Benim eşim de oğlak, ondan yay olsa diyorum :)
Çok iyiler, çok sakinler, melek gibiler gerçekten ama biraz da cadı olsun istiyorum benim kızım. Kız kardeşim çok zorlandı iş hayatında falan. Eşim de öyle, hiç etliye sütlüye karışmaz, kendi halinde. Oğlak olurlarsa kuzu gibi olacaklar ama kuzu
Aaa canım sen de mi Nisa Hastanesine gidiyorsun? Ben de oraya gidiyorumm
Günaydınn Arkadaslar.Bugun Bende cok kötuyum Geceden Beri Sag Tarafım Sırtımda Feci Agrıyo GÖgüs Altına Dogru Sancılar Geliyo.Ssnki Soguk Almısım Gibi Nefes aldırtmıyo Bana.Dönemiyorum Egliemiyorum.hızlı hareket edemiyorum.
geçmiş olsun canımcım
Günaydınn Arkadaslar.Bugun Bende cok kötuyum Geceden Beri Sag Tarafım Sırtımda Feci Agrıyo GÖgüs Altına Dogru Sancılar Geliyo.Ssnki Soguk Almısım Gibi Nefes aldırtmıyo Bana.Dönemiyorum Egliemiyorum.hızlı hareket edemiyorum.
yorumlar birbirne karışmış he paslanmışmıyım ney artık idare edin okuyanlar anlar zaten neyse kızlar nepiyonuz
canlar şubattan gene ben geldim gene bir sorum var cvplarsanız sevinirim.benim vucudumun değişik yerlerinde kalp atıo gibi damarlar içeri girip çıkıp duruo gözümle görüyorum titremeyi bunu yaşayan var mı acaba aranızda
sagol canım ya korkmayada basladım.gözümde arpacık cıkıyo heryerim agrıyor.gözümü gectimde sırtımdaki bu sancı korkutuyo beni
inan normal cnm özelliklede sırt ve göğüs ağrısı bendede bol miktarda var ama süt hormanları ve bezeleri oluşuyor diyolar yani normalmiş süt oluyor anlıycan annesi :)
kızlar dün akşam 9a kadr işteydim sandalye üstündeyım rica üzerıne baskası ıcın kaldım. ama bıdaha tövbe sabaha kadar bel agrısndan yatamadım ki suan ısteyım hala agrıyor sızdede bole sıddeylı agrılar oluyormu??
herkeslere günaydın güzel ve hayırlı bir cuma olsun hamişler ve bebişler :)
canım sir ağda için sormuşsun ya gittiğin yerde sana özel bir kutu açmalarını rica edip onu sadece sana kullanmalarını isteyebilirsin
ben şuan öyle yapıyorum bu durumda sadece benim spatulam içine girmiş oluyor her gittiğimdede onu kullanıyorum
gittiğim yerde ismi de kişiye özel ağda olarak geçiyor tavsiye ederim kafanda soru işareti kalmaz
vücudumuzda ki kan akışıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ben de de göbeğimde olmuştu ama sonra geçti
sen yinede bir doktoruna danış istersen telefonla
çok geçmiş olsun ama sanki üşütmüş gibisin aman dikkat
klima falan çarpmış olabilir mi?
bilmiyorum ama bu pek hamilelilkle alakalı bi agrı gibime gelmiyor.halk agzında dikilme vardırya nefes aldırmaz. ara ara oyle oluyo.sol tarafıma dönemiyorum.egilemiyorum.gögüs altıma sancı yapıyo ama direk gögüsten değil bu agrı oyle olsa bende hamilelige baglıcam.ama sanki cigerlerimden geliyo. kalp gibi atıyo sancı yapıyo.ya soguk algınlıgı yada ters bi yatıs yada problem var
geçmiş olsun canım.Günaydınlar herkese hayırlı cumalarınız olsun inşallah.
Yaw afis ne arızayız kızım biz ya,bi tarafımız duruyo öbür tarafımız başlıyo.Ben hiç yazmıyım nerem ağrıyo,neler oluyo bugun.Artık dillendirmiycem yaw,sıkıldım bu saçma halimden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.
geçmiş olsun canım.Günaydınlar herkese hayırlı cumalarınız olsun inşallah.
Yaw afis ne arızayız kızım biz ya,bi tarafımız duruyo öbür tarafımız başlıyo.Ben hiç yazmıyım nerem ağrıyo,neler oluyo bugun.Artık dillendirmiycem yaw,sıkıldım bu saçma halimden hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.
Canım Özellikle Klıma Acmıyorum. Biliyorum BAsıma Gelecegi.Kız Bu Havadada Üşütürsem Artık
hakikaten ya şikayetsiz bir güümüz geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?