten neyse kızlar nepiyonuz

canım sir ağda için sormuşsun ya gittiğin yerde sana özel bir kutu açmalarını rica edip onu sadece sana kullanmalarını isteyebilirsin
ben şuan öyle yapıyorum bu durumda sadece benim spatulam içine girmiş oluyor her gittiğimdede onu kullanıyorum
gittiğim yerde ismi de kişiye özel ağda olarak geçiyor tavsiye ederim kafanda soru işareti kalmaz

vücudumuzda ki kan akışıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ben de de göbeğimde olmuştu ama sonra geçti
sen yinede bir doktoruna danış istersen telefonla

sagol canım ya korkmayada basladım.gözümde arpacık cıkıyo heryerim agrıyor.gözümü gectimde sırtımdaki bu sancı korkutuyo beni

çok geçmiş olsun ama sanki üşütmüş gibisin aman dikkat
klima falan çarpmış olabilir mi?

inan normal cnm özelliklede sırt ve göğüs ağrısı bendede bol miktarda var ama süt hormanları ve bezeleri oluşuyor diyolar yani normalmiş süt oluyor anlıycan annesi :)

bilmiyorum ama bu pek hamilelilkle alakalı bi agrı gibime gelmiyor.halk agzında dikilme vardırya nefes aldırmaz. ara ara oyle oluyo.sol tarafıma dönemiyorum.egilemiyorum.gögüs altıma sancı yapıyo ama direk gögüsten değil bu agrı oyle olsa bende hamilelige baglıcam.ama sanki cigerlerimden geliyo. kalp gibi atıyo sancı yapıyo.ya soguk algınlıgı yada ters bi yatıs yada problem var

ahh canım yaa ağrımıştır tabii geçmiş olsun... sen birde hamilesin çok yormaman dikkat etmen gerekir.. doğal olarak bünyemiz her geçen gün daha da hassaslaşıyor.. rahimde genişlediği için bir çoğumuzda oluyor sırt bel ağrıları.. biraz da yorgnluk olunca ağrılar tabiiki şiddetli oluyor..

Canım Özellikle Klıma Acmıyorum. Biliyorum BAsıma Gelecegi.Kız Bu Havadada Üşütürsem Artık

evet biraz daha ağır anlattıkların bence bi doktora görün bi ihtimalde kum dökmede olablir en iyisi tahliller ve doktor görmesi inşallah bi sıkıntı yoktur..

Sormaa Millet Karnını Ovustura Ovustura Geziyo Bende Ah Ayagım Ah Bacagım Ah Sırtım Sızlana Sızlana

hakikaten ya şikayetsiz bir güümüz geçmiyo

hakikaten ya şikayetsiz bir güümüz geçmiyo

bunada şükür etcez,napcaz mecburrrrr.Kendimi telkin ediyorum hep geçicek bunlarda mucizem benimle,sonu güzel olacak inşallah diye sürekli tekrarlıyorum.Faydası olmadı henüz ama söyleye söyleye doğurana kadar toparlarım belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…