Olmasın canım ya mide bulantısı insana hayatı zehir ediyor...Leyla leyla geziyosun ortalıkta..her an yedklerin çıkmak üzere bekliyor..iğrenc bi durum...şu erkekler bi kez de karsıdakini anlamay calıssa nolur sanki...
hayırlı cumalar anneler vajinal ağrım oluyo bıçak saplanır gibi normalmiki randevuma bir hafta kaldı dr una soran oldumu
kızlar benim ikili test sonucum çıkmış.sonucuma internetten baktım..referans aralığı yazmıyor..sizde referans aralığı yazıyorsa banada söylerseniz çok mutlu olurum
Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) 0-0
PAPP-A 2,14 0-0
Serbest Beta - hCG 35,6 0-0
||Hide
hayırlı cumalar cümlenize ..
ikili test yaptırdık sonuç henüz çıkmadı ama ense kalınlıgı 1.8 mm bebeğimin boyu 55.8
36 yaşındayım ..ikili testde ense kalınlığı ne kadar önemli fikri olan var mı? yani allah korusun hcg yüksek çıktı .ama ense kalınlığı normal hangisi baz alınır ... ;/
Kızlar ben geldim.doktorum 2 dak muayene sonrası üşütmüssün dedi.tabi rontgen filan cekilemiyorum.dedim cok agrım var parol iç dedi gebeysen. Ayagımın dibi diye oraya gidiyorum ama bu doktorun davranısı hiç ama hiç hosuma gitmedi.yaa elledikce sırtımı cırpınıyorum resmen kızlar hiç umrunda değil 2 dak surdü muyene düşünün artık aksama dogru medipole gidim diyorum bide iyice baksınlar.hiç hoslanmadım dahiliye bölümünden hastanemin.ayy babamda gelmedi bugun işe cıkamıyorumda
ah ah sen beni eskiden görücektin şimdi pilim bitti ben her sene turşumdan tutta yapragıma kadar dondurucuma kadar yapar koyardım şimdi yapamıyorum gebeligim engelliyor kaynanam deidm gelri yaparım ben dedi ablamda gelicek brilikte yapsınlar şimdi sayıyım sanaHay maşallah senin dondurucudan her eve lazım ne ararsan varmış:) ben kaynanamlardayım sahura kadar kimse uyumuyo şuan herkes yatıo kaynanam birazdan mukabeleye gider gelince yine uyuyo benim kocada uyku orucunda şuan:) pek iş yapmıom burda yatıom anca dün bi akrabaya gittikte kızda 6 aylık hamileydi çok zorluk çekmiş başlarda pıhtı atmış bir hafta ongün kızını beklio şuan maşallah bişeyciği yok koruyan Rabbim ya biz napsak boş valla kızın almanyadaki akrabaları bir valiz bebek eşyası göndermişler kremler şampuanlar emzikler biberonlar ne ararsan var valla özendim nerde bende öyle yakın
Bende bişiler yedim valla sıcakta yemekte yenmio ama yinede kilo alıom:) bayrama annemlere gidicem bi 20 günde onlarda kalıcam beş ayı tamamlıyom sonra ver elini temizlik yemek bulaşık
1-35 kavonoz melemenlik
2-5 kiloluk kapa yaprak salamura
3- karışık turşumu kaynanam yapıyor ben beceremiyom5 litrede o
4- annem her sene salçamı yapar 5 kiloluk bidona reçelelrimi her sene yapar kuru yarımı yapar getiri para vermem makarnalıklarıma kadar keser
5- 12 poşet barbunya 10 oşet bamya 20 poşet taze fasulye 10 poşeti yemeklik 10 poşeti yumurtalı kavurmaya kombostoluk koyarım biber dolmasını dolduru koyarım sigara böreginden tutta gül böregine kadar yapar koyarım daha sayamadıklarım kaynanam allah var çok takdir eder beni aferim gelin san ader bu sene 12 poşet bezelya koydum bakalım daha fasülyem barbunya almadım koymaya bir madımak bulam
bilsem ondan alıcam 2 kilo çok severim o sebzeyianlıcagın karınca mislai yazık koyarım kışım yerim pazara para bilem vermem anca yeşillige canım tavsıye ederim hamur işelerini tatlıları tatlı tuzlu kutabiyeleri pasta kek türlerini yaparım 3 adet plaştik kabım var eşim ordan alır koyar tabagına yer öyle hazırı sevmem evime asla ne bulyon nede katı yag çok nadir birşey yaparsam alırım karı ya hede hazır çorba sebzeli çeşni bile almam ben zarralı şeyleri evime sokmam
eşim bime giderdi çayın yanına alırıd allahım ortada brişey yok 40 geçerdi brigün düşündüm nasıl aşagıya çekerim diyepci başına oturudm baktım şimdi ikramlıkları evimde yapıyorum param yanım akalıyor eşimde mutlu masrafımda olmuyor atıyorum kenara evimin bri eksigini yapıyorum kadınd eidgin evin ekonomisi düşünür kardeşim ben bunu bilir bunu söylerim sorusu olan
bendede 2 kuş var onlar yetiyor amam anneleir üzmüyorlar hamiel kaldım kalaı hiç bir yerim kirlenmiyor şimdi kafesta kapıları açık öle uyuyorlar sabah paşam dan kahvaltı yapmadımki sen servis tabagıma gir allahım benle yedi sıpa bir yandan domates peynri yiyor zeytine bayılıyor kız hele bir mercimek çorbasını yemesi var görsen gülersinevet canım Hz.Ali'nin.... benim evin dağılması için misafire gerek yok evimde 2 canavar vartemizlenir,toparlanır akşama temizlenmemiş gibi olur..ahhh ppaşam ahhh ilk gebeliğimi rahat geçirdim diye şimdi yaşadığım sıkıntılarıma eşim inanmıyor...numara yaptığımı zannediyor..ağrım var,halsizim diyorum hiç hamileliğin ardına sığınma diyor... halbuki ilk hamileliğimde titizlenirdi şimdi bana söyleyiş tarzı kaba geliyor ..
havaya yazdım heralde cevabı,boş kalmış kusura bakma
hayırlı hberlerle gel inşallah...
biz topluca bu kocaları dövelim canım sen üzülme benimde uykum çok gelioyr eşim diyor erkenden uyuyorsun ne yapayım illaç uyku yapıyor diyorum aman diyor tek kalıyorum deidm sanada veriyim bri tane dostum kafa hapı bunlar unu içinde progestanı diyorum hayatı uyutuyorsun uyuyorsun diyor sonra gülme kiriz ikimizdedeAl benden de o kadar..Adam diyorki sen ilknde böyle degildn sanki numara yapıyoruzAma çözümü buldum,şimdi kusarken falan banyonun kapısını kapamıyorum gözüyle görüyor ...Önceden kapatıodum...tavsiye ederim şekerm...
hayırlı cumalar anneler vajinal ağrım oluyo bıçak saplanır gibi normalmiki randevuma bir hafta kaldı dr una soran oldumu
canım bıcak batması ani kalkarsan olur bride rahim genişlediginden oluyor canım daha dur 14 gelince baş agırıs vs bel agırı dah ayolun bvaşındasın
* Midem Bulanıyor,
* Kusuyorum,
* Başım dönüyor,
* Tansiyonum çok düşük,
* Diş etlerim kanıyor,
* Kalçam tutuldu,
* Belim Tutuldu,
* Ayaklarım şişti,
* Çok sinirliyim,
* Agresifim
* Bunalımdayım
* Karnım ağrıyo
* Kasıklarım ağrıyo
* Sırtım ağrıyo
* Uyuyamıyooooomm,
ben kesin HAMİLEYİİİİİMMMMMM yupppiiiiiiiiiii
çok geçmiş olsun canım..aklına kötü şeyler getirme üşütmüşsündür...yinede aklında soru işareti kalmaması adına medipolede git istersen
merhaba etropi
benimde bugün çıktı ikili testim.ense kalınlığı 1,9 ama referans aralığını bilmediğim için yorum dahi yapamıyorum..sonuçlarını daha önce alan arkadaşlara sormuştum ama bilen yok sanırım..pztsiyi doktoru bekleeceğim artık
gece cam acık yattım yanıyodum resmen atesim cıkıyo benim aksamları camı acıp yatıyorum.belkide ondan oldu
* Midem Bulanıyor,
* Kusuyorum,
* Başım dönüyor,
* Tansiyonum çok düşük,
* Diş etlerim kanıyor,
* Kalçam tutuldu,
* Belim Tutuldu,
* Ayaklarım şişti,
* Çok sinirliyim,
* Agresifim
* Bunalımdayım
* Karnım ağrıyo
* Kasıklarım ağrıyo
* Sırtım ağrıyo
* Uyuyamıyooooomm,
ben kesin HAMİLEYİİİİİMMMMMM yupppiiiiiiiiiii
ah ah sen beni eskiden görücektin şimdi pilim bitti ben her sene turşumdan tutta yapragıma kadar dondurucuma kadar yapar koyardım şimdi yapamıyorum gebeligim engelliyor kaynanam deidm gelri yaparım ben dedi ablamda gelicek brilikte yapsınlar şimdi sayıyım sana
1-35 kavonoz melemenlik
2-5 kiloluk kapa yaprak salamura
3- karışık turşumu kaynanam yapıyor ben beceremiyom5 litrede o
4- annem her sene salçamı yapar 5 kiloluk bidona reçelelrimi her sene yapar kuru yarımı yapar getiri para vermem makarnalıklarıma kadar keser
5- 12 poşet barbunya 10 oşet bamya 20 poşet taze fasulye 10 poşeti yemeklik 10 poşeti yumurtalı kavurmaya kombostoluk koyarım biber dolmasını dolduru koyarım sigara böreginden tutta gül böregine kadar yapar koyarım daha sayamadıklarım kaynanam allah var çok takdir eder beni aferim gelin san ader bu sene 12 poşet bezelya koydum bakalım daha fasülyem barbunya almadım koymaya bir madımak bulam
bilsem ondan alıcam 2 kilo çok severim o sebzeyianlıcagın karınca mislai yazık koyarım kışım yerim pazara para bilem vermem anca yeşillige canım tavsıye ederim hamur işelerini tatlıları tatlı tuzlu kutabiyeleri pasta kek türlerini yaparım 3 adet plaştik kabım var eşim ordan alır koyar tabagına yer öyle hazırı sevmem evime asla ne bulyon nede katı yag çok nadir birşey yaparsam alırım karı ya hede hazır çorba sebzeli çeşni bile almam ben zarralı şeyleri evime sokmam
eşim bime giderdi çayın yanına alırıd allahım ortada brişey yok 40 geçerdi brigün düşündüm nasıl aşagıya çekerim diyepci başına oturudm baktım şimdi ikramlıkları evimde yapıyorum param yanım akalıyor eşimde mutlu masrafımda olmuyor atıyorum kenara evimin bri eksigini yapıyorum kadınd eidgin evin ekonomisi düşünür kardeşim ben bunu bilir bunu söylerim sorusu olan
Yavrum napıyonuz o kadar yiyeceği?İki kişi 2 torba bezelyeyi bu kış bitiremedik.Bende hayatta sevmem dışarda yemeyi,hazır şeyler almayı ama buzluktaki sebzeleri benim herif pişirince kokuyo diyo yemiyo.Halbuki koku filan da yok bence,kilitli poşetlerde havasını alıp koyuyorum huylumudur nedir gurme gibi söylemesemde çakıyo hemen bunu buzluktanmı çıkardın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?